Maybelline Unstoppable Eyeliner Pencil Review

Etter å ha blitt imponert over Maybelline's Color Sensational linje av leppestifter, Jeg har lyst på dette merket. Det var i denne ånden jeg plukket opp sin ustoppelige Eyeliner-blyant. Men la meg spole litt. Jeg bruker kajal på daglig basis. Jeg liker hvordan det gir definisjon til øynene mine og gjør øynene mine pop. Det er først etter at jeg har satt på kajal etter morgendrinken min, og jeg føler meg virkelig klar til å møte dagen. Men i det siste har jeg ikke hatt tålmodighet med å korrigere smudging som setter inn i ettermiddag, uansett hvor lett jeg bruker kajal. Jeg har Biotique kajal og vanlig bruk har redusert den tykke pinnen til en stubbe. Det gjør det vanskelig å bruke det som en tynn linje. Også, i disse dager åpner jeg opp for tanken om at å forlate vannlinjen alene og lining den nedre linjelinjen i stedet åpner øynene mine og ser bedre ut. Så med dette motivet var jeg forberedt på å dike min trofaste kajal for en eyeliner blyant.

Tidligere har jeg brukt Maybelline Define-A-Line eyeliner blyant, men det smudret forferdelig og irritert øynene mine også. Jeg har også brukt Rimmel kohl blyant og det hadde fungert bra. Men dette er hvor blyantens eyeliner-opplevelse avsluttes. Så jeg har vært på utkikk etter en god eyeliner blyant som:

 • Irriterer ikke øynene mine eller gir meg hodepine.
 • Kan brukes på vannlinjen. Jeg har ikke tenkt å bruke den på vannlinjen, men det bør ikke irritere øynene mine bare hvis noen av det går over min vannlinje.
 • Har stor pigmentering.
 • Er kremaktig glatt og glir på lash-linjen.
 • Kommer helt av med såpe og vann. Eller i det meste med en dråpe olivenolje.
 • Ikke flekker.
 • Er en mekanisk blyant eller blir lett skjerpet hvis den ikke er.

Nå ville det være min HG eyeliner blyant. 🙂

Etter glossing over Maxfactor kohl blyant, Bourjois Kohl og Contour blyant, Revlon Colorstay og Maybelline, kjøpte jeg Maybelline ustoppelig eyeliner blyant i svart. Det er en mekanisk blyant som gir en matt finish. Jeg shelled Rs. 240 for det. Utseendet til foringsrøret i seg selv er ikke noe å skryte av, med unntak av at det er en vridd slags.

Her er hva emballasjen hevder:

"Smudgeproof, vanntett eyeliner. Opphold sett hele dagen, holder utseendet på plass til du fjerner det. Glider på jevnt. Lett linjer og definerer øynene dine. Trygt for følsomme øyne, kontaktlinser, øyeolog, testet. "Min, skrivningen brukte alle de riktige ordene! Jeg ble umiddelbart solgt. Og for mindre enn 250 rupees så det ut som en stjele. Men damer, det er ikke en eyeliner, det er en øyevask. Eyeliner har knapt noen fargepenger og er ekstremt voksaktig.

Ting som fungerer til fordel for Maybelline ustoppelig eyeliner:

 • 1. Prisen.
 • At det er en mekanisk blyant som ikke trenger å bli skjerpet. Og det er inntrekkbart for oppstart.
 • Opphold setter. Ikke flekker. Men så, hvor mye kan en smidgen av farge smelte uansett? Dette ville bare være et pluss hvis fargepengene var anstendig.
 • Irriterer ikke øynene mine. Nå legger jeg merke til at noen brenner rundt lashlinjen etter å ha brukt den, men jeg er ganske sikker på at det er på grunn av gnassen du trenger å gjøre for å få farge til å avlaste fra blyanten på lashlinjen.

Ting som fungerer mot Maybelline ustoppelig eyeliner:

 • Fargebetaling er ubetydelig. Du kan få litt farge å sette på øynene hvis du er villig til å bokstavelig talt gni blyanten på din lash linje. Au!
 • Blyanten er voksaktig og ikke kremaktig i det hele tatt.
 • Noen ganger kommer du over tynne fibre som kommer fra blyanten. Dette var tilfellet med min Maybelline Define-A-Line blyant også. Disse fibrene er trolig der for å holde eyeliner sammen tror jeg, men de ser ganske brutto ut.
 • Du kan ikke tegne en ubrutt linje med det i det hele tatt, spesielt på den øvre linjen. Foringen er så voksagtig at den drar langs den delikate huden rundt øynene. En hvilken som helst linje det trekker på lash linjen ser mer ut som en skrape.
 • Untruthful krav på emballasjen om enkel bruk etc.

Etter å ha sveipet blyanten 5 ganger langs den nedre linjen med litt trykk

Etter å ha sveipet blyanten 10 ganger langs den nedre linjen med litt trykk

På samme dag sjekket jeg også ut Revlon Colorstay eyeliner blyanter. SA viste meg to alternativer for Revlon Colorstay blyant eyeliner. En av dem var en mekanisk blyant som hun sa var den eldre versjonen (Rs. 425). Den nyere, forbedrede versjonen av Revlon Colorstay øyeforing (Revlon Colorstay One Stroke Definer Liner) var en vanlig blyant som hevdet å gjøre jobben med bare et enkelt slag (Rs. 490).

Jeg likte alt om det, men jeg hadde lest hvor vanskelig det er å få det av. Så jeg delte mine hemmelser med SA. Hun ba meg å kjøre liner blyanten på min hånd og prøv å smudge den. Fôringen sprang ikke. Dette skremte meg litt, siden jeg bare vil "midlertidig linje" mine øyne, ikke "tatovere" dem! Men da ga hun meg litt Revlon øye- og leppesminkefjerner og lineren kom ut med bare en sveipe. Sminkefjerneren var hovedsakelig mineralolje.Så bør olivenolje også kunne fjerne liner.

SA åpnet en ny liner blyant foran meg og foreslo at jeg prøvde det på min vannlinje. Hvem hun hadde tenkt å selge den til etter at jeg allerede hadde brukt den på mine øyne, er det noen som gjetter. Nøyaktig ett slag av den kremete blyanten deponerte en tynn linje med frodig sort pigment på min vannlinje. Så ventet jeg på tegn på irritasjon eller hodepine. Etter 15 minutter å leke rundt med andre Revlon godbiter som jeg ikke hadde tenkt å kjøpe, kunne jeg ikke merke en eneste irritasjon i øynene mine. Foringen hadde ikke flekket før jeg vasket ansiktet senere den kvelden. Denne liner var bra. Men på nesten 500 Rupees en pop, jeg ønsket å prøve ut billigere alternativer først. Jeg sa det, og tok avreise fra Revlon-telleren. Den neste telleren var Maybelline. Resten er historie. 🙁

Hvilken er din favoritt blyant eyeliner?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: