Jeg plukket opp Smashbox Photo Finish Foundation Primer (0.5oz, $ 16) da jeg først oppbygget min sminkesamling. Nå får denne primer rave reviews-Winner of Best of Sephora Award for Best Primer, en av Marie Claires "25 produkter som vil forandre livet ditt" og en InStyle Best Beauty Buy. Siden det var ganske dyrt på $ 36 for en 1 oz flaske, gikk jeg videre og bestilte rørstørrelsesrøret på 0,5 oz for $ 16 fra Smashboxs nettsted.

Produktets kampanje på Smashboxs nettsted:

"Lag et perfekt lerret for grunnlagsapplikasjon med denne silkeaktig, lette blandingen av vitaminer A og E, druefrø ekstrakt og grønn te. Brukes alene eller under stiftelse for å øke levetiden, hjelper vår bestselgende primer å redusere utseendet på fine linjer og porer for feilfri hud med fløyelsmyk overflate. Påfør en dime-størrelse mengde grunnleggende primer for fotfinish for å rense eller fuktet huden, ved hjelp av fingertuppene, for kompleks perfeksjon. Følg med favorittfonden din. "

ingredienser

Cyklopentasiloksan, dimetikon-krypolymer, dimetikon, trisiloksan, silika, dimetikon / vinyl-dimetyikon-krypolymer, etylheksylsalisylat, retinylpalmitat, tokoferylacetat, karthamus tinctorius (safflower) frøuttrykk, propylenglykol, vann (Aqua, Eau), Vitis Vinifera (drue) Seed Extract , Cola Acuminata Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract.

Min første reaksjon på mottak av produktet var den lille størrelsen. Jeg visste at det var lite, men den faktiske størrelsen på røret i forhold til de $ 16 + skattene jeg brukte, var det virkelig mini. Vel til den prisen, får det meg til å se fantastisk vakker ut!

Ut av røret er det en klar, litt ugjennomsiktig gel som ser stoff.

Første inntrykk på å ta litt ut på armene. Det er veldig fløyelsaktig glatt og gjør området det berører virkelig silkeaktig!

Anyways jeg prøvde det på. Jeg fuktet huden min (jeg har tørrkombinasjon med oljeaktig T-son). Jeg legger på et lag av primer, en liten dime størrelse. Jeg konsentrert seg om områder som er foret eller litt rynket - min under øynene og ler linjer. Jeg la satt i ett minutt, deretter søkt på grunnlag som vanlig. Det kan imidlertid bæres alene eller under fundamentet.

Nå i stedet for de vanlige Fordeler og ulemper, gjør jeg en liste over ting som det hevder å gjøre, og ting som egentlig virket for meg. Jeg tror det ville gi en rettferdig vurdering av produktet.

Hva det hevder å gjøre for alle:

-Reduce utseendet på fine linjer og porer. -Giver feilfri hud med fløyelsmyk overflate. -Make sminke sist. -Foundation glir jevnt. -Mengden av grunnlaget som brukes er redusert. -Reduerer oljevann.

Hva det gjorde for meg:

- Vel etter å ha søkt det, dessverre gjorde det meg ikke så vakkert vakkert (jeg vet at det ikke ville, jeg hadde fortsatt håp, håp kjører skjønnhetsbransjen, ikke sant?)

Men ansiktet mitt følte meg veldig glatt og silkeaktig å røre. Det hadde umiddelbart mattified huden min.

-Funnet ble brukt mer jevnt, og det brukte mindre enn vanlig (jeg prøvde det på den andre halvdelen av ansiktet mitt uten primeren å virkelig forstå forskjellen.) Jeg følte en liten reduksjon på de fine linjene under øynene, men kanskje det var bare jeg som prøvde å finne noe forandring. Absolutt ingen endring i utseendet på latterlinjer.

-Efter en 5-timers test var det imidlertid ingen oiliness på min T-son.

-Jeg fant litt rødhet rundt nesen min, som jeg tror kan være årsak til silisiumdioksydet i innholdet. Rødheten slitt av etter et par timer med å vaske ansiktet mitt.

-Stiftelsen varetok lengre enn det vanligvis gjør.

Dommen:

Jeg er på gjerdet om dette mye anerkjente produktet. Jeg tror det har sine fordeler, men jeg tror det avhenger av hudtype og type primer du bruker. Smashbox gjør mange forskjellige varianter av denne primeren, inkludert en lett oljefri versjon og mange andre fargekorrigerende primere i grønn, lilla og beige farge. Jeg tror du må finne ut hvilken som passer best for deg. I mitt tilfelle hjalp det meg ikke mye med fine linjer og porer, men det tydeligvis gjorde huden min matt, glatt og hjalp mye med grunnlagsapplikasjonen og levetiden. Jeg tror det er kiselglasset som ga meg den svake rødheten, derfor vil jeg prøve å få en lettere, silika-fri versjon.

Samlet vil jeg anbefale folk å gi det et skudd, men først, prøv å få et utvalg fra et sted (jeg vet at Sephora har dem) eller prøv litt fra noen som allerede eier den. Kan ikke fungere for personer med akne utsatt eller sensitiv hud.

Jeg kjenner mange mennesker som sverger ved det og er på sin sjette flaske, så det handler om å prøve det ut før du kjøper den større dyre mengden. Det kan gjøre bra for et bryllup eller en spesiell anledning dag. Jeg har hørt L'Oreal Studio Secrets Face Primer er en billigere dupe for det, men har ikke fått hendene mine på det ennå.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer er for tiden tilgjengelig på Amazon

Les også:

Smashbox Wish For The Perfect Pout Review Gjøre opp for alltid HD Foundation Review Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: