Body Shop Hemp Foot Protector Review

Hva det hevder: Løsne tørre, grove føtter med en intensiv, hydratiserende behandling som låses i fuktighet med en frisk, grønn duft. Ideell for overarbeidede føtter.

Best for: tørk til ekstremt tørr hud

Pris og antall: Rs. 495 for 100 ml.

Om produktet: På en eller annen gang lider vi alle av effekten av tørr hud. Eksponering for naturens elementer og arbeid og utendørsutvikling kan føre til at huden mister mye trang fuktighet. Denne fuktigheten må byttes ut, ellers blir huden tørr, grov, sprukket og sår. Body Shop Hemp-serien er svært rik på essensielle fettsyrer for å gi den tørre huden den ekstra oppmerksomheten den trenger, som en vanlig fuktighetskrem ikke alltid kan gi. Den grønne, litt nutty, jordiske duften appellerer til både menn og kvinner, og kommer fra hampoljens naturlige lukt, så det er ingen tung tilsatt duft for å forverre følsom tørr hud.

ingredienser: Hampfrøolje har en uvanlig høy konsentrasjon av essensielle fettsyrer som bidrar til å reparere hudens fuktighetsbarriere og dermed bidra til å gjenopprette fuktighet, glatthet og smidighet. Lanolin er en av naturens rikeste fuktighetskrem. Den absorberes lett av huden og gir god beskyttelse for harde, tørre hender. Organisk bivoks fuktighet og bidrar til å tåle tørr hud, spesielt på leppene dine og rundt fingernailsengen. Fungerer som en barriere som bidrar til å forsegle i fuktighet. Bidrar til å holde produkttekstur konsistent når den brukes over tid. Spiller en rolle i å beskytte og bevare skogen, samt gi nødvendig inntekt for biavlerne, et økende antall som nå er kvinner. Panthenol har vist seg å forbedre neglens fleksibilitet, noe som bidrar til å redusere flak og brudd. Glyserin er en effektiv fuktighetskrem som bidrar til å forbedre mykheten og maksimere hydrering. Tips: For å intensivere behandlingen, bruk Hemp Foot Protector og deretter på TBS Community Traded Moisturizing Socks over natten for å forsegle fuktigheten.

Den gode om Kropps Shop Hamp Foot Protector

 • Den eneste fotkrem til dato som har gitt meg synlige resultater, nesten over natten. Jeg har vanligvis ikke sprukne føtter, men det har nylig utviklet seg sprengninger fordi jeg elsker å posisjonere føttene mine rett foran en varmeapparat / olje radiator (forresten, det er selvmord for føttene, så prøv aldri å gjøre det!) I vintrene. Jeg søkte på det en natt, dekket føttene mine med sokker og våknet opp til lykkelige, nærede, lekre myke føtter neste morgen. 🙂
 • Teknisk hampfrøolje er cannabis, et stoff. Men nivået av hampfrøolje som vanligvis brukes i fuktighetsgivende produkter, er ekstremt lavt og derfor ikke berusende og trygt å bruke. Hamp kan komme inn i de tørre hudcellelagene og erstatte tapt fuktighet for en varig effekt, mens andre fotkremer beskytter huden i svært liten tid. Glycerin virker også som et ekstra mykner, mens lanolin skaper en barriere for å beskytte fuktige hudceller, slik at de ikke tørker ut igjen. Jeg hadde fantastisk myk, fuktig og sunn føtter etter å ha brukt denne krem ​​i et par uker.
 • Siden jeg føler at krem ​​smelter ved hudtemperatur, går det litt langt. Du trenger absolutt ikke mange store skudd av denne fløten for å gni inn i føttene hver kveld. Ett badekar holder meg vanligvis rundt 3 måneder. Jeg bruker dette daglig over natten i vintre (med sokker) og hver annen dag i sommerens sammenheng med Fabindia Foot-kremet nå og da.
 • Jeg elsker både tekstur og konsistens av denne fløten. Det er blekgrønn i farge og så rik og tykk at det kan sies å være nærmere TBS-smørfamilien enn til den vanlige kremfamilien.
 • Selv om tiden det tar å absorbere på ens føtter, varierer med føttens tilstand, tar det knapt 3-4 minutter på meg.
 • Mine føtter føles ikke klissete eller fete når den har blitt absorbert.
 • Med gjentatt bruk av dette produktet, la jeg merke til en stor forbedring i utseendet og følelsen av føttene mine.
 • Det fjerner ikke hard hud, men fullstendig eliminerer ytterligere oppbygging av hard hud.
 • Fungerer best etter en varm dusj når den kombineres med sokker over natten.
 • Kroppsbutikken er imot dyreforsøk, slik at alle dyreelskere kan glede seg over!

The Bad om Body Shop Hamp Foot Protector

 • Hvis bare det luktet bedre, ville jeg ha gitt denne fotkrem en 5/5! Det er en medisinsk og litt overveldende lukt som jeg tror, ​​de fleste som bruker hampeprodukter, vil ikke finne rart, men jeg gjør det. 🙁 Ved lukning avgjør imidlertid lukten inn i en mer subtil versjon av sitt opprinnelige selvbilde. I hvert fall, så lenge produktet leverer, kan jeg legge opp lukten
 • Du kan absolutt ikke bruke denne fotkrem minus sokker ellers blir føttene veldig glatte.

Vurdering: :-* :-*  :-*  :-*  :-* + 0.5 Kjennelse: En annen vinner fra The Body Shop 🙂

Vil du kjøpe igjen?: Ja

Har du brukt The Body Shop Hemp Foot Protector? Vennligst rate i boksen under

Les også:

 • Jovees Foot Care 2 i 1 omtale
 • Oriflame beroligende fotkrem med kamilleanmeldelse
 • Avon Foot Works Pomegranate Chocolate Soothing Foot Soak Review
 • Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: