Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

ELF Kosmetikk Hits og savner - Del 1 - KROPP 2023
ELF Kosmetikk Hits og savner - Del 1 - KROPP 2023
Anonim

ELF Hits & Misses - Del 1

Hei alle sammen! Jeg er her i dag for å gjøre mitt andre ELF-innlegg. Jeg ønsket å snakke om alle ELF-produktene jeg noensinne har prøvd, og fortelle hvilke jeg tror er verdt det og hvilke produkter som er verdt å passere! Som mange av dere kanskje vet, er ELF-produkter veldig hit eller savner. Noen ganger gjenspeiler kvaliteten virkelig prisen på $ 1, og det du får er virkelig skuffende. Men andre produkter virker som om de burde være verdt en måte mer enn $ 1, og kan til og med bli en nødvendighet i sminkeinnsamlingen din! I del 1 vil jeg gå over øyet og leppeproduktene jeg har prøvd så langt.

ØYE PRODUKTER:

Eyeliner - MISS!

Image
Image

Hva ELF sier: Gelpulverformulering infundert med hudsøster lyser øyeblikkelig og glir jevnt uten å rive det ømme øyeområdet.

Veibeskrivelse: Hold øvre eller nedre lokket forsiktig. Gli på liner.

ingredienser: Paraffinum Liquidum, Ceresine Wax, Ethylhexyl Palmitate, Syntetisk Bivoks, Hydrogenert Castor Oil, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Rhus Succedanea Cera, Stearic Acid, Petrolatum, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Isopropyl, Myristat, Butylen / Etylen Kopolymer, Jernoksid (CI 77491, CI77492, CI77499), Manganviolet (CI77742), Glimmer (CI77019), Titandioxid (CI77891), Yellow No. 5 Lake (CI19140), Red No. 40 Lake (CI16035), Ultramarine Violet (CI77077), Blå nr. 1 Lake (CI42090)

Hva jeg tror: Det er 5 forskjellige nyanser av eyeliner, og jeg har bare prøvd Noire (svart). Jeg vil ikke anbefale dette eyeliner. Det starter ganske hardt, og du må teste det på hånden et par ganger for å myke opp. Det glir på jevnt nok og fargen er anstendig, men det smelter så gal på meg så fort! Absolutt ikke en langvarig eyeliner … kan gi deg vaskebjørn øyne!

Har du brukt ELF Eyeliner? Vennligst rate i boksen under.

[starratingmulti id = 3 tpl = 12]

Lysende øyenfarge - HIT!

Image
Image

Hva ELF sier: Luksuriøst jevn, mais silke formel gir øynene med en nøytral base og en vekket lysstyrke. Formelen blander seg i huden for en langvarig, vakker effekt. Den 4 fargekvoten gir både naturlig og dramatisk utseende. Speil i kompakt inkludert.

Veibeskrivelse: Påfør på øvre lokk; forsiktig glid på pulveret. Bland som ønsket.

ingredienser: Talc, Glimmer, Zinkstearat, Kaolin, Paraffinium Liquidu (Mineralolje), Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Metylparaben, Propylparaben, Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganviolett (CI 77742), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035), Ultramarine Violet (CI 77077), Blå No.1 Lake (CI 42090)

Hva jeg tenker på ELF lysende Øyenfarge: Jeg elsker disse øyeskyggen quads! jeg har Butternut, Drama, Nymph Dreams, Day 2 Night, og Brownstone (siste tre ikke tilgjengelig på ELF India nettsted). Noen mennesker kan være forsiktige med å kjøpe disse quads fordi de tror kvaliteten vil være veldig dårlig for så billig. Jeg må si at jeg tror kvaliteten er enestående for prisen. Men jeg bør merke at kvaliteten kan avvike med disse quads. For eksempel er min drama quad SUPER pigmentert, buttery myk, glatt, gjelder som en drøm, og varer hele dagen. Men min Butternut quad er vanskelig, ikke for pigmentert, kalkaktig, og blekner raskt. Jeg tror noen quads kan bare være citroner. De andre quads jeg har alle har utmerket pigmentering og tekstur. Jeg tror de mørkere nyanser kan gjøre det bra på egenhånd, men det er bedre å bruke disse skyggene med en primer for maksimal pigmentering. Jeg elsker disse for prisen!

Har du brukt ELF Brightening Eye Color? Vennligst rate i boksen under.

[starratingmulti id = 4 tpl = 12]

Duo Eyeshadow Cream - MISS!

Image
Image

Hva ELF sier: Uttrykk deg selv. med de lett å blande, kreppebestandig, kremaktig duo øyeskyggefarger. Hver nydelig nyanse kan brukes alene eller sammen for en dramatisk effekt. Den myke blandingsformelen kan også lagres under pulverøyskygge for å sette fargen på og holde den vedvarende levende hele dagen.

Veibeskrivelse: Påfør skyggen til øvre øyelokk, blander i lysere nyanser for å lyse og mørkere nyanser for konturering og fôr for å oppnå ønsket effekt.

ingredienser: Isopropylpalmitat, Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Petrolatum, Ceresinvoks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Glimmer, Syntetisk Bivoks, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Metylparaben, Propylparaben, BHT, Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mangan Violet (CI 77742), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891) Gul nr. 5 Lake (CI 19140), Red No.40 Lake (CI 16035) Ultramarine Violet (CI 77077), Blå Nei.1 Lake (CI 42090)

Hva jeg tror ELF Duo Eyeshadow Cream: Jeg har dette inn Sukkerkake (ikke tilgjengelig på ELF India nettsted) og jeg vil ikke anbefale dette produktet. Fargen viser seg ikke i det hele tatt, og det ender opp med å se ut som et skinnende rot. Det er klissete og stinkende og krøller lett og føles bare vanlig brutto på øyelokkene. Jeg tenkte på å bruke dette som en øyenskygge base, men tekstur er bare så klebrig og det krøller så fort at jeg ikke engang vil prøve. Jeg ville videresende dette produktet.

Har du brukt ELF Duo Eyeshadow Cream? Vennligst rate i boksen under.

[starratingmulti id = 5 tpl = 12]

LIP PRODUKTER:

Fuktpleie Lip Color - HIT!

Image
Image

Hva ELF sier: Ekte fargeterapi er her. Intensive hydratiserende midler sammen med naturlige pigmenter etterlater lepper med langvarig farge og fuktighet. Denne saftig flytende leppestift skaper utførbar farge som flatterer en rekke hudtoner og utseende.

Veibeskrivelse: For å aktivere vri penn 10-20 ganger eller til farge er sett. Lag på farge. Gjenta når som helst. Ingredienser: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Silica, Syntetisk Bivoks Duft, Methylparaben, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77499), Rød nr. 7 Calcium Lake (CI 15850: 1), Rød nr. 6 Barium Lake (CI 15850: 2), Blå No.1 Aluminium Lake (CI 42090: 2), Red No.40 Aluminium Lake (CI 16035), Rød No.27 Aluminium Lake (CI 45410: 2)

Hva jeg tenker på ELF fuktighetspleie leppefarge: Jeg har dette i Baby Lips, Natural Blush, og Perfect Pink (sist ikke tilgjengelig på ELF India nettsted). Du trenger å vri den minst 20 ganger for å få fargestrømmen, hvilken type gjør at du føler at det er knapt noe produkt i røret … men for så billig, kan jeg ikke klage. Jeg liker virkelig teksturene til disse leppe glanses. De er litt klebrig, men ikke altfor klissete og føles fuktighetsgivende og behagelige på leppene. Jeg liker å bruke disse glossene som en overlegen leppebehandling faktisk. Jeg finner at de forlater leppene mykere og jevnere om morgenen. Pigmenteringen varierer. Baby lepper er veldig ren, men en pen baby rosa. Naturlig rødme … Jeg liker ikke veldig mye, men det er veldig pigmentert. Det er en støvete mauve-skygge. Perfekt Rosa er veldig lys rosa men slags ren og gjør at leppene mine ser røde ut.Alle nyanser er veldig skinnende skjønt. Og for den måten det føles på mine lepper, tror jeg det er verdt det!

Har du brukt ELF Fuktpleie Lip Color? Vennligst rate i boksen under.

[starratingmulti id = 6 tpl = 12]

Super Glossy Lip Shine SPF 15 - MISS!

Image
Image

Hva ELF sier: Dette Super Glossy SPF 15 Formelen bekjemper miljøskader mens du forlater leppene med en sunn, glansig glød. Den deilige smaken og søte duften vil la deg slikke leppene dine i glede! Den perfekte på farten, som er rotetrykk for hvor som helst

ingredienser: Paraffinum Liquidum, Polybutene, Silica, Duft, Metylparaben, Propylparaben, Benzofenon-3, Etylheksyl, Metoksykinnamat, Titandioxid, Rødt nr. 7, Kalsium Lake (CI 15850: 1), Rød nr. 6 Barium Lake (CI 15850: 2), Rød No.27 Aluminium Lake (CI 45410: 2), Red No.40 Aluminium Lake (CI 16035), Blå No.1 Aluminium Lake (CI 42090: 2), Iron Oxide (CI 77499).

Hva jeg tenker på Super Glossy Lip Shine SPF 15: Jeg hører noen mennesker rave om disse glossene … Jeg hører noen sier at pigmenteringen er flott og hva ikke. Jeg føler imidlertid ikke det samme. Kanskje min glans var bare dårlig, men jeg personlig ville ikke anbefale denne glansen. Jeg har dette i skyggen Stearinlys, og det er veldig pent i røret og på leppene, men det er bare så klissete og tykke. Det føles grovt på leppene. Det lukter også sykelig søtt og det brente også mine lepper av en eller annen grunn. Unødvendig å si, jeg var ikke glad i dette i det hele tatt. 🙁

Har du brukt ELF Super Glossy Lip Shine SPF 15? Vennligst rate i boksen under.

[starratingmulti id = 7 tpl = 12]

Terapeutisk condition Balm - MISS!

Image
Image

Hva ELF sier: Frelse for uttrukne lepper. Denne nyskapende leppebalsmelten belegger lepper med naturlige næringsstoffer og hud, slik at de kan dekke selv de mest følsomme leppene. Infused med Shea Butter og Vitamins A & E for langvarig beskyttelse.

Veibeskrivelse: Vri opp bunnen. Massasje balsam inn i leppene. Tillat overflødig å absorbere i huden.

ingredienser: Paraffinium Liquidum (Mineral Olje), Polyisobuten, Silica, Syntetisk Bivoks, Duft (Aroma), Metylparaben, Propylparaben, Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganviolet (CI 77742), Glimmer (CI 77019), Rød No.6 Lake (CI 15850), Red No.7 Lake (CI 15850), Red No.28 Lake (CI 45410), Blå No.1 Lake (CI 42090), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Yellow No.6 Lake (CI 15985)

Hva jeg tror ELF Lip Balm: Jeg har dette inn Strawberry Crème. Det er søtt og lukter fint nok, men jeg tror ikke det er så bra. Emballasjen er også tynn. Hvis du noen gang har hørt om å lage din egen leppebalsam med Crisco & Koolaid, Jeg tror dette produktet er det det ville føle / smake på. Det går jevnt, men det føles som om du smeder fett på leppene dine. Det gjør fuktighet, men jeg tror det er mange andre billige balsam der ute som fungerer og føler seg bedre enn dette!

Så, jeg håper disse anmeldelsene var nyttige for alle som ønsker å prøve ELF-produkter og ikke vite hvilke produkter som er verdt det eller ikke. Men alle er forskjellige, så du kan ha bedre hell med et produkt jeg ikke likte. Likevel, jeg vil virkelig anbefale Lysende øyenfarge og Fuktpleie Lip Color!

ELF Hits & Misses Del 2 vil bestå av ansiktsprodukter, spikerprodukter og verktøy! Følg med. 🙂

Har du brukt ELF Terapeutisk condition Balm? Vennligst rate i boksen under.

Populært emne