Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

ELF Kosmetikk Hits & savner del 2 - SMINKE 2023
ELF Kosmetikk Hits & savner del 2 - SMINKE 2023
Anonim

ELF Hits & savner del 2

Hei alle sammen! Her er det andre settet av mine ELF hits og savner. I dette innlegget vil jeg fokusere på ansiktsprodukter og spikerprodukter fra ELF som jeg har prøvd så langt. Del 3 vil bestå av børster og andre kosmetiske verktøy.

FACE PRODUKTER:

Glitrende ansiktspiskGÅ GLIPP AV!

Image
Image

Hva ALV sier om Glitrende ansiktspisk: Multifunksjonell, på-farten pisket fargestoff er vitamin B, C og E pakket for å øyeblikkelig lyse og sooth huden uten fettete etterfølelse.

Veibeskrivelse: Klem en perle størrelse på fingeren og bland i kinn, øyne eller lepper. Ingredienser: Aqua (vann), Cetylalkohol, Propylenglykol, Glycerylstearat, Stearatsyre, Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Glyserin, Karbomer, Tocopherylacetat, Trietanolamin, Dinatrium EDTA, Metylparaben, Propylparaben, Duft (Aroma), Diazolidinyl Urea, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mangan Violet (CI 77742), Glimmer (CI 77019), Rød No.33 Lake (CI 17200), Blå Nr.1 (CI 42090), Yellow No.5 Lake (CI 19140), titandioxid (CI 77491), Red No.40 Lake (CI 16035)

Hva jeg tenker på ELF glitrende ansiktspisk: Disse tingene hørtes lovende, og jeg har hørt noen folk rave om det … men; Det er bare for klebrig, klebrig og skinnende for meg! Pluss citrusy duften er veldig sterk. Selv om du bruker litt, er det så fullpakket med glimmer, det kan få deg til å se ut som en disco ball! Tekstur og måte det føles så klebrig på huden min, var også et avslag. Ville ikke anbefale dette. 🙁

ELF Natural Radiance BlusherTRUFFET!

Image
Image

Hva ALV sier om Natural Radiance Blusher : Denne utsøkte, delikate, pigmentutbetalingen gjør kinnene strålende kombinert med en sunn utseende. Infusert med tekstureringsmidler, føles huden jevn og porene minimeres.

Veibeskrivelse: Legg forsiktig fingerpinnen inn i bunnsporet og trekk skyvekammeret åpent.

Å påføre: Pensle forsiktig over pulver, trykk på overflødig pulver av børste og bland i kinnens epler.

Ingredienser: Talc, Glimmer, Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Zinkstearat, Titandioxid (CI 77891), Kaolin, Petrolatum Methylparaben, Propylparaben, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Rød nr. 6 Lake (CI 15850), Ultramarines (CI 77007)

Hva jeg tenker på ELF Natural Radiance Blusher: Jeg har denne blusheren i Glow, og jeg personlig elsker det! Det er imidlertid noen negative poeng om det jeg vil notere før alle de gode tingene - det er veldig lite (men hva kan du forvente for $ 1, ikke sant?), Det kan være vanskelig å åpne (min var veldig vanskelig å skyve åpen ), det er veldig pulverisert, og det kan brytes fra hverandre hvis du ikke er forsiktig. De høres ut som virkelig dårlige ting, men fargen er bare nydelig! Pigmenteringen av Glow er bare fantastisk, en pen peachy rosa. Selv om det er pulveraktig, er det veldig mykt og glatt, lett å påføre og blande.Bare vær forsiktig med det fordi hvis du håndterer det grovt eller slipper det, kan rødmen knuse, noe som skjedde med meg. 🙁 Annet enn det skjønt, hvis du er forsiktig med den og bruker den med en liten rød børste, er det ganske vakkert på kinnene!

ELF sunt lysbrennende pulver - TRUFFET!

Image
Image

Hva ALV sier om Sunt Glød Bronzing Powder: Et snev av solskinn for å varme opp hver hudfarge med sin myke og silkeaktig tekstur for en vakker og naturlig glød.

Veibeskrivelse: Bruke Alv. profesjonell rødme børste, børst lett over pulveret og tapp av noe overskudd. Påfør på kinn og over broen av nese og panne. Bland med Total ansiktsbørste for å sikre sømløs applikasjon.

Ingredienser: Talc, Glimmer (CI 77019), Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Titandioxid, Zinkstearat, Kaolin, Petrolatum, Metylparaben, Propylparaben, Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Rød No.27 Lake CI 45410), Red No.7 Lake (CI 15850), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Blå No.1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007)

Hva jeg tenker på ELF Bronzing Powder: Dette produktet er mye større enn Natural Radiance Blusher, så du føler at du får mye mer bang for pengene dine! Det handler om størrelsen på et pulverformat kompakt. Jeg har skyggen Sun Kissed, og det er en nydelig, litt skinnende, ferskenbronse. Starter ut ren, men kan bygges opp. Det er også mye mindre pulverisert enn Natural Radiance blusher (men fortsatt litt pulveraktig), og det er glatt og lett å påføre og blande. Samlet sett, en flott bronzer som gir en liten glitrende glans til huden.

ELF Tone Correcting Concealer - GÅ GLIPP AV!

Image
Image

Hva ALV sier om Tone Correcting Concealer: Dekk opp de uønskede flekkene, sirkler og flekker! Multi-tonal silisiumbehandling maskerer hudfeilfeil og rødhet, og etterlater huden med en sunn glød.

Veibeskrivelse: Bruk svampapplikator til tilpasset blanding og bruk sminke. Bruk hver dag.

Ingredienser: Aqua (Vann), Paraffinium Liquidum (Mineralolje), Octyl Palmitat, Petrolatum, Aluminium Stivelse Octenylsuksinat, Titandioxid (CI 77891), Ceresin Voks, PEG-30, Dipolyhydroksystearat, Glimmer, Mikrokrystallinsk Voks, Propylenglykol, Fenoksyetanol, Kisel, Ascorbylpalmitat, metylparaben, propylparaben, jernoksyder (CI 77891, CI 77892, CI 77899)

Hva jeg tenker på ELF Tone Correcting Concealer: Jeg likte ikke denne concealeren i det hele tatt. Det er sterkt sitrus duft og tekstur er klebrig / klebrig. Det slags dekker opp mine mørke sirkler, men glir rundt og varer ikke. Det er mye bedre apotek skjulere som bare er rundt $ 5 (for eksempel, Maybelline Dream Mousse concealer) som er langt bedre enn denne. Jeg kan bare ikke stå for lukten / følelsen av dette ELF concealer sitter på huden min. 🙁

NAIL PRODUKTER:

ELF neglelakk - TRUFFET!

Image
Image

Hva ALV sier om Neglelakk: Denne fargelåsformelen med chipresistent skjold gir langvarig neglelakk med høy glans. Den aerodynamiske børsteløsningen glir farge uten problemer, mens den hurtige tørre formelen gir perfekt applikasjon hver gang. Viktige næringsstoffer gir negler som naturlig glans, infundert med Vitamin E for sterkere og sunnere negler.

Ingredienser: Etylacetat, Butylacetat, Isopropylalkohol, Acetyltributyl Citrat, Nitrocellulose, Anhydrid / Trimellitsyreanhydrid / Glykol-kopolymer, Tocopherylacetat, Stearalkonium Bentonitt, Titandioxid (CI 77891) Jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red No.6 Lake (CI 15850), Red No.27 Lake (CI 45410), Blå No.1 Lake (CI 42090)

Hva jeg tenker på ELF neglelakk: Du vil vite fra min siste anmeldelse her av disse poleringene, at jeg elsker dem! 🙂 Jeg tror at for prisen er de fabelaktige. Jeg elsker alle nyanser og formuleringen av disse poleringene. De gjelder veldig pent og jevnt for meg, ingen luftbobler og ca 2 strøk er vanligvis gode for full, ugjennomsiktig fargedekning. De varer også minst en uke på meg uten chipping. Elsker disse!

Nail Polish Remover Pads - HIT!

Image
Image

Hva ALV sier om Nail Polish Removal Pads: Disse praktiske padsene fjerner raskt og enkelt neglelakk uten rotet i forbindelse med flaskefjerner. Sitrus duft og mild formell la neglene friske og myke.

Ingredienser: Etylacetat, Butylacetat, Hexylalkohol, Isopropylalkohol

Hva jeg tenker på ELF Nail Polish Removal Pads: Jeg har også tatt med disse i min siste anmeldelse, og jeg elsker dem! De er så enkle og praktiske å bruke! En pute fjerner lett neglelakk av alle mine negler. Det er også citrusy duft, men ingenting for sterkt. Det lar fingrene litt klebrig etter, men blir lett vasket av. Det er bare flott hvis du ikke vil rote rundt med rotete neglelakkfjerner!

Hold deg oppdatert på del 3, hvor jeg skal diskutere børster og andre kosmetiske verktøy som jeg har prøvd!

Lese ELF Kosmetikk Hits og savner del 1

ELF Natural Radiance Blusher

Populært emne