Jul tema øye makeup

I dag etter å ha snakket med Mrunmayee på den vanlige IMBB-kommentaren Chat-kommentaren, følte jeg meg for skyldig for ikke å være oppmerksom på min inngangspalett. Jeg kjøpte så fine, fine farger for øyeskygger med Rati, mens mitt siste besøk til Delhi ... og på grunn av mine egne hemmelser, brydde jeg meg aldri om å åpne den. I dag etter å ha samlet mye mot, prøvde jeg å ta ut paletten og tenkte på å gjøre noe som ville se fint ut og ikke ville få meg til å se ut som et spøkelse.

Jeg blikket gjennom alle øyenskyggefargene jeg hadde, og hvordan jeg kunne utfylle dem med Inglot-paletten og kom ut med dette utseendet. Siden det er min første øye sminke opplæring, er jeg kanskje ikke så nøyaktig i instruksjonene mine og sminke også. Men jeg fant dette ganske fint og tenkte på å dele med dere. Siden julen nærmet seg, tenkte jeg på å gjøre et julemessig utseende. Her er utseendet og trinnene jeg fulgte:

Trinn 1: Følg CTM-prosessen grundig for ansiktet ditt, bruk primeren (valgfritt - jeg brukte ikke den), sett på HG-grunnlaget etterfulgt av kompakt.

Steg 2: Prime øyelokkene. Jeg har brukt Catrice concealer pinne for det samme og påført litt Catrice mineralpulver over det.

Trinn 3: Ta den hvite høylyseren øyenskygge og start dabbing den i den indre halvdelen av øynene dine. Vennligst ignorere den dumme børsten i bildet som jeg har mistet leiligheten min, gjør pensel fra NYCX-settet :(. Jeg har brukt den hvite høylyseskyggen fra NYC Mod Quad.

Trinn 4: Noen highlighter på bue av pannebenet.

Trinn 5: Ta Inglot Eye Shadow Matte 382, ​​og bruk en flat børste på den ytre V på lokkene dine, etterfulgt av å legge på linjen med den.

Etter å ha blandet begge nyanser godt - vil du få noe slikt

Trinn 6: Ta Inglot Eye Shadow Pearl 430 og bruk en flat børste, dab den i midten av lokket, blend det ordentlig med den hvite og den røde øyenskyggebretten. Denne typen gir subtilt utseende til de sterke hvite og røde øyenskygge. Du kan hoppe over dette trinnet, hvis du vil få ekte dramatisk julemessig øyeutseende.

Etter å ha gjort begge øynene:

Trinn 7: Påfør liner, Kajal og Mascara etter eget valg. Jeg har brukt Almay svart liner over øyelokkene, lett påføring av Revlon Kohl blyant på den ytre en tredjedel av vannlinjen og Maybelline Great Lash Mascara på øvre og nedre visker. Siden jeg har mindre øyne, har jeg også brukt Oriflame øyenliner blyant (Yasmine) på vannlinjen, da jeg ikke hadde et hvitt øye blyant (jeg må kjøpe det nå raskt).

Trinn 8: Dette trinnet er helt valgfritt. Jeg elsker å gjøre ansiktskunst som det var tydelig fra mitt forsøk på Bohemian butterfly look. Jeg tok øyenskygge applikatoren og våt den litt. Så jeg dabbed den på innlot matt 382 øyenskygge og gjorde bare V mønster ved siden av begge øynene, slik:

Trinn 9: Påfør ferskenbluseren. Jeg bruker Oriflame visjoner blusher ferskenpinne.

Trinn 10: Følg med en leppestift av ditt valg. Jeg bruker en mørkrosa skygge jeg har i min Glamour Goddess palette !! 😛

Ta da ... din jule tema utseende er ferdig! : D. Gi meg beskjed, hvordan du finner det! 🙂

Produkter brukt:

 • Catrice perfekt motstå flytende mousse foundation
 • Catrice mineral kompakt pulver
 • Oriflame duo øye liner blyant (Shade - Aladdin og Yasmine)
 • Maybelline Great Lash Mascara
 • NYC Mod Quad
 • Tilpasset Inglot-palett - Fra venstre til høyre: # 382, ​​Pearl 430, # 422
 • Almay black eye liner

Les også:

 • Julinspirert Nail Art Tutorial
 • Christmas Nail Art Tutorial
 • Christmas Makeup Se Røde Lips, Shimmery Eyes
 • Green Gold og Brown Christmas Makeup Photo Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: