Skjønnhet og kvinnelighet går hånd i hånd. Den mentale og fysiske velvære til en kvinne er veldig godt reflektert i en sunn, strålende hud. Din hud er ikke bare en refleksjon av eksterne faktorer, men også av ulike interne faktorer. Et sunt kosthold og en aktiv livsstil er et must for å sikre at du er vakker, innvendig ute. Det er veldig viktig å holde seg hydrert i løpet av vintrene. Så drikk mye vann, spis mye frukt og friske grønnsaker og unngå alkohol, te, kaffe, brus og andre koffeinrike drikker som de pleier å dehydrere kroppen. Snarere ville du være bedre og sunnere hvis du velger supper som er næringsrike, så vel som de som kan holde deg varm.

Mange av oss, uavhengig av våre hektiske planer, sørger for at de spiser sunt og følger et strenge treningsregime. Men midt i dette, har mange av oss ofte en tendens til å forsømme en svært viktig del av kroppen vår - våre negler. Nydelige utseende negler ville ikke bare øke den indre tilliten til deg, men også få deg til å føle seg bortskjemt. Kaldt vær dehydrerer neglene og neglene, slik at de er tilbøyelige til å bryte, chapping og misfarging. Den beste måten å holde neglene i topp form på er å opprettholde en grundig neglepleierutine, spesielt i løpet av den kalde årstiden.

Tips for vakre negler

1. Spis sunt: Det vi spiser direkte reflekterer på neglene våre. Våre negler er sammensatt av kalsium og andre mineraler. Så det er svært viktig å fylle dem, som du kan gjøre med en tilstrekkelig tilførsel av kalsium, vitamin A, fosfor, sink, folsyre, silisiumdioksyd, vitamin C. Det er en lang liste som gjør en mat technlogist stolt , er det ikke? La oss dekonstruere det til noe vi kan forholde oss til, skal vi? Her går vi. Drikk rikelig med melk, og sørg også for at du spiser mye melkprodukter som ost, yoghurt osv. Egg, grønne bladgrønnsaker som spinat, persille, koriander, brokkoli, aprikoser, gulrøtter, mandler er også veldig gode kosttilskudd til kostholdet ditt. Drikk mye vann, da det ikke bare vil forhindre rynker på huden din, men også unngå at neglene dine blir sprø. Også se opp for misfarging av negler eller utvikle rygger, fordi de er indikasjon på vitaminmangel. Mangel på vitamin B12 fører til tørrhet og mørkhet av negler.

2. Personlig hygiene: Rengjør søm er ikke bare nødvendig for å se bra ut, men også nødvendig for å sikre at du trives godt. Våre negler kan bære mye sykdom som forårsaker bakterier og bakterier. Vintre, spesielt, gjør neglene mer porøse og utsatt for sopp. Trim neglene dine regelmessig. Men ikke legg neglene dine umiddelbart etter bad fordi de har en tendens til å bryte. Unngå frem og tilbake bevegelse mens du legger neglene dine og sørg for at du holder deg til en retning. Feriestedet til å spikere som det øker blodsirkulasjonen, stimulerer spikerveksten og voila du har sterke og skinnende negler. Når du vasker hender, må du sørge for at du masserer såpe i nærheten av neglene og neglene. Skyll og fukt dem godt. Du kan også bruke en myk børste til å rense dem. Død hud rundt neglene kunne fjernes ved hjelp av en pimpstein. Ikke hold neglene dine til ekstreme temperaturer, veldig varmt vann eller direkte varme og kulde. De fører til sprø negler. Bruk av lunkent vann for å vaske hendene anbefales. En månedlig manikyr av profesjonell er må, men sørg for at de bruker rent og sterilisert utstyr. Bruk hansker under hagearbeid, vaske klær, kjøkkenutstyr og kutte grønnsaker.

3. Hold dem godt fuktig: Påfør fuktighetskrem mens du ser på TV, før du legger deg og etter å vaske hendene. Massering av varm olje en gang i uken kan gi deg glatte og myke fingre og negler. E-vitamin er veldig bra for negler, og det er også ricinusolje. Du kan også bruke petroleumsglass til å massere dine vakre negler. Massering av negleserum kan også stimulere blodsirkulasjonen og hjelpe neglene dine til å vokse raskere som om vinteren dine negler har en tendens til å vokse sakte.

4. Unngå sterke kjemikalier som de gjør neglene dine sprø og ødelegger dem veldig dårlig. Bruk et underlag før du påfører maling. Bruk ikke-aceton neglelakkfjerner for å hindre at neglene dine blir skjøre, bedre hold deg til acetatholdige neglelakkfjernere. Levende farger som krystallrød, neonblå, dyprosa, dypbrent rust, grå er den nye sorte, elektriske grønn er de varme trender som ses på rullebanen for tiden. Påfør eddik på neglen for å vare det polske lenger. Base coat er svært viktig da det forhindrer farging av neglelakken på turenes faktiske negler når du bruker polish.

Hvordan få manikyr hjemme

Du trenger: 1. Varmt vann 2. Kutikalkrem 3. Manikyr saks 4. Nail cutter 5. Neglfiler 6. Nail børste 7. Neglelakk fjerner 8. Basekjær 9. Neglelakk

  • Til å begynne med, sørg for at alle verktøyene er rene og steriliserte.
  • Fjern din gamle neglelakk, bruk bomullsboll og neglelakkfjerner (foretrekker ikke-aceton neglelakkfjerner)
  • Fortsett deretter med å forme neglene dine, aldri legg neglene dine når de er våte. (Les det igjen, det er en synd å legge neglene dine på når de er våte. De kan bryte for lett.) Du kan forme neglene dine i en av disse 4 grunnleggende former: runde , firkantet, oval og spiss. Formen på neglen skal stemme overens med fingerens form. Fil neglene dine i en retning. Frem og tilbake bevegelse er et stort nei nei.
  • Sug neglene dine i såpevann, lunkent vann i 5 til 10 minutter. Du kan legge til noen få dråper essensiell olje av eventuelle dufter av din sjanse (min personlige favoritt lavendel), Epsonsalt og få dråper sitronsaft (det dekker dine negler) .
  • Påfør kutikalkrem eller vaselin og trykk på dine nagler tilbake med hjelp av ørepropp. Påfør krem ​​eller vaselin og masser hendene godt. Avid cuticle cuticles coz er smertefull og kan forårsake infeksjoner.
  • Vask neglene dine med en nagelbørste.
  • Exfoliate huden din med såpevann og sukker for å kvitte seg med død hud.
  • Nyt hendene dine igjen.
  • Pat tørke hendene og massasje med gode mengder krem.
  • Påfør underlag, la det tørke følger med neglelakk etter eget valg.

Voila du har flotte, glatte og myke, sunne hender.

Les også:

Slik får du perfekte negler Hvordan spiker negler hjemme: Nail Buffing Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Hvordan lage nail art hjemme

Bildekilde:1

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: