Hva er neglene dine om deg?

Som kvinner elsker vi alle å male våre negler, det avhenger ikke av om vi har bitt neglene våre eller har de gode gamle falskene, vi elsker farge, spesielt på neglene våre! Og la oss innse det vi alle er de første som dømmer når vi ser en annen kvinnes negler, lyse rød oh, hun ser etter oppmerksomhet eller svart - hun må være deprimert eller trist? Men tenk igjen det er ikke alltid tilfelle.

Jeg gjetter at de fleste kvinner velger farge for neglene deres å enten matche antrekkene, sesongen eller alltid gå for deres favorittfarge? Jeg vet at jeg er en stor fan av å velge en farge som jeg tror vil se bra ut med det bestemte antrekket, og jeg er en stor fan av å bytte neglelakk nesten hver dag. Neglelakk og spiker fjerner er mine beste venner, jeg går ingen steder uten dem, bare så vil jeg alltid være klar for den neste fargeendringen. Men har du noen gang satt deg tilbake og lurt på hva neglelakken din egentlig betyr? Nedenfor har jeg oppført noen av favorittspikerfarger og hva de står for, så neste gang du velger din neste neglelakk, må du tenke og se om denne fargen egentlig er hva du står for?

RØD: Det kan være tusen og en annen nyanse av rødt, men den generelle dristige røde fargen er et tegn på en sexy, søt, selvsikker kvinne som ikke er redd for å være dramatisk og modig. Lys rødt er en dristig, utkikkelig farge som er et symbol for lidenskap, brann og selvtillit. Du elsker spotlighten, og du tar ansvar for situasjonen og gjør det med hodet holdt høyt. Du ønsker fullhet i dine livserfaringer. Men vær forsiktig, rød stimulerer appetitten din, så hvis du prøver å gå ned i vekt og ser på dine røde negler hele dagen, ikke en god idé. Også, ikke bli forvirret og opprørt når livet ikke går. Ikke døm folk for tidlig eller kjeder deg om ting.

Hvis du noen som ikke liker rødt, er aggressiviteten og intensiteten for mye for deg å ta.

SVART hvorfor antar alle med en gang at svart neglelakk er relatert til djevelen, satan og hvem som bærer den, er en emo og deprimert sjel? Vel svart neglelakk er ganske motsatt, det er et klassisk symbol på anti-etablering. Svart gir ut av en sterk, selvsikker kvinne som på en liten måte liker å rebel mot normen ved å vise noe mørke og individualitet i stilen sin. Svart betyr verdig og mystisk.

GUL OG ORANGE: Disse to fargene er lyse og levende, flotte for folk som elsker å ha spotlight på dem. Det symboliserer også årstidene, sommeren og høsten. De er begge veldig positive og energiske farger, og gir en positiv og energetisk stemning. Folk med oransje er sjenerøse og venner kan stole på dem for sitt store hjerte. De er veldig sosiale venner, enkelt. Forvent ikke at de skal gifte seg skjønt. De tror mer på vennskap.

GREEN: Går grønn utelukker en jordisk følelse og gir en beroligende og beroligende effekt, i tillegg til natur og ute. Det er derfor grønn er en av vårens mest populære nyanser, hvis du føler deg stresset, bruk grønn, det kan hjelpe deg til å føle seg mer avslappet. Mennesker med grønn er stabile, fornuftige og motiverte av eksellens.

BLÅ - Blå er en farge som kan være både fredelig og beroligende, så vel som kald og standoffish. Blå også som grønn kan være en stor rolig, men hvis din triste forsøker å holde seg borte fra blå, kan det noen ganger få deg til å føle deg mer «blå». Personer med blå kan være introspektive, oppfunnet og følsomme overfor andre. Også hvis du føler deg en sprøyt av inspirasjon, må du male litt blå på neglene dine, det er flott for kreativitet.

ROSA- Vil du ha litt romantikk og lykke i livet ditt? Deretter spruter litt rosa, rosa er en ekte girly - jentefarge som er forbundet med moro og spontanitet. Rosa betyr uskyld, delikatesse og romantikk. Hvis du trenger toner med energi, er rosa ikke fargen for den også en beroligende effekt. Denne fargen er flott å ha på neglene dine for en første date, det vil gi den spesielle mannen en følelse av at du er i humør for å se etter litt mer enn romantikk.

PURPLE : Den flotte fargen om lilla er lik rød ved å være en stimulerende farge og øker energinivået. Det er også en farge som vurderes med åndelighet og intuisjon. Så hvis du er ute for et jobbintervju, maler neglene dine til en nydelig lavendelfarge, for å gi deg det ekte sofistikerte utseendet.

Disse er noen av de grunnleggende neglelakkene, selvfølgelig neglelakkfargene forgrener seg til tusenvis av farger, men disse er bare noen få tips som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken farge du skal ha på den spesielle dagen. Neglelakkfarger kommer ned til det du føler deg og representerer hvem du er, din egen personlighet skal skinne gjennom neglene dine. Så fortsett å male!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: