Scholl Cracked Heel Repair Cream Review

Hei alle sammen,

Jeg har aldri hatt dette problemet med sprukkede hæler før sist da jeg la merke til små sprekker på mine hæler, og jeg ble advart, så jeg var på utkikk etter et produkt som kom fra et pålitelig navn i denne kategorien. Det var mitt første stint med disse stygge sprekker, og jeg ønsket å kurere dem så tidlig at jaget startet. Jeg hadde hørt at Scholl var en ganske gammel spiller i fotpleieindustrien, og sine produkter ga bemerkelsesverdige resultater så 10 dager tilbake, fikk jeg Cracked Heel Repair Cream fra Scholls, her er anmeldelsen av det samme:

PRODUKT SKJERES: Scholl Cracked Heel Repair Cream

HVA PRODUKTET KRAVER?

Scholl Cracked Heel Repair Cream er klinisk bevist å reparere og lindre grov, tørr og sprukket hud. Spesielt konsentrert for huden på hælen Fast Acting-fungerer i 7 dager Synlige resultater i 3 dager Lindrer ubehag Hjelper med å forhindre infeksjon Dermatologisk alliert testet Duftfri hypoallergenic Egnet for diabetikere og sensitiv hud

PRIS / KVANTITET / RENGJØRING:

INR100 for 25 ml; 3 år fra produksjonsdatoen

BRUKSANVISNING

Påfør to ganger daglig for å rense tørr hud. Når huden er gjenopprettet, fortsett å bruke som nødvendig for å opprettholde tilstanden.

Min tar på produktet:

Den kommer i et hvitt plastrør med en hette øverst, krem ​​er dispensert fra det lille hullet ved åpningen. Det er ganske lite i kvantitet, så det kan lett gjennomføres i posen, noe som gjør det ganske reisevennlig. Det er en luktfri hvit farget krem ​​som stoff, selv om konsistensen ikke er så tykk som kremer. Kremet gir ingen flekker på sengetøyet ettersom det blir absorbert på huden etter 10 minutter. Det er litt fettete, men som jeg sa med gnidning på sprekker for en gang, blir det absorbert.

Jeg har brukt det daglig etter at jeg har vasket føttene mine de siste 10 dagene, men til min store skuffelse ser jeg ikke noen gunstige resultater. Ingen av sprekkene - ikke engang de minste av dem har blitt hevdet ja, definitivt huden på hælene føles mykere. Mine forventninger var litt for høy, men alt jeg kan si er det ikke det jeg forventer fra en verdensberømt leder innen fotpleieindustrien.

Pros av Scholl's Cracked Heel Repair Cream: 1. Kommer fra merkevaren som har et verdensberømt bilde i fotbransjen.

2. Det er luktfritt som jeg likte på en eller annen måte.

3. Det flekker ikke sengetøyene når jeg bruker det om natten

4. Gjør huden mykere

5. Leveres i en liten tube emballasje, kan lett gjennomføres under reisen

Cons av Scholl's Cracked Heel Repair Cream:

1. Leverer ikke det det lover, det hevder å vise resultater i helbredende sprekker i 7 dager, jeg har brukt det i 10 dager religiøst, men ingen forbedring i sprekkene.

2. Ganske dyr for mengden.

3. Litt fettete og blir ikke absorbert umiddelbart.

Vil jeg tilbakekjøp? Nei, det vil jeg ikke, jeg vil ha en helseparasjonskrem som fungerer på mine sprekker. Jeg var egentlig ikke ute etter miniatyrisering.

IMBB Rating

2 av 5

Kjærlighet, Shivani

Har du prøvd Scholl's Cracked Heel Repair Cream?

Les også: Loreal Total Repair 5 Hår Masque Scholl Foot and Nail Cream Poll: Bruker du fotkrem? Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: