Hei IMBB skjønnheter! I dag vurderer jeg en av mine tidligste kjøp fra Maybelline-neglelakk i skyggen 'Dusty Rose'. Skyggen er en dyp mursteinskygge med en rosa undertone - gir en blank overflate og inneholder ingen glimmer / glitterpartikler. Da jeg kjøpte denne nyansen mer enn et år siden, var jeg ganske uvitende om sminke, men jeg brukte spikermaling regelmessig, selv om jeg satt fast i "trygge" nyanser og nesten ikke eksperimenterte. Skyggen falt i den "sikre" universelt smigrende kategorien, og dermed hentet jeg den opp.

Pris: Rs 75 Mengde: 8 ml

Hva jeg liker om Maybelline colorama Dusty Rose- 1. Skyggen er veldig smigrende og passer til alle hudtoner. 2. Gir ugjennomsiktig farge i enkelt frakk. 3. Skriver ikke i 4-5 dager lett når den brukes selv uten topplakk. 4. God kvalitet børste-enkel applikasjon. 5. Gir fin glanset finish til negler som ikke fades. 6. En av de nyansene som gjør at hendene virker rettferdigere

Hva jeg ikke liker om Maybelline colorama Dusty Rose- 1. Fargen gjelder litt streaky-trenger å bruke den 'tykt' for å få jevn jakke. Det er imidlertid ikke en stor CON. 2. Fargen på neglelakken ser ut til å ha blitt mørkt over tid. Jeg vet ikke om spikermaling oxiderer eller noe, men jeg er ganske sikker på at skyggen ikke var så mørk da jeg kjøpte den. 3. Konsistensen er litt for rennende - trenger å være litt forsiktig mens du bruker som penselen plukker opp mye produkt. 4. Skyggenavnet 'Dusty Rose' går egentlig ikke med den faktiske skyggen av neglelakken.

Samlet dom: Det er en av de bedre nagelmalingene fra Maybelline når det gjelder konsistens og tekstur. Skyggen er en vakker dyp murstein skygge som vil smigre alle hudfarger. Søknaden er litt streaky og neglen maler litt for rennende, men det er ikke et stort problem. To strøk påført uten topplakk, behold den halvglansete ugjennomsiktige overflaten og ikke chip i 4-5 dager lett og enda lenger.

Vurdering: 3.5/5 Vil jeg tilbakekjøp: Ikke så stor fan av skyggen ..så nei.

Les også: Et åpent brev til Maybelline India Brown Smoky Eye Tutorial-Maybelline Chai Latte Quad Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Colorbar Hard As Nails og Maybelline Colorama Nailpaints Oversikt NYX Powder Blush Dusty Rose Review, Swatch

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: