Maybelline Moisture Extreme Lisptick Creme Caramel 758 Review

Selv om jeg har over 100 leppestifter, har jeg dessverre bare en Maybeline-leppestift. Årsaken kan delvis være min mani for colorbar eller min mangel på kunnskap om de fantastiske farger som Maybelline tilbyr. For en stund siden da jeg dro til helse og glødde for å plukke opp Maybeline varig drama øyeforing, kunne jeg ikke motstå å kjøpe denne leppestiften. Jeg trodde det ville være en god start for min Maybelline-samling, som jeg skal klare med colorensational "magnetisk koral, min mahogny, hekta på rosa" og få andre. Jeg er fortsatt å legge hendene mine på Maybelline colorsensational Lipsticks. :)

Om kremenkaramellen 758: Lippestiften kostet meg om 225INR. Emballasjen er orangy beige en buet på toppen. Det føles slank å holde mellom fingeren (ja formen og emballasjen gjør en leppestift attraktiv for meg, og det gjør også kulen inne) Kulen er vanlig leppestiftformet. Fargen er veldig kremaktig og har en glatt overflate til den med litt vannskinne.

Lippestiften er festet godt i røret selv om jeg nylig har problemer med røret på grunn av sommeren, da kulen fortsetter å riste og derved forårsake dugg på den ene siden av leppestiften inni. Denne er glatt og må lagres i kjøleskapet med andre leppestiftfamilier. (Jeg er sikker på at denne trenger firma fra andre maybelline seg snart)

Hva jeg liker om skyggen: Jeg liker den beige skyggen som det er en veldig nøytral nyanse. Det er super kremet og glir på leppene.

Den kremrike naturen gir mye farge på leppene i bare en sveipe. Dette er en fantastisk farge for dags slitasje eller for dager når du ikke vet hvilken leppestift du skal ha med hva antrekk. Det er en trygg farge for de fleste hudfarger etter min mening. Det er super som nøgen skygge. Det er super når det er paret med kohl eller røykfylte øyne. Hvis du ikke har naken lippy ennå, er denne skyggen verdt å vurdere.

Hva jeg ikke liker om denne leppestiften: Jeg liker ikke glasset som denne leppestift har. Jeg ville ha foretrukket glans eller fløtefinish. Glaze overflaten gjør det skinnere og gjør huden min kjedelig. Det er kremaktig, så det bløder mye. Jeg er fortsatt ikke i stand til å finne matchende leppeliner for denne. Det trenger absolutt en. Det bløder ut av nakne leppeforingen min og gjør leppen ser rotete ut. Det odes overføre på tennene mine også dessverre. Det er ikke som en av de lette slitasje leppestifter der du ikke føler at du har en lippy. Når jeg har denne leppestiften, er jeg konstant bevisst på at den bløder eller overfører på tennene. Det føles tungt på mine lepper på grunn av den skinnende glanseflaten. Jeg foretrekker kremete matte leppestifter, og derfor kan dette bare være min oppfatning. Mange av dere kan være behagelige å ha fukt ekstreme. Det lukter som alpenliebe eller karamell. Jeg liker ikke leppestifterne mine å lukte mye. Det gjør meg bevisst på det. Jeg foretrekker leppestifter for ikke å ha noen smak eller smak for dem. Jeg hater spesielt blomster eller rose luktende som lakme. Jeg kan ikke se noe om mengden også.

Sammenligning med oriflame minis: crème karamellskyggen minnet meg om to av mine oriflame leppestifter: mandelbrun og iskafé. Mandelbrun er en lettere versjon av mabellin og lite lettere på leppene, den er ikke så pigmentert som maybellin også.

Den iskafe er en litt mørkere versjon av fuktighetens ekstreme og er mindre pigmentert og med en lettere finish. De tre fargene tilhører mer eller mindre den samme beige leppestiftfamilien. Oriflame-en er fin og liten, så jeg klarer å fullføre dem snart. De føler seg solid inne i røret, og jeg har ikke hatt et problem med å bryte eller smelte ennå. Disse to nyanser, iskafé og mandelbrune veldig overlappende farger, bare at iskaféet har mer brun i den. Begge har en glasert finish, men mye mindre enn maybelline. Dessverre tror jeg Oriflame har stoppet disse mini leppestifter nå, med mindre det gjelder tilbud eller clearing. Jeg er glad jeg lager min favoritt nyanser opp som en ekte makeup junkie.: D

Vil jeg anbefale maybelline fukt ekstreme crème karamell: For fargen, ja, for fuktighet, ja, for prisen, ja, for en naken lippy, ja, for emballasjen, ja, for paring med kajal eller røykfylte øyne, ja.

Jeg vil ikke anbefale for den tunge følelsen den gir til mine lepper, glanseflere er veldig subjektiv, men jeg personlig ikke liker den. Det føles klistret på leppene. Det lukter også som karamell (eller alpenliebe candy). Det føles heller ikke solid inne i røret. Den rister når den åpnes fullt og påføres. Det er bedre i kjøleskapet enn din veske i denne varmen.

Har du prøvd Maybelline fuktighet ekstrem? Hvordan liker du denne fargen? Eventuelle forslag på en egnet leppe for dette? Vennligst rate i boksen under

Les også: Maybelline leppestift stryker: Watershine, fukt ekstreme, farge sensasjonell Maybelline Moisture Extreme Lipstick Buff, Pure Plum Review, nyanser Maybelline Moisture Extreme Lipstick Bitter Plum Review, fargeprøver Coral Lipstick: Maybelline Crushed Cranberry vs Avon Cool Coral Maybelline Color Sensational Lipstick-My Mahogany

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: