Den offisielle første sommerdagen for den nordlige halvkule er juni 20-jume21, som er i dag. Selvfølgelig betyr det ikke noe for folk i Delhi som har vært overfor varmen i en måned nå. Selv en time tilbringe på reiser om dagen kan få deg til å trekke håret ut. Jeg er en veldig tålmodig, men i år blir tålmodigheten min testet.

Uansett hvis noen av dere også lider på samme måte, her er 3 enkle frisyrer for somre.

Half-Up Bouffant

Hvordan: 1. Etter at du har sjampo, bruk en permisjon i balsam. Også spritz litt volumizer spray før du tørker håret. 2. Bruk et stort, flatt jern for å sette kroneområdet på håret ditt og la den nedre halvdelen tørke for naturlige, flotte krøller. 3. Når de gjør det, må du kamme disse krøllene / bølgene for mer volum og et flissete utseende. 4. Spritz litt lett hold spray og klipp håret halv opp. Dette trenger ikke å være rent og ryddig da utseendet er naturlig og uanstrengt.

Side Braid

Hvordan: 1. Dette passer best for naturlig bølget eller krøllete hår som bølger holder sammen bedre enn rette tråder. Hvis du har fint, rett hår, så start med å bruke et krøllejern for å lage løse bølger og sett litt glansserum i enden. 2. Lag en sideskille og saml hår til den ene siden (vanligvis den motsatte siden av ditt smell, men gjør det som passer deg). 3. Start fletningen løst, dannes like under haken og fest med en klar elastikk. 4. Hold flettet og gi det noen rister for å få det til å virke naturlig.

Messy Side Updo

Hvordan: 1. Vask håret med en hydratiserende sjampo og balsam og håndkle tørk. 2. Krymp en krølleforsterkende mousse i fuktig hår og la det tørke naturlig. 3. Samle håret inn i en lav, løs hestehale, men ikke dra håret ditt siste gang du vikler det rundt, og la håret ligge i en løkke. 4. La noen få ansiktsrammer av hår og krølle dem opp litt. 5. Sikre med et lett hold hårspray.

Du kan også finne Mrunmayee versjon av rotete bun her.

Hva er dine favoritt måter å holde håret ditt i ansiktet ditt for somre? Del med oss ​​under ..

Les også: Frisyre: Frisyrer til langt hår Frisyre: Bob er Hot! Lett hår stiler for sommersesongen Kjendis frisyrer verdt kopiering Frisyre Trender for 2011 5 sommer hudpleie trinn Fashion Must Haves for sommeren 2011 Topp 10 vår sommer mote må haver Hvordan hindre Summer Makeup Meltdown Få Bangs for Hair denne sommeren!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: