Produktinformasjon: Gjør leppene dine skinnende med Shine Seduction Lip Gloss. Maybelline Glossy Lip Gloss er formulert med Aqua-botanicals og vitamin E som nærer leppene dine for å gjøre dem helt myke og glatte. Den Maybelline leppe omsorg har et skulptur tips som sprer riktig mengde på leppene for en presis søknad. Shine Seduction Lip Gloss er en svært reflekterende formel som gjør at leppene dine ser helt nydelig ut. Maybelline Glossy Lip Gloss er tilgjengelig i forskjellige nyanser som Apricot Aura, Mocha fix og Ruby Spell. Den Maybelline leppe omsorg er ikke klistret i følelsen og gjør leppene dine flotte.

Egenskaper av produktet: • En svært reflekterende og glatt formel som skaper en elegant glans på leppene. • Klikk på tappen for å slippe den perfekte mengden av glanset farge. • Har en eksklusiv skulptur-tips som sporer lepper for en presis anvendelse. • Vinneren av Best New Lip Gloss i skjønnhetshimmelen Glosscars 2008. Pris: 299 / - for 2,4 ml Skygge: glanset lysebrunt med gylden / sølvglans. Hva jeg føler om produktet: Jeg snublet over dette produktet ved en tilfeldighet i fjor eller tidligere (jeg husker ikke nøyaktig når). Egentlig hadde jeg en gavekort på 200 / - fra Westside og var bare ute etter noe jeg kan kjøpe for å innløse det kupong. På den tiden hadde jeg lite kunnskap om kosmetikk (jeg hadde ikke funnet IMBB da: P), og så mens du sjekket ut Maybelline-disken, fant jeg denne leppelyset, likte umiddelbart emballasjen og skyggen og kjøpte den. På den tiden visste jeg ikke at det skulle gi plumpingeffekt til leppene, da emballasjen ikke sier noe om denne glansen. Så med det formål å se gjennom det, sjekket jeg det på nettet og ble kjent med at det er et utgått produkt. Maybelline-nettstedet har ingen omtale av det. Men hvorfor? 🙂 For meg er det et fint og et annet konsept for en lipglans.

Mengde produkt etter en rotasjon. emballasje: Den har Lakme Aqua-skinnlakkene, en slags pakke hvor du vri på bunnen, og dråper av glans kommer ut gjennom en rekke 'siftere' som hull, bare forskjellen er at den tidligere har en svampapplikator, mens dette har hardt skrå plastapplikator. Jeg liker virkelig emballasjen som gjør at jeg kan ta ut bare nødvendig produkt hvis jeg vrir bunnen forsiktig. Man hører en "tick" lyd på roterende og en enkelt rotasjon er nok hvis du vil ha ren dekning ellers gjelder glansen igjen for en middels dekning. Tekstur: Tekstur av denne glansen er glatt og på den tykke siden, men ikke klissete i det hele tatt. Samlet produkt: Denne glansen er mellom skinnet av en leglans og fargepengene til en leppestift. Jeg elsker mediet til lett dekning med en fantastisk skinne; Du kan legge til litt for et hint av farge eller gå med hele kappen for en fin effekt. Du kan se at det er veldig fine shimmers i røret, men det ser ikke veldig glitrende ut på leppene, som jeg virkelig liker. For den klumpete effektdelen vil det ikke gjøre en stor forskjell, men det gir fortsatt en illusjon av en mer vellykket leppe (kanskje på grunn av glans og glans). Jeg finner noe volum tilsatt til mine allerede fullere lepper, som jeg elsker i dette produktet.

L-R: Mystic Sands nyanse med & uten flash Og leppene ser faktisk fullere og mykere ut. Lepper har denne typen "vått" utseende til det. Du kan se at det er veldig fine shimmers i røret, men det ser ikke veldig glitrende ut på leppene. Jeg bærer dette alene og på toppen av min matte brune leppestift nyanser også, og det begge veier, det ser bra ut på meg. Det varer lett i 3 timer hvis du ikke har måltider i mellom. Men selv etter at jeg hadde lunsj, forsvant fargen ikke fullt ut, selv om den ble bleknet. Men den reisevennlige pakken fjerner bekymringen for reapplying / touch-ups. Gode ​​punkter i Maybelline Shine Seduction Lip Gloss: • Jeg elsker bare det våte lyset som det gir til leppene mine. • Elegant og reisevennlig emballasje. • Nydelig nyanse. Det er totalt 12 nyanser nevnt på nettet av dette produktet. • Legger lite volum til leppene. • Lys til middels fargeutbetaling. • Tykk, ikke klebrig konsistens. • Oppholder seg lett opptil 3 timer. • Emballasjen hjelper til med å bruke bare den nødvendige mengden av produktet. • Har kjøleeffekt på leppene når de påføres. • Leppene forblir fuktet. • Ikke la en hvit støpe på leppene. • Glansen i glansen ser ikke OTT i det hele tatt, men det ser bra ut. • Prisen er billigere hvis man kjøper den online nå. Ulemper med Maybelline Shine Seduction Lip Gloss: • Et utgått produkt som kan kjøpes online via eBay, Amazon etc. • Det er vanskelig å få ekstraproduktet tilbake i røret, så man må være forsiktig når du tar ut produktet. • Manglende ingrediensliste. • Ikke legg merkbart volum på leppene. Nå kommer bildene mine i skyggen (brukt en enkelt sveipe / tid) alene.

nakne lepper over og med flashbilde nedenfor

Uten flashbilde nedenfor:

Jeg tror ikke at bildene gjør mye rettferdighet til skyggen, men det ser best ut i svakt lys når leppene skinner som ekte glitter. Vurderinger: 3/5 (-2 for de ovennevnte ulemper) Tips / Gjenkjøp: Jeg ville definitivt ha tilbakekjøpt den hvis den fortsatt var tilgjengelig i Maybelline tellere.Men å kjøpe på nettet virker et problem når man har mange andre alternativer i lipglosser tilgjengelig. Men hvis noen vil gjerne kjøpe denne, så kan hun gå videre og gjøre det uten mye å tenke som det er et produkt verdt å prøve.

Les også: Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Brown Smoky Eye Tutorial-Maybelline Chai Latte Quad Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Maybelline Vanntett Volum 'Express Cat Eyes Mascara Estee Lauder Michael Kors Lip Gloss ColorBar Star Shine Lip Gloss Pink Kiss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: