Avon Simple Elements Meadow Dew Perfume Review

For noen dager siden spurte Preeti oss om å foreslå noen parfymer for henne, fra Avon og Oriflame. Jinal hadde gitt noen fantastiske anbefalinger, som jeg selv hadde notert ned for fremtidig bruk. Det var da jeg nevnte Avons rimelige utvalg av parfymer, fra Rs. 339. Jeg kjøpte nylig Avons Meadow Dew parfyme fra Simple Elements-serien. Dette er mitt første kjøp fra Avon, og jeg elsker bare måten det kommer til live på meg. Duften er så forfriskende, jeg liker å bære den i vesken min og noen spritzs er alt som trengs for å få meg til å føle seg frisk igjen. Avon Warm Sunshine cologne har allerede blitt vurdert på IMBB, her er anmeldelsen på Meadow Dew.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

Etylalkohol, vann, duft, benzofenon-2, Cl 19140, CI 15510, CI 42090.

PRIS: Rs. 439 for 30 ml.

HVORDAN AVON DESCRIBES AVON SIMPLE MEADOW PERFUME:

Finn lykke i de enkle tingene ... som de glitrende dewdrops of morning. Frisk og levende.

MY TAKE ON AVON AVON Enkelte elementer MEADOW DEW PERFUME:

Avon Meadow Dew kommer i en enkel blek grønn fargeemballasje uten frills eller fancy vedlagt. Det er bare en ren, gjennomsiktig 30 ml glassflaske med ravfarget parfyme i den. Bare en sniff av det og jeg visste, dette var min type duft; levende, sunn, levende, ikke mystisk, ukomplisert og frisk. Denne lille flasken passer lett inn i en veske og jeg kan bære den rundt for å få rask spritz fra den. Dette er en dag også en natt parfyme fordi duften ikke er konsentrert eller komplisert. Dette er en floral og veldig jenta duft, perfekt for somre. Dette er en slags parfyme som bare lar deg være.

Men det eneste er at duften ikke holder for lenge. Siden det er lett og pulserende, vil duften forsvinne etter si 3 timer, og du må sette det på nytt, men siden denne flasken er lett å bære i vesken eller vesken, tror jeg ikke det ville være et bra problem .

Jeg er glad for at jeg kjøpte denne parfymen, og jeg vil få rimeligere parfymer fra Avon, siden dette er en god start.

Her er noen fordeler og ulemper med Avon Simple Elements Meadow Dew Perfume:

PROS AV AVON SIMPLE ELEMENTS MEADOW DEW PERFUME:

• En lykkelig, levende duft som bare lar deg være. • Emballasjen er ganske enkel. • Dette er en ukomplisert duft som gjør at du føler deg frisk med hver spritz. • Dette er ikke en parfyme med mye mysterium på gang; Det er de enkleste av parfymer jeg har brukt. • Pris ... .. Jeg kan ikke tro at en slik parfyme kan komme for Rs. 439 eller mye mindre mens de er på tilbud. • Har ikke kompliserte duftnotater, bare enkle.

KONSERN AV AVON ENKELLE ELEMENTER MEADOW DEW PERFUME:

Ulemper, bare en, og at den ikke holder for lenge, må jeg gå generøs med hyppig spirtz intermittent. Jeg kan egentlig ikke tenke på noen andre faktisk. Hvis jeg skulle sette sammen prisen, mengden, kvaliteten og duften, kan jeg ikke si at det er så stor en.

SKAL jeg kjøpe det igjen: Ja.

IMBB STAR RATING: For prisen som den kommer på, gir jeg den en 4/5 og gir -1 for den korte oppholdskraften i duften.

Har du brukt Avon Simple Elements Meadow Dew Perfume? Vennligst rate i boksen under

Les også: Avon Enkel og varm solskinn Eau De Cologne Avon Little Black Dress Eau de Parfum Avon Glimmersticks Eye Liner Hvordan velge riktig parfyme Paco Rabanne Ultraviolett parfyme for kvinner Lancome Miracle Parfyme Avon uttalt av Fergie Perfume, Body Spray og Body Lotion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: