Street Wear Bo på Mineral Foundation Review

Hei IMBB Cuties!

I disse dager leser jeg mye om mineral rødme, mineralstifting overalt, det er så mye mineral rundt. 😀 Hver merkevare i disse dager er ute med deres Mineral utvalg av produkter. Faces Canada har mineralske Lipsticks og Glosses, kan du tro det? Alle har blitt "Mineralofile" i disse dager. : tungen: Jeg var så imponert over vurderinger som jeg leste her på Maybelline og Revlon Colorstay at jeg ønsket å legge hendene på minst en av disse så snart som mulig. Prisen på disse merkene hindret meg selv. Jeg dro til min vanlige makeup shop og spurte om det var mineral utvalg av produkter fra noe godt merke til lavere pris. SA introduserte meg til det nylig lanserte Street Wear Mineral-serien som har rødme, fundament og øyenskygge. Skyggen jeg har er 'Toast', det er to andre nyanser - Pearl, Elfenben.

Pris : Rs 575 for 9gms Jeg fikk dette etter rabatt på Rs 547, ikke dårlig! : Yahoo:

Dette er Kabuki-børsten som følger med den, ikke så myk. (Jeg brukte min L'Oreal hår spa krem ​​litt for å myke dem, 😀 nå er det bra) Det er også et lite sirkulært speil som følger med det.

ingredienser: Ikke nevnt.

Hva selskapet sier: Det er et mineral pulver fundament som holder på i 8 timer.

Hvorfor Mineral Range of Products:

1-Mineral sminke er produsert med mineraler som er sterilisert og pulverisert i et meget fint pulver som deretter blandes med en rekke naturlige uorganiske fargestoffer for å produsere en rekke farger.

2- Mineral sminke er ikke-komedogen, noe som betyr at den ikke blokkerer porene i huden, men i stedet lar huden puste, er mineral sminke veldig attraktiv for de kvinnene med sensitiv hud.

3-De viktigste ingrediensene som brukes i mineral makeup er, i motsetning til de fleste sminke, uorganiske, noe som betyr at bakterier og mikrober ikke kan leve i sminke og smitte huden. Det faktum at ingrediensene er uorganiske betyr også at ingen konserveringsmidler må inkluderes og at sminkebenken vil ha lang holdbarhet.

4-Mineral sminke av høy kvalitet føles ikke som en "maske" på huden, i motsetning til tyngre kjemisk-basert sminke. Mineral sminke har en mye lettere, nesten vektløs karakter. Mange kvinner rapporterer at iført mineral sminke føles som å ha ingen sminke i det hele tatt. Mineral sminke etterlater også huden med en veldig naturlig strålende glød.

5-Den beste mineral makeup inneholder en rekke ingredienser designet for å forbedre hudenes velvære. Disse kan omfatte et bredt spekter av UVA og UVB solbeskyttelse, så vel som sink, magnesium og noen antiinflammatoriske midler.

6 - For kvinner med fet hud kan mineral sminke gi en utmerket løsning. De vanlige kjemisk baserte applikasjonene er veldig fet.

7-Mineral sminke er godt egnet for å gjemme hudens rynker, kråkefødder og fine linjer, på grunn av det reflekterer sollys. Det resulterer i et veldig sunt utseende. De beste merkene av mineralsk sminke trenger bare en gang om dagen og er vannavstøtende. I motsetning til kjemisk baserte alternativer, kan du til og med gå og sove med mineral sminke på.

Instruksjoner Forutsatt-

Stiftelsen av stiftelsen:

Min erfaring med Street Wear Stay on Mineral Foundation

Etter at jeg så prisen på dette mineralske fundamentet med et krav på 8 timers oppholdskraft, kjøpte jeg det umiddelbart. Etter at jeg kom hjem, søkte jeg IMBB og deretter flere nettsteder for en gjennomgang av dette produktet, men kunne ikke finne noe sted. Anyways, jeg er fullt imponert over dette produktet og liker sin effekt. Tidligere bruker jeg å tenke at disse pulverstiftelsene ligner på kompakt, men fra IMBB-vurderinger, kom jeg til å forstå forskjellen og fordelene med Mineral make up-produkter. Jeg ville ha noen av disse produktene, til slutt kjøpte den. Det gir nesten full dekning, finjusterer utseendet mitt, og gjemmer fine linjer. Det er helt vanntett, jeg har brukt litt av det på ansiktet mitt og sprutet vann på det, men det var fortsatt der, fjernet det med sminkefjerner.

Pros av Street Wear Hold på Mineral Foundation Review Kan brukes som solkrem som beskytter huden mot både UV A og UV B stråler. -Det er vanntett og vanntett. -Veldig effektiv å gjemme fine linjer og rynker. - Utstråler straks slitsomt ansikt. : Preen: -Det er egnet for sensitiv og fet hud også. -Du trenger litt for ansikt og nakke. -Det er ikke-comedogen, gjør ikke tette porene som andre grunnlag. -Det inneholder steriliserte mineraler som ikke tillater bakterier å infisere huden din. -Det vil ikke gi deg et hvitt spøkelse som utseende. -Min hud er baby myk, glatt og smidig etter bruk. -Nice Fragrance, føles forfriskende. -Du får dette til mindre enn halvparten av prisen som andre merker krever for mineralfundament. : Pompom: -Quite rimelig pris på Rs 575 for 9gms. -Giver medium til full dekning. -Det er et must for sommer og steder med fuktig klima. -Hens holdbarhet er 3 år. -En kan bære den både på dag og natt. -Noen åpenbar synlig glans, og dermed ideell for dagslitasje. -Det er ganske sammenlignbart i kvalitet med produkter fra kjente merkevarer.

Ulemper med Street Wear Bo på Mineral Foundation

-Street Wear har ikke sin egen nettside, så man kan ikke få tilgang til informasjon om nylig lanserte produkter. -Bristler av Kabuki-børsten er ikke så myke. -Det er bare tre nyanser i dette området, så det kan ikke passe alle hudtoner. : (( -Liste av ingredienser som ikke er nevnt.

Vurdering: 4.5

Skal jeg kjøpe det igjen? Ja, jeg vil sikkert kjøpe dette etter at det er over. Jeg elsker bare det. : Jiggy1:

Generell anbefaling: De som vil prøve mineral utvalg av produkter, men har ennå ikke prøvd dem, kan legge sine hender på en av disse sikkert. Takk kjære !! :Takk:

Les også: Lotus Herbals Stick Foundation Review, fargeprøver Clinique Foundation Review-Superfit Makeup Foundation: Hvordan velge riktig grunnlag for hud Oriflame Duo Core Foundation Review MAC Velg SPF 15 Foundation Review Giordani Gold Rejuvenation Foundation: Oriflame Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020