Hei IMBB Sweeties, Etter å ha gått gjennom forrige innlegg av Lakme Nine til Five Kohl Ultimate fargeprøver, var mange av dere ganske interessert i å kjøpe denne nye skjønnheten fra Lakme, men prisen var en avslag for alle. 🙁 Jeg kjøpte denne Kohl noen tre uker tilbake. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe dette, etter å ha lest innlegg fra Rati og Sabrina på Lakme Satin Kajal, hadde jeg gått for å kjøpe det. Men returnerte tilbake å kjøpe dette. : tungen: Det skjer alltid på denne måten med meg. Jeg kjøpte denne Kohl, etter å ha sett sine blekkpatroner med testeren som SA ga meg. Selv SA hadde på seg det samme, og jeg så det var intens svart, det jeg alltid har ønsket. : Woot:

Pris- Rs 650, jeg fikk dette etter rabatt på Rs- 602

Hva selskapet sier: (Ikke nevnt på nettstedet, holdt jeg hva Rati hadde nevnt i hennes tidligere innlegg). "Lakme har lansert en kohl i sine ni til fem rekkevidde, nemlig Lakme Nine til fem Kohl Ultimate. Blinke eller blinke som du nyter luksusen av dyp svart med Lakme Nine til Five kohl ultimate. En 3 i 1 glatt kohlpinne som bare er ett slag, pamperer øynene med rik farge og fuktighet. Ta tak i en og behandle øynene dine til stilen og komforten det fortjener. "

  • Denne magiske blyanten samler kohl, smudger og sperrer i en pinne som sparer din dyrebare plass og tid.
  • Absolutt Smudge-bevis
  • Vanntett
  • Det har en påstand om 8 timers opphold: Stjel på at hele dagen frisk øye sminke utseende med denne smuss-bevis og vanntett formel som varer opptil 8 timer.
  • Dermatologistestet: skjønnhet Nå kommer med sikkerhet
  • Glatt og fløyelsaktig følelse: Beskytt delikat øyeskinn med denne kremrike blandingen beriket med fuktighetsgivende ceramider som beroliger og myker.

ingredienser: Fuktighetsgivende Ceramides (Ingenting annet nevnt)

Dette er den søte skarperen som følger med Kohl.

Smudgeren består av gummi og er skråstilt, jeg liker smudgers med svampespiss, andre kan like denne.

Dette er hva du får etter en sveipe, er det ikke veldig svart?

Dette er bildet tatt etter å gni swatchen 4 ganger.

Min erfaring

Jeg har brukt Kajal fra Lotus, Jovees, Biotique, Streetwear, Lakme (Forrige en), men har aldri det smudgeproof intense, svarte utseende som jeg alltid har ønsket. Jeg har flere Kajals med meg nå, men bruk dem ikke mye. Jeg hadde gått for å kjøpe Lakme Satin kajal, men SA viste meg dette, og jeg skjønte at dette er det jeg alltid har ønsket. Det er veldig mykt, glir jevnt; man trenger bare en 1-2 swipes for det intense, svarte utseendet. Da jeg søkte dette på min vannlinje, stakk det ikke i det hele tatt. Når du har brukt, setter den og det smelter ikke enda litt med smudgeren. Gud vet hvorfor de ga smudgeren, kan være å tiltrekke seg kunder. Man kan ikke gjøre røykfylt utseende med denne kohlen. Dens kraft er veldig høy. Oppholder seg i 6-7 timer med litt fading. Dette er bedre enn alt jeg har i samlingen min. : yahoo:: thumbsup:

Pros fra Lakme Nine til Five Kohl Ultimate

-Det er absolutt smudgeproof. -Det er vanntett. -Giver intens svart utseende med en til to swipes. - Opprettholder fuktighetsgivende ceramider som beroliger øynene. -Det har oppholdsstyrke på 8 timer, og fra min erfaring vil jeg bekrefte dette kravet. : JALWA: -Providert med en spisser og smudger i en pinne. -Kohl er veldig glatt, glir lett. -Packaging er veldig attraktivt. -Det vil vare meg lenge. -Den har kremaktig tekstur. -Det fades jevnt.

Ulemper med Lakme Ni til Fem Kohl Ultimate

-Prisen er ganske høy for produktet. : stjerner:: pan: - Komplett liste over ingredienser som ikke er nevnt. -The Lakme nettsted nevner ikke om denne kohl. -Du kan ikke smette det bare etter å ha brukt kohl. :Nei nei: -Varmt mykt og dermed utsatt for brudd.

Vurdering: 4

Skal jeg kjøpe dette igjen? : nono: Nei Jeg vil ikke kjøpe dette igjen på grunn av prisen. Jeg får nesten det samme resultatet med Maybelline New York Colossal kajal.

Generell anbefaling: Man kan beholde minst en av disse i sin samling hvis det ikke er mye begrenset på budsjettet. Ellers er Maybelline Kajal ganske bra.

Les også: Lakme ni til fem feilfri sminke Lakme Nine to Five Lipsticks Lakme Nine To Five Perfekt Creme Compact Lakme Nine to Five Intense Volume Mascara Lakme Ni til Fem Kohl Ultimate Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: