Smokey øyne Rati har gjort alt for godt hver gang, men hva med damer som tilhører min klan? Her er en writeup for å få deg det perfekte, røykrike øye.

Det viktigste skrittet for å oppnå røkende øye er å blande de lyse farger med de rike, mørke. Blandingen må være feilfri for en god røykaktig effekt.

Alt du trenger for smokey eye make-up:

* Øyne primer * 2 Skygger: En lys skygge sak og en mørkere fargetone * Eyeliner * Makeup børster * Mascara

Her er prosedyren:

• Forbereder øynene:

Du må holde øyelokket oljefritt for å ha den riktige smokey effekten. Påfør en primer for å oppnå dette. Prøv Urban Decay's "primer portion" eller MAC's 'paint' for dette. Primeren holder den smokey effekten intakt. Påfør en lys concealer under øynene for å fremheve smokey effekten.

Du kan også bruke pulverisert concealer. Dette vil ikke bare skjule de mørke sirklene under øynene, men også bidra til å bli kvitt overdreven øyenskygge.

Du kan også bruke en veldig myk skyggelagte øyenskygge og bruke den rundt øynene fra lashlinjen til det indre hjørnet. Dette gir ikke bare et fint lerret for ditt sminke øye, men fremhever også hele effekten.

• Påføring av øyefôr:

Pass på øyefôrene i henhold til din smokey øyeffektfarge, og bruk den på øvre lash line og ha en bredere linje i midten av lash linjen. Linj øvre og nedre lashfeltene med en øye blyant. For damer med mindre øyne, start lining fra midten av lashfeltet mot ytre ender.

Bruk en øye liner blyant på bunnen lash linje for å blande farge siden de lett kan smuss. Etter å ha påført liner bruker du fingeren til å smette linjen, med litt skygge er også flott for å gi den fullstendige smetteffekten.

• Blanding av fargene:

Bruk en Q-tip for dette. Påfør deretter en lys base skygge. En skinnende øyenskygge vil fullføre effekten. Gå for dagligdagse, pearly og kremet nyanser for base. Mens for mørkere fargetang kan en fin mørk skygge være en sjokoladebrun, grå eller svart vil bidra til å lage den magiske.

Konsentrere de lysere nyansene på øynene.

Bland i den dype skyggen med grunnskyggen, begynn å blande fra lash-linjen og oppover og slutte å blande den dype skyggen ved krøllen.

• Den fineste touch-mascara på øynene:

Prøv nå et veldig nakent utseende for resten av ansiktet ditt. For å markere øynene, hold leppene og kinnene naken. Bruk dagligdagse, myke nyanser av leppefarger. Dette skal gi deg et komplett smokey utseende.

Flere Smokey Eyes: Smokey Eye: Brown Black Smokey Eye Tutorial Black Smokey Eye Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 11 2020