Hei damer! Dette er min første anmeldelse noensinne!

Søker etter den perfekte Kajal, jeg har prøvd Kajals / Blå øye blyanter av nesten alle merker - Lakme Kajal, Lakme Eye Pencil, Maybelline Expert Eyes, Maybelline Unstoppable (ganske forgettable!), Maybelline Colossal Kajal, Oriflame Black Eye Pencil, Revlon Colourstay Eye Blyant, Revlon Streetwear Kajal, L'Oreal Pencil Perfekt i svart, Himalaya Kajal, Chambor Kohl, Ansikter Black Eye Pencil, Colorbar, Mary Kay ... PHEW !! Ja, jeg har prøvd alle disse! Og jeg har bare funnet en Kajal som gjør alt jeg vil ha en Kajal å gjøre - Amway Attitude Eye Pencil - Kajal Coal.

Vi ønsker alle at vår Kajal skal være sexy svart, silkemykt i applikasjon og selvfølgelig ikke flekker! (Som om de hadde mørke sirkler, var ikke dårlig nok!) For meg har Amway Attitude Kajal jobbet, og gutt! Har det fungert !!

Under min graviditet pleide denne damen å komme for å gi meg en massasje. Hun pleide også å gå til en dames sted, som var en Amway-agent. Mens jeg ga meg en massasje, sa hun at hvis jeg trenger noe fra Amway, kunne hun få det ... .. Jeg hadde lyst til å prøve Kajal etter å ha sett produktet online på Amway-nettsiden, og så sa jeg at hun skulle få det til meg. Jeg åpnet hetten, med bated pust tok Kajal til mine øyne og ... WOW! Jeg var i lykke land! Søknaden er veldig jevn, pigmentet er dødelig svart og det holder seg i flere timer! Det varer i arbeidstiden min, for søndags shopping sprees, for film og kaffe med hubby, for alt!

Kajal er i blyantform, og nettovikten er 1,2g.

Amway-websiden angir produktbeskrivelsen - Fremhev øynene dine som aldri før med Attitude Eyeliner Pencil. Dette gjør at du kan understreke øynene med presisjon.

Produktfordelene - 1. Eyeliner formel som forsiktig definerer øynene med rike, luksuriøse farger og et fløyelsittende utseende. 2. Super lang slitasje, vanntett og flekkfast. 3. Ekstremt myk og jevn applikasjon med utmerket fargeutbetaling og dekning 4. Produkt ikke testet på dyr

Prisen på blyanten oppført som Rs. 275, og nettsiden er det Rs. 280.

Blyanten kommer i 4 nyanser - Kajal Coal (utrolig imponerende), Cobalt Blue (supergodt), Deep Purple (patetisk fargebetaling!) Og Dark Brown (ikke prøvd).

Jeg er så glad jeg fant denne Kajal! Svært nylig kjøpte jeg Maybelline Colossal Kajal, og kanskje min Kajal har møtt sin kamp. Men det var ikke å være, jeg var skuffet. Siden alle dere vakre damer er makeup-mamas, er jeg sikker på at du forstår når jeg sier at "følelsen" av Colossal Kajal ikke fungerte for meg. Forstår du meg? Bare litt var noe av! Det være seg applikasjonen eller tykkelsen på blyanten eller fargen. Det var ikke helt "der"! Så jeg aksepterte at Amway er den beste innsatsen for meg! Her er fargene -

Pros av Amway Attitude Eye Pencil

1. Utrolig svart, pigmentert farge 2. Deadly jevn applikasjon 3. God oppholdsstyrke 4. Ikke flekker og legger seg i beinene under øynene 5. Amway-agenter er ganske få i antall. Du er sikker på å finne mer enn en i ditt nabolag.

Cons av Amway Attitude Eye Pencil

1. Man må skarpere den med en Kajal sharpner. Jeg bruker Lakme. 2. Du kan bare få det gjennom en Amway-agent. 3. Den lilla skyggen er den svarte sauen av familien! Ultra-dårlig fargelønn! 4. Noen ganger lager kan være et problem, og du må kanskje vente med å få bestillingen din (jeg hadde ønsket Cobalt Blue en, men kunne ikke få det).

Jeg bruker den hver dag og vil fortsette å kjøpe den til dagen jeg finner et alternativ som passer opp .... Og den dagen kan aldri komme ... 😛

Min vurdering- 4,95 (-05 fordi, vel, jeg er litt av en kyniker når det gjelder perfeksjon: P)

P.S.- Moren min bruker Amway Attitude Eye Pencil i Cobalt Blue, og det er like bra! Glatt applikasjon ... Og det blå ser veldig fint ut som Kajal! Neste på min Kajal-To-Try-liste er MACs Kohl, som har hørt rave reviews om. Siden MAC-merkevaren ikke er tilgjengelig i min by, vil jeg vente til min tante sender den fra Delhi, og så vil jeg endelig prøve det på!

Til da, Ciao damer! 🙂

Les også: Amway Artistry Eye Cream Amway Artistry Essential Polishing Scrub Amway Attitude Lipstick Tester Pack Amway Attitude Cleanser for fet hud Kajal: Oriflame Beauty Kajal Eye Liner / Coloressence Bridal Kajal Hvordan lage Kajal (Kohl) for øyet hjemme Hvilken øye blyant / Kajal Stays Without Smudging

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: