Hei venner,

I dag vurderer jeg Lakme Aquashine i Fig.

Nettstedet sitater: -

Glid farge på leppene som fløyel. Den super myke applikatoren gir leppene en form som aldri før. Leaving deg med det perfekte smilet. Det er en leppestift, Lip Balm og Lip Gloss alt i ett.

• Fjern hetten. Vri kroppen av pennen til leppefargen er sett på spissen av nibben. Påfør på lepper for en glatt, glatt overflate.

Naken gammel Rose, Lotus, Orchid, Wildberry, Vin, Gingersnap, Fig, Terracotta, Trøffel, Plomme, Sand

Pris - Rs 425 for 2,55 ml Holdbarhet - 30 måneder

Dette er min første leppefarge i mitt liv. Jeg kjøpte dette til min høyskole farvel. Fargen er en naken skygge, et sted mellom rosa og brunt. Jeg ville ha en mørk farge som lysfarge går vanligvis ubemerket i disse typer anledninger. Jeg kjøpte dette fordi jeg ønsket en flytende leppefarge. Og det er bare tilgjengelig i lakme og colorbar.

Her er fargeprøven av det: -

Herlig!! Er det ikke? Jeg sammenlignet størrelsen med en markør.

Mine nakne lepper: -

Bruk den i naturlig lys: -

I rørlyset 😉: -

Her er den samme prøveprøven etter en time. Beklager, jeg tok ikke bildet av leppene fordi jeg tørket det siden jeg måtte spise min Cholle pulav 😉 😛

Fordeler med Lakme Aquashine Lip Color

1. Jeg er så forelsket i fargen. Perfekt naken skygge i brun. Når jeg er forvirret hvilken leppefarge som passer til mitt antrekk, bærer jeg dette. Dette er en universell smigrende nyanse 2. Har en blank overflate som jeg elsker å være uendelig 3. Flott nyanse for daglig bruk 4. Så stilig pakket at man kan holde den i jeanslommen og hodet for å møte verden. Jeg elsker å flaunting det. 5. Enkel og problemfri applikasjon som svampapplikatoren sikrer farge som glir på leppene. 6. Det er i flytende form som jeg foretrekker over rør .. Ønsker andre merker gjør leppefarmer som dette (selv om fargebjelken har samme rekkevidde, men fargene er mørke 🙁) Sjekk stikkord HER 7. Lagring er lett siden ytre kroppsfarge viser fargen på leppefargene. 8. Farge forblir i 2-3 timer på meg. (glans ble liggende i halv til en time og fargen ble i 2 til 2 og en halv time) 9. Ikke tåler leppene dine. Fades med en lys fargetone på leppene. 10. Ikke tørk mine lepper i det hele tatt. 11. Duft er som nybakte kokoskaker. 12. Tilgjengelig overalt. Selv i de lokale skjønnhetsbutikkene. 13. Heldigvis har dette spekteret lyse nyanser sammenlignet med andre leppefarmer av lakme. Aquashine stenker bare. (Jeg ser på gammel rose. Venter på fig å fullføre.)

Ulemper med Lakme Aquashine Lip Color

1. Jeg ville ha mer forbli kraft i glansen og fargen. 2. Mengden er bare 2,55 ml. Jeg skal ferdig med dette snart. 🙁 3. Dyrt hvis du ser oppholdsstyrken og mengden. Du betaler bare for skyggen. 4. Du må være forsiktig når du vri på hetten for å få farge på svampen, ellers vil du kaste bort mye av det.

Endelig dom: - Jeg vet ikke hvorfor det sverger brun og gir en fin rosa på leppene dine. Men fortsatt har jeg ingen problemer. Jeg sier at du ikke går for prøven, men se den endelige søknaden på leppene. Denne fargestenen. Jeg er så mye kjærlighet med farge. Ønsker om det kan ha mer oppholdskraft, kan jeg ha kjøpt hele spekteret. Men likevel elsker jeg dette.

Les også: Lakme Aquashine Lip Color Lakme Lip Artist Lakme Gypsy Collection Lip Palette Lakme Lip Love Lipstick Lakme Lip Gloss Lakme Lip Love Lipstick Aphrodite Blush DIY Lip Color Oriflame Hold Glam Lip Color

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: