Maybelline Dream Mousse blush i 'Soft Plum'

Hei vakre damer, jeg håper dere gjør det bra. Jeg er tilbake med en anmeldelse av mitt enda favorittprodukt. Jeg fikk dette i Delhi da jeg handlet med søsteren min. Jeg ønsket å få en fin rosa rødme som jeg allerede har plomme og jordfarger. Ferskenfarget rødme viser ikke på min hudtone (ohh de som ikke vet jeg er NC42 i MAC) 🙂 Kommer tilbake til rødmen, selv om navnet sier Soft Plum Jeg føler det gir en mer rosa finish til kinnene mine enn plomme.

(Bilde av en modell iført Dream mousse blush fra Maybelline New York nettsted)

(Fra Maybelline New York Nettsted)

Hva Maybelline New York har å si om sitt produkt?

PRODUKT DETALJER

Hvorfor du vil elske det • Luftpipet mousse rødme føles satin-myk på huden, glir glatt og blander lett for sømløs farge og naturlig finish • Slitesterk formel gir lysende, langvarig farge på kinn uten tette porene

FOR BESTE RESULTATER Med fingertuppene klapper du en liten mengde rødme på eppene på kinnene dine. Bruk fjærstreker til å blande forsiktig fra kinnbenet til templene dine. For å bygge fargeintensitet, bruk mer rødme.

Nyanser tilgjengelig: - (på nettsiden)

L-R: 25 Rose Petal, 25 Pink Frosting, 20 Fersken Satin, 40 Soft Plum, 50 Cloud Wine og 60 Coffee Cake

Nyanser tilgjengelig i India:- Bare to 🙁 20 Fersken Satin 40 myk plomme

Jeg fikk den i Soft Plum. 🙂

Mengde:- 5,75 g Pris:- INR 180 / -

Ingredienser: -

Min ta: -

Blushen er veldig myk teksturert og har en mousse som konsistens som navnet sier. Beholderen er en glassburk som med et rosa plastlokk. Jeg synes det er ganske søtt. Blushen ser ut til å være flaky, men når jeg plukker den opp og applicerer den, blir den veldig fin og gir en jevn finish. Det har også små shimmerpartikler. Dette er første gang jeg prøver en skimrende rødme, men jeg innrømmer at jeg elsker det mye (faktisk mer enn min matte rødme). Shimmer er ikke OTT, og det er så fint at du trenger et pent tett utseende for å se dem. Det gir bare kinnet ditt en fantastisk rosa glød.

Hvordan bruker jeg det? Jeg henter bare et lite produkt med en Q-tip og gjelder på eppene på kinnene mine og blander det pent med fingeren med et utadgående slag. Jeg pleier å gjøre dette etter å ha konturert mine lubben kinn :))

Slik ser produktet ut i beholderen.

Svette av rødmen før blanding

Svette av rødmen etter blanding

Du kan se at den gir en jevn finish etter blanding.

Pros Maybelline Dream Mousse Blush Soft Plum

• Dette er den beste rosa rødmen jeg har. Formelen er som pisket krem ​​(som ekteskap mellom et pulver og en krembluss) som smelter inn i huden din ved blanding. * magi 😀 • Det gir en naturlig, sunn glød til kinnene. • Etter blanding er finishen veldig jevn og jevn. • Skimmeren er ikke OTT. • Meget pigmentert. Det går litt for begge kinnene. Og fargen kan også bygges. • Jeg har fet / kombinasjonshud, men denne rødmen reagerte ikke eller gav meg noen breakouts. Det gjorde ikke huden min oljeaktig i det hele tatt. Det ga det bare en myk deilig finish. • Prisen er ganske rimelig sammenlignet med andre high-end merker for den oppgitte mengden. • Oppholdsstyrken er ganske fin. Det varer nesten 3-4 timer uten ujevn flekker. For min oljeholdige hud er 3 timer ganske mye for en kremblush. På slutten av dagen (8-9 timer) det bare fades bort, men ingenting flaky eller ujevn. • Ingen duft .... som jeg liker. Jeg liker ikke sterkt duftende kosmetikk. La det være for badprodukter, vær så snill. 😀 😀

Ulemper med Maybelline Dream Mousse Blush Soft Plum

• En stor for meg er Maybelline New York-produkter testet på dyr. : Hunterwali: • Glassburken gjør det vanskelig å bære sammen. Selv om det er en liten krukke, finner jeg det for tungt å bli slått sammen. 🙁 • Ja-beholderemballasje gjør det også uhygienisk, men problemet løses ved å bruke Q-tips. • Du kan ikke bruke en pensel for å blande denne rødmen (eller krembluss 😛). Så du må rote fingeren for blandingen som kan være irriterende for noen. • Det inneholder parabener. 🙁 • Du kan enkelt gå over bord med produktet, og dette kan ende opp med å gi deg klovne kinder. Men med praksis vet du hvor mye du skal begynne med, foreslår jeg å starte med veldig lite blanding pent og deretter sjekke om du trenger mer. Men igjen litt hver gang. På denne måten kan du kontrollere pigmenteringen.

Slik ser det på meg. En myk rosa flush på kinnene mine.

Totalt sett elsker jeg denne rødmen og effekten det gir meg. Mange av vennene mine har komplimentert hvor pen det ser ut (inkludert Noopur). Så ja, jeg vil fortsette å bruke den til jeg finner like eller mer like rosa rødme.

Rating: -: star:: star:: star: + 0.5 (for fordeler og ulemper nevnt ovenfor)

Gi meg beskjed om du har prøvd det? Eller har du tenkt å i fremtiden? .... Forslag og meninger er velkommen i kommentarfeltet nedenfor. : Manikyr: :)) Også, rate i boksen under

Kjærlighet, Jinal, 🙂 Les også: Maybelline Dream Matte Mousse Foundation Review Maybelline Dream Mousse Blush Review-Peach Satin Maybelline Dream Mousse Bronzer Review Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: