Oriflame Jazz Fusion Lip Palette Review

Jeg fikk Jazz fusion leppepalett fra Oriflame flyer i april, visste ikke nøyaktig hva glansfarger ville være, men da det kom, var alle nyanser til min smak.

Lipglossene kommer i en rund panne med fire seksjoner, og en mellomstykke er gitt for en dobbeltsidig applikator, noe som er helt ubrukelig. Penselen er så stiv; det gjorde buler i pannen i stedet for å plukke opp glansen. Så, jeg bruker en leppebørste. De andre tre lipglossefargene er gyldenbrune, en lys rød farge og en mauvish type skygge. Det var også en topplakk i glitrende hvitt. Disse glossene er pent pigmentert, men oppholdskraften er ikke så bra. Det forblir bare en liten stund, og det er nødvendig med re-applikasjon. Dette er kjedelig i den forstand at man må bruke en separat leppebørste for den.

Fra toppen, går venstre til høyre, Cherry Red, Mauvish Pink, Shimmering Top coat, og golden Brown.

Som du ser, vises applikatorbørsten for konisk for å være nyttig, og den er også stiv.

PRIS: Rundt Rs. 300.

Glitrende topplakk

Jeg tviler på om denne glitrende kappen kan brukes til å markere panneområdet, selv om det var litt klebrig, likte jeg hvordan det føyet skinn til pannebenet.

Gyllen brun

Denne gyldenbrune fargen ville se bra ut i lyse hudtoner, som jeg likte kirsebærrød mest. Golden Brown har et snev av glitter i det og gir en blank overflate.

Kirsebærrød og Mauvish Rosa

Kirsebærrød og Mauvish Pink farge er matte farger med god pigmentering.

Fra venstre til right: Shimmering Top coat, Golden Brown, Cherry Red, Mauvish Pink

HER ER DETTE YAY'S AND NAY'S OM JAZZ FUSION LIP PALETTE:

NÅR JEG ER OM ORIFLAME JAZZ FUSION LIP PALETTE:

• Pent pigmenterte farger. • Absolutt slitesterke leppe med to matte, en glitter og en topplakk-glans nyanser. • Siden jeg kjøpte den i en flyger, kom det veldig billig.

NÅR NÅGEN OM ORIFLAME JAZZ FUSION LIP PALETTE:

• Oppholdsstyrke er ikke så stor, glimmer er den raskeste å slite av. De matte nyanser av Cherry Red og Mauvish Pink holder seg litt lenger. • Useløs dobbeltsidig applikator, det er bedre å bruke en separat leppebørste for denne paletten.

VIL DU KJØPE DENNE IGEN: Jeg har ikke noe imot å kjøpe om andre leppe nyanser er tilgjengelig til samme pris.

IMBB STAR RATING: 3/5 ... ..- 1 for ubrukelig applikator og -1 for kort oppholdsstyrke.

Har du brukt Oriflame Jazz Fusion Lip Palette Review? Vennligst rate i boksen under

Les også: Lakme Gypsy Collection Lip Lip Review, nyanser, fargeprøver Inglot Lip Palette Review, fargeprøver (Freedom System) MAC Tartan Tale Øyenskygge Palette, Ansiktssett, Lip Kit Photos, Striker Revlon Skinlights Custom Lip Color Review Oriflame Lip Gloss Berries Review, fargeprøver Oriflame Beauty Lip Spa Therapy Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: