NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks Review, Swatch

Jeg har løst etter NYX krem ​​rødmer siden veldig lang tid, errr ... faktisk, siden jeg kom til å vite om det gjennom IMBB vurderinger. Jeg er ikke glad i rødmer som har shimmer og skinner; matte kremete rødme er det jeg trenger. Heldigvis hadde Kirsebærkulturen satt opp NYX kremblusser på salg, og jeg kjøpte den lyseste av dem alle, "Red Cheeks." Da rødmen kom, så det ut som den peneste rødmen som muligens. Heldigvis så det ikke ut som skummelt rødt i pannen, og da jeg sverget det på hånden, så det mer ut som rosa rødt enn rødaktig rødt!

Jeg henviste til Rati's veiledning om hvordan å bruke en kremblush. Etter å ha sett opplæringen, har jeg begynt å bruke q-tips for å hente rødmen i stedet for fingertips. 🙂

For å vite mer om bruk av kremblush ... ..kikk dette ut: https://makeupandbeauty.com/how-to-apply-cream-blush/

HVORDAN WEBSITE KRAV:

Bli starlette Hollywood du ble født for å være!

NYX Rouge Cream Blush gir naturlig, strålende, langvarig farge på kinnene på grunn av en spesielt formulert, kremaktig formulering. Bare dab NYX Rouge Cream Blush på huden med fingertuppene for å etterligne utseendet på naturlig, ungdommelig hud.

PRIS: Rundt $ 6.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

Mineralolje (og) Etylen / propylen / styren-kopolymer (og) Butylen / etylen / styren-kopolymer, Myristyl-Lactat, Zea Mays (korn) Stivelse, Polyetylen, Glimmer, Hydrogenert Castorolje, Polyisobuten, Bivoks, Silika Dimetylsilylat, Etylheksyglyserin, Fenoksyetanol . Kan inneholde: Titandioxid (CI77891), D & C Red 6 (CI15850), D & C Red 7 (CI15850), D & C Red 27 (CI45410), Iron Oxid Yellow (CI77492), Iron Oxid Red (CI77491), Iron Oxide Black (CI77499) .

MINE TA PÅ NYX ROUGE CREAM BLUSH I RØDE KJØKKER:

Selv om det er en generell oppfatning at krem ​​rødmer ikke er for fet hud, personlig, tror jeg, denne kremblushen har passet meg. Den andre oppfatningen om farger som passer til mørkhudede mennesker, er også noe annerledes i mitt tilfelle. Den jordnære tonet og brune rødmer gir meg et gjørmete utseende. Selv om dette ser for lyst ut for mørke toner, ser ikke denne rødmen seg ut på ansiktet. Dette er en svært pigmentert farge, og bare litt er nødvendig, og det kan bygges. Røde kinn ser ut som sunn rosa-rød i pannen, og når den sprer seg på kinnene, gir den en fin rosa fargetone. Denne fargen vil trolig falle sist i linjen i rosa spektrum og rekkevidde.

Red Cheeks cream blush er en glatt, kremaktig formel, som er lett blandbar og sprer seg pent enten med en pensel eller med fingertips. Jeg bruker vanligvis fingertipsene mine til å bruke denne rødmen. Det er ingen glimmer i dette. Fargen forblir i ansiktet for en god 4 timer, noe som er ganske bra antar jeg. Vanligvis bruker jeg løspulver eller kompakt etter at jeg har brukt denne rødmen for å sette den inn. Hvis jeg vil ha et dypt utseende, hopper jeg over den kompakte delen, bare søk på rødmen og la den ligge. Det er mye rødme i pannen, og jeg tror det vil vare meg for alltid. Jeg bruker enten q-tips eller fingre til å ta en sveipe, så det kan til og med ta flere tiår å komme over. En annen ting jeg liker er emballasjen, den kommer i en solid svart panne med en gjennomsiktig hette. Det er ingen rødme børste, men det er greit. Jeg håper virkelig at NYX-merket kommer til India. Jeg vil prøve mye mer fra det merket nå.

PROS AV NYX ROUGE CREAM BLUSH I RØD KJØKKER:

• En jevn kremaktig formel som sprer seg pent. • Lett blandbar og svært pigmentert. • Det er bare nødvendig med en sveipe for å få fargene på kinnene. • Røde kinn er en veldig fin og nydelig farge som passer til alle hudtoner, enten lys eller mørk. • Byggbar farge. • Anstendig priset.

KONSERVER AV NYX ROUGE CREAM BLUSH I RØDE KJØKKER:

Den største og eneste con er at det ikke er lett tilgjengelig i India, og å bestille det på nettet er alternativet for mange av oss.

SKAL jeg kjøpe det igjen: Ja, de andre nyanser nå, denne kommer til å vare meg en levetid.

IMBB STAR RATING: 4/5 ...... -1 for manglende tilgjengelighet i India (selv om noen byer har NYX tellere).

Les også:

NYX Rouge Cream Blush i Boho Chic NYX Jumbo Eye Pencil Milk NYX Kosmetikk NYX Rouge Cream Blush NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød NYX Blush Mocha Lakme Pure Rouge Blush i Ginger Surprise Er NYX Cream Blush verdt å kjøpe? NYX Rouge Cream Blush i Glow Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: