Hei søtnoter ... Jeg er her, gjennomgår en ny NYX produkt-NYX Lip Lacquer Pot. Dette er noe jeg kjøpte på et innfall, som ikke har sett noen vurderinger for dette, og jeg fikk heller ikke se / høre noen som raser om det. Jeg har nettopp kjøpt det, da jeg fant disse ordene "leppelakk" interessant og potten så søt ut.

Hva selskapet hevder om produktet

Drenk leppene dine i denne skinnende, høytrekkende Lip Lacquer i en bærbar pott. Uansett om det brukes over leppestift eller slitt solo, er resultatene alltid ultralette. Lip Lacquer Pot er en bærbar Lip Gloss i en søt og sexy beholder, lett for på-tapp applikasjon og touch-ups! Denne svært effektive Lip Lacquer gir en nydelig glans. Leveres i 12 forskjellige farger fra sultryrød til nakender og skinnende nyanser.

Skyggen jeg har er karamellfudge

ingredienser: Pentaerythrityl Tetraisostearat, Diisostearyl Malat, Polybuten, Isostearyl Isostearat, Polyglyceryl-2 Triisostearat, PPG-3 Benzy Ether Myristate, Cholesteryl Hydroxy Stearate, Glyceryl Stearate SE, Polyethylene, B.H.A. Kan inneholde: Glimmer (CI77019), Titandioxid (CI77891), Iron Oxid Red (CI77491), Iron Oxid Yellow (CI77492), Iron Oxid Black (CI77499), D & C Red No.6 (CI15850), D & C Red No.7 CI15850), FD & C Yellow No.5 Aluminium Lake (CI19140), Polyetylentereftalat.

Pris, $ 6 og Rs. 550 i India (Mumbai nøyaktig) ..

Swatch

Min erfaring med produktet

NYX Lip Lacquer er et sted mellom en Lip Gloss eller leppestift eller Lip flekk i en søt glasspotte, selv om pakken nevner at den er en Lip Gloss. Skyggen jeg har er karamellfudge og det er en nydelig brunaktig farge. Tekstur er ypperlig glatt og det glir bare på leppene. Jeg finner det bare litt klistret akkurat nok til at det varer lenge i god 2-3 timer, etterpå er det bare en liten nyanse på leppene. Jeg finner ingen duft i den, og det har heller ingen smak / smak som sådan. Totalt sett liker jeg dette produktet, og vil gjerne prøve de andre nyanser også.

Hva jeg liker om NYX Lip Lacquer POT

• Super jevn kremaktig tekstur, bare glir på leppene. • Gir en vakker glans til leppene. • Anstendig oppholdskraft • God fuktighetsgivende kraft tørker ikke ut leppene som en leppeflekk. • Meget slitesterk selv om dagen, da denne nyansen har ingen glimmer i den. • NYX tester ikke på dyr 🙂 • Produktet er hypoallergent • Søt emballasje 🙂

Hva jeg ikke liker om NYX Lip Lacquer POT

• Vi trenger en leppebørste for å dyppe i potten, IMO dypper fingeren og graver ut produktet er ikke så hygienisk. • NYX-kosmetikk er ikke lett tilgjengelig i India. • Ikke egentlig reise vennlig til tross for å være liten; Jeg kan ikke bruke den til på reise, siden jeg må bære en Lip brush / q tip også.

Les også: NYX Kosmetikk gjennomgang NYX Soft Matte Lip Cream Antwerpen NYX Lip Cream Addis Abeba NYX Lip Smacking Fun Colors Lippestift LALA Oriflame Giordani Gold Lip Lacquer Natural Pink NYX Jumbo Eye Pencil Milk NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: