Hallo jenter!

Det var en tid da jeg visste hvordan bruke tid på en konstruktiv måte, men takket være BLOG_O_THERAPY bruker jeg det konstruktivt nå! En av de tingene jeg gjør for å se bra ut, er neglelak! De fleste av dere kan være enige om at når du ser en jente børstet håret med fingertipsene, vil du først merke seg neglelakken eller neglekunsten hun har! Så dette er en tilfeldig artikkel om neglelakkfjerner og min amatørlige nagelkunst. 🙂! Jeg vil først snakke om neglelakkeren remover & deretter neglelisten!

Colorbar neglelakkfjerner

Den eneste neglelakkfjerner jeg har brukt i årevis, er Lakme, men da jeg så fargelaseren neglelakkfjerner tenkte jeg på å gi det et forsøk, men jeg er skuffet etter at du har brukt dette!

Pris på Colorbar neglelakk fjerner- Rs 50 for 30 ml

Cons av Colorbar neglelakk Fjerner

  • Det finnes ingen ingrediensliste.
  • Neglelakk blir ikke fjernet i en sveipe, så jeg ender med å bruke en stor del av dette!
  • Dette når det brukes helt tørker huden min rundt neglene og etterlater en hvit støpe og neglene ser kjedelig ut.

Dette har høyt nivå av aceton, og det kan være grunnen til at neglene mine blir tørre og det lukter så sterkt. De Lakme neglelakk fjerner er priset Rs 49 og Colorbar Neglelakk Remover er for Rs50, men det er ikke verdt at 1 Rupee ekstra for den skuffede jobben det gjør!

Pros av Colorbar Nail Polish Remover

  • Dette har en plastpropp med et lite hull for å kontrollere mengden som trengs!

*** Fint Jeg går tilbake til Lakme neglelakk fjerneren min, fordi det ser ut til å være litt forsiktig på neglene mine! ***

Enkel nålteknikk

Unnskyldninger for denne klumpete jobben jeg har gjort, dette er mitt første forsøk! MEN jeg er glad min fyr (Fiance) beundret dette! Så dette er hvordan laget dette enkle og vakre designet! Trinn 1: Fukt dine hender Jeg har ikke brukt et grunnlag, men hvis du ønsker det, kan du bruke det! Steg 2: Jeg tok en sello tape, kutt den i et lite stykke og fast det på hånden min 2-3 ganger for å sørge for at det meste av limet er borte og fest det på halvparten av fingeren. Gjør dette for alle fingrene! Vi gjør dette for å lage to partisjoner på spikeren! På dette bildet har den andre spiken fått litt mehendi på det, vær så snill, ikke tro at det er litt rar sykdom 😉

Trinn 3: Jeg søkte neglelakk på den andre halvparten av neglen uten båndet, hvis neglelaket kommer på sello-båndet, kommer det ikke til å være noe problem fordi vi vil ta av båndet uansett. La dette male en del av neglen tørke!

Trinn 4: Fjern nå sello tape sakte for å unngå å rote opp og fikse det samme sello tape til den rosa malte delen som er tørr og bruk hvit neglelakk til den andre halvdelen og la den tørke også!

Trinn 5: Etter at den hvite neglelakken tørker, ta av sello tape! Ta nå en liten pinne eller tannplukk og dypp den i den rosa glimrende neglelakken som vi allerede har brukt og tegne vertikale linjer på den hvite fargen! Mine hender var litt rystet at årsaken linjene er rotete!

Trinn 6: Nå etter dette tørker du på en topplakk og vi er ferdige!

Denne gangen har jeg ikke vist deg bildene av produktene som brukes, men jeg lover at jeg kommer med en fin design neste gang med gode bilder!

Har du brukt Colorbar Nail Polish Remover? Vennligst rate i boksen under.

Les også

  • Lakme nagel polsk Remover Review
  • Lakme Gypsy Collection Nail Color Review, bilder, fargeprøver
  • Colorbar Mauve Sparkle Nail Paint for Diwali

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: