Jeg tror shimmery body lotions er bare perfekt for sommeren-de er veldig gøy å bære med søte små solbriller, miniskjoler, halter topper, og kanskje til og med med badedrakter mens du er på stranden. Victoria's Secret Secret Charm Shimmer Lotion inneholder gylne shimmers som jeg kan forestille meg, ville virkelig skryte ut på veldig solbrun hud, men på min middels gule hudtone tror jeg det ser ganske bra ut også.

Secret Charm Shimmer Lotion logo

Victoria Secret Secret Charm Shimmer Lotion

En glitrende duftfantasi. Sparkle i gylden glimmer og varig Secret Charm duft, en fengslende blanding av Honeysuckle, Gala Apple, og Stephanotis. Fuktrike lotionforhold med nærende Aloe, Havre og Grapeseed Ekstrakter, pluss antioksidanter Vitaminer C og E. Glatt på skuldre, ben og dekolleté for en sensuell, lysende glød.

150ml rør av Secret Charm Shimmer Lotion

Ingredienser oppført på rør

Jeg liker at produktet er plassert i et praktisk rør, og jeg tror de søte sølvstjernene og prikkene gjør det blå røret adorably girly. Den skinnende gylnehetten klikker på og av veldig lett og lar ikke noe produkt spilles. Dette røret er 150ml eller 5 fl oz som jeg tror bør vare noen gang hvis det brukes noen ganger på bestemte områder av kroppen de vil fremheve, som skuldre eller ben.

Lotionen føles ikke tykk, men har en lett tekstur som gjør det enkelt å spre seg. Mens du sprer produktet, kan det føles litt sint på grunn av shimmers, selv om dette ikke plager meg siden jeg ikke finner det slitende eller grovt på huden min. Det føles ganske fuktighetsgivende også, med et snev av en fet følelse rett etter påføring som går bort innen et minutt eller to. Huden min holder seg fuktig for det meste av dagen etter å ha brukt dette.

Gyllene shimmers er mer som små glitter. De er ikke butikk store, men de er heller ikke mikrostørrelser. Jeg vil si at de er mellomstore glitter, og den samlede effekten er subtil nok til at du ikke trenger å være redd for å se ut som en menneskelig disco ball hvis du bruker denne lotionen. Jeg liker virkelig den subtilt sexy effekten av de gyldne glitterne på huden min, og jeg burde ha brukt dette tidligere da jeg begynte å ha på seg shorts for noen uker siden. Jeg hadde det vanskelig å fange denne effekten med mitt enkle kamera skjønt, beklager hvis det er uklart:

Litt sløret skudd av shimmers på armen min

Duften av Secret Charm er også ganske subtil. Absolutt en sommer duft, det er lett og forfriskende, med bare et lite snev av floral sødme. Jeg lukker definitivt kaprifolen, ingenting tungt, men en slags ren kaprifolje duft. Blandet med epleet blir duften frisk og feminin. Det andre notatet, Stephanotis, er en blomstrende klatring, og sine hvite, duftende, stjerneformede blomster blir ofte brukt i bryllupsbuketter. Jeg vet ikke hva det lukter, men når jeg sniffer lotionen, er det også noe der inne som minner meg om te, hvis lukt jeg liker. Jeg liker virkelig den lyse, rene blomsterduften av Victoria Secret Secret Charm Shimmer Lotion.

Dessverre blir duften veldig fort, innen klokken er den helt borte. Gyllene glitter holder seg godt til huden, og holder seg i flere timer, selv gjennom svette.

Dette er et morsomt produkt for sommeren, og jeg vil anbefale det til alle som ønsker en lett duftende kroppsrør som passer godt til et antrekk som viser litt hud. The Shimmering Lotion er et feriebegrenset utgaveprodukt og er ikke lenger på Victoria's Secret-nettstedet, selv om Secret Charm-duften er tilgjengelig i andre bad- og kroppsprodukter. Et raskt søk på Amazon avslører en liste over Shimmering Lotion for så lite som $ 5,99.

Les også: Victoria's Secret Brilliant Glitter Liquid Liner Victoria's Secret Romantic Wish, spennende kroppsvask Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Victoria's Secret Strawberry & Champagne Stimulerende Body Scrub Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Victoria's Secret Romantic Wish Body Scrub Victoria's Secret - Beauty Rush Passion Fruit Pop Cranberry Shimmer Lotion - The Body Shop Shimmer Body lotion, Soufflé & Spray: Dove & Oriflame

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: