Kjære: gjenoppdag skjønnheten med sin naturlige godhet

Honning er en uunnværlig ingrediens når det gjelder skjønnhetsbehandlinger. Dets antioxidante, anti-mikrobielle og hydratiserende egenskaper gjør det integrert i vanlige skjønnhetsrutiner. Sukker, voks og spor av mineraler finnes i honning. Det er en anti-irriterende som passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er utmerket å holde huden myk, smidig og glatt. Honning i sin reneste form, kan brukes som naturlig fuktighetskrem og rensemiddel. Det er en viktig bestanddel mens du gjør naturlige kroppsskrubb, ansiktspakker og skjønnhetsmasker. Det er flott for å holde håret skinnende og fungerer som et naturlig hårbalsam.

Lurer du på hvordan du kan skjemme bort huden din med honning? Her er noen enkle oppskrifter for deg: • Bland en halv kopp honning i badet ditt; Dette vil holde huden myk og sunn. • Ta litt melkpulver på håndflaten din og bland den med en skje honning. Påfør det på ansiktet og skyll av med varmt vann. Dette kan brukes som en ansiktsrenser på daglig basis for å kvitte seg med sminke og smuss. • Påfør ansikts- og nakkekonfeksjon av honning og sitronsaft i like store mengder. La det stå i tjue minutter og skyll det av med varmt vann. Det forynger huden din. • For å få jevn hudfarge og feilfri hud, bland en kopp honning med tre skjeer med rosevann. Masser huden din med denne blandingen. • Bland en kopp honning med en kopp grov havsalt. Tilsett olivenolje eller mandelolje (1/4 av en kopp). Bruk denne blandingen til å skrubbe ansiktet og kroppen for å avsløre glødende hud. Bruk sirkulære bevegelser på tidspunktet for skrubbing og skyll grundig. • Blanding hakkede mandler med en skje honning og bruk den som en skrubb kan gjøre underverk på huden din. Vær forsiktig mot huden din mens du gni og skyll av, helst med varmt vann. • Hvis du vil behandle akne og fine linjer med enkle hjemmelagede rettsmidler, ta en skje med mandelolje og bland den med to skjeer med honning. Masser huden din forsiktig med denne kombinasjonen i tre til fem minutter. La det stå på huden din i tjue minutter. Skyll det av med varmt vann først og deretter, med kaldt vann. • Forbered en rik og beroligende hudlotion ved å blande en skje honning med en skje med matolje og litt sitronsaft (1/4 del av en skje). Påfør på dine hender, albuer og hæler med en bomullspinne. La i femten minutter og skyll med varmt vann. • Pisk egggehvite med en skje med honning. Legg til mel for å lage en pasta. Bland godt og bruk det på ansiktet ditt. Denne oppstrammende masken skal stå på huden din i omtrent ti minutter og skylles deretter av med lunkent vann.

Ikke bare er honning fantastisk for huden din, men det er også fantastisk å ta vare på dine lange tresses. Gjenoppdag vakkert hår med følgende tips: • Legg til en skje honning til fire kopper lunkent vann. Bland godt og bruk det som et hår skyll etter at du har sjampo håret ditt for å holde håret mykt og skinnende. • Honning er lastet med fuktighet og kan derfor brukes som balsam for å dype håret ditt. Legg en kvart kopp honning til to skjeer med olivenolje eller mandelolje og to skjeer med ren aloe vera gel. Påfør det på fuktig hår, hold i en halv time og skyll. • Honning er svært effektiv når den påføres på tørt hår. Prøv å massere hodebunnen og endene av håret med honning blandet med varm olivenolje. Fest håret med foliepapir og la det gå i omtrent tjue minutter. Skylle.

Derfor er honning en utsøkt gave av naturen, og det kan være en perfekt godbit for hår og hud. Den ultimate allround skjønnhetsdrikken som det er, inkorporering av honning i vanlig hudpleie og hårpleie er ikke noe nytt konsept som du kanskje tror det er; det kan spores tilbake til gammel historie. Visste du at den egyptiske dronningen Cleopatra, en "kvinne med overlegen skjønnhet" og "uimotståelig sjarm" badet i melk og honning for å opprettholde sin storhet? Louis XVs siste elskerinne, Madame du Barry, var kjent for å bruke honning på ansiktet for å bevare sitt ungdommelige utseende. Queen Anne of England brukte en blanding av honning og olje for å ta vare på hennes tykke, lange hår, nydelig og glans. Du kan også nyte hagenes godhet for å gjenoppdage skjønnheten din på en naturlig måte.

Les også: Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler Vann: Helse- og skjønnhetsfordeler Ayurvedisk skjønnhetsregime 15 Budsjett Beauty Tips Secretive Beauty Secrets of Bollywood Celebrities Har Beauty Breed Inferiority Complex? Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje Kamille te og dets fordeler

bilder: 1, 2

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: