Jeg husker noen år tilbake da jeg først fikk smekk, gikk jeg til et forlovelsesfest med familien min. Jeg og min søster gikk for å gratulere bruden til å være, da hun spurte søsteren min "Hvem er du venn?" Bangs hadde forandret meg så drastisk at de ikke kjente meg igjen! Jeg elsket mitt nye utseende.

HVORFOR får du deg?

Bangs kan se bra ut på enhver form for ansikt, og med hvilken som helst type hår. Ikke bare gir det deg et helt nytt utseende, men det gjør deg også gjemmer en stor del av ansiktet ditt, slik at du ser ut som du har mistet vekten. Bangs, sa av mange gjør at du ser yngre ut om noen år, også håret som dekker pannen, gir en ramme til øynene dine, og fremhever den beste funksjonen til en kvinne. Dette nye utseendet vil gjøre øye sminke ut, stol på meg øye sminke ser mye annerledes ut med smørbrød. Så gå BANGS i sommer, gi deg et nytt utseende!

Hva slags smørbrød?

Noen ting å tenke gjennom før du får smekk er: Form, Lengde, Tykkelse.

(Er det meg, eller blir Jennifer Anniston ikke gammel i det hele tatt !! Tips hint: Bangs)

Form

Hvis du fortsatt er usikker eller nølende med bangs, foreslår jeg at du får sidefeier. (Som Jennifer Anniston er) En lett side feie vil gjøre håret ditt kuttet mer elegant og stilig. Men hvis du er sikker og er modig til å våge deg inn i verdenen med smell, så gå for det hele.

Lengde

Jeg så engang et intervju med Christina Aguilera da hun nylig hadde en baby. Jeg kunne ikke fokusere på ordene fordi alt jeg kunne tenke var ... "Hvorfor gjorde hun det til håret hennes?" Hun hadde kuttet hennes smell før de var en halv tomme lang. Jeg likte det ikke personlig, men ting med smell er det kan fungere uansett. Så om det er kort eller lang-til-det-pokes-your-eyes, velg en lengde som du ikke ville ha noe imot. Mitt forslag er å gå med lengste smell, så hvis det pokes øynene dine, trim det litt etter litt. Jeg personlig liker min smell før de er under øyenbryn men før øynene mine.

Tykkelse

Det er her du kan ha det gøy. Å være sløv med smell er modig, du kan elske det, eller det kan du ikke. Dette er for de som allerede har smell i noen år, og vil ta det en annen hakk. Et tynt lag fungerer for nybegynnere på den måten hvis du ikke liker smellet, kan du bare skyve dem bort fra pannen. Hvis du skal til sideveis, vil en stumpe se mye bedre ut.

Bestem på disse tre detaljene før du går for å klippe håret ditt, legg inn et bilde før og etter på vårt forum hvis du får sjansen. Vi vil gjerne se det!

Ting å huske!

En ting du må huske er at bangs må trimmes hver gang en stund. Hvis du har tenkt på å gjøre det selv, kutte litt etter litt, og ikke bare hakke rett bort. Hvis du kutter det for kort (som jeg gjorde noen ganger, haha), kan du ikke fikse det

men hvis du klipper det for lenge kan du alltid trimme det litt ut. Jeg liker å trimme knektene mine når de er tørre, ikke ute av dusjen våt som mange gjør. Dette er fordi hvis du kutter det tørt, vet du hvor lenge håret står fra øynene, hårlengden når det er vått eller tørt, er ikke det samme.

(Jeg er sikker på at alle ville være enige om at Katrina så mye annerledes ut i hennes Ajab premier ki ghazab kahani.)

Ha det gøy i sommer med et helt nytt utseende, skål.

Les også: 5 sommer hudpleie trinn Topp 10 vår sommer mote må haver IMBB mest fasjonable Summer Look Contest! Lakme Summer Resort 2011: Abhishek, Sabah, Vaishali Spring Summer Makeup Trender 2011 av MAC Vimi Joshi Avon Nail Emalje Summer Peach NOTD Fashion Must Haves for sommeren 2011 Typer Fringes / Bangs for forskjellige ansiktsformer Hårstil: Bangs vs Fringes Hvordan blåse Dry Fringe / Bangs for krøllete / bølgete hår

bilde: 1, 2,

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: