Street Wear Eye Pencil i Black Currant Review

Jeg fikk 2 Street Wear Eye Pencils gratis med noen Street Wear ting jeg kjøpte lang rygg. Dessverre er begge de samme øyepennene i samme nyanse [Vet ikke hvordan jeg ikke ba om noe annet!] Jeg har nesten avsluttet en av den og den andre i helt ny. Jeg har brukt dette nesten hver dag tidligere. Ikke det fordi jeg elsket dette, men da visste jeg ikke mye om sminke, og jeg brukte bare det jeg hadde med meg eller hva jeg fikk som gratis gaver. Høres så enkelt, ikke sant?

Nylig valgte jeg det igjen og begynte å bruke det. Jeg var veldig sjokkert fordi denne smudde stor tid, og det har aldri plaget meg tidligere da jeg ikke hadde anelse om sminke. Jeg lurte på hvor spøkelsesverdig jeg ville ha dukket opp foran så mange mennesker. Jeg ville ha redd så mange mennesker!

Denne øye blyant kommer i en grå blyant med sølv base og cap. Ingenting spesielt med emballasjen. Øyepennet er veldig kremaktig og det glir så godt. Jeg brukte den på min vannlinje og det stakk ikke. Det er så enkelt å bruke og gir en god mørk svart foret øyne, akkurat slik jeg elsker øynene mine for å bli foret. Den neste min etter søknaden når jeg ser meg igjen i speilet, så jeg denne fargen flekker rundt hjørnene. Innen en time er det nesten ikke noe igjen i mine øyne, men all fargen kommer under øynene mine og gjør at øynene mine ser ut som de med mørk øye sirkel! Det var veldig vanskelig å klare seg på denne hele dagen. Takk Gud, jeg hadde vevene mine med meg at jeg tørket av dette helt.

Pros • Veldig billig. Denne blyanten koster Rs.50. • varer veldig lenge Jeg brukte dette hver dag, og det tok nesten 6 måneder å fullføre dette. • Veldig kremaktig og dermed glider veldig lett. • Det er en mørk svart øye blyant. • Lett tilgjengelig.

Ulemper • Fyller veldig enkelt og umiddelbart. • Bare gni og alt kommer helt av.

Min vurdering – 2.5/5

Selv om det har så mange profesjonelle bare en con gjør dette øye blyant et komplett avfall i henhold til meg. Hvis det hadde vært bedre, hadde jeg brukt det regelmessig.

Ville jeg kjøpe?

Aldri.

Har du brukt Street wear Eye Pencil? Vennligst rate i boksen under

Les også: Double Winged Eye Liner Tutorial Street Wear Girl Magic Pressed Powder Review Eyeliner: Forskjellige typer eyeliners Street Wear Eye Shadows FX-Swatches, gjennomgang Avon Glimmersticks Diamanter Eyeliner, Ideal Shade Concealer Stick Street Wear Stay On Eye Shadow - Anmeldelse MAC Feline Kohl Power Eye Pencil Review, EOTD, Experiment StreetWear Luminous Eye Shadow Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: