KHADI MISTURISERER LOTION: ALOE VERA

Hei folkens! Dette er min anmeldelse for Khadi fuktighetsbevarende og dette er det andre produktet jeg skal snakke om i siste segment. 🙂

Det er i utgangspunktet mer en sammenligning med Kesar, Aloe-vera og Honey som jeg har vurdert tidligere. Den jeg snakker om her er 'Khadi Moisturizing Lotion Aloe Vera'.

Jeg hadde planlagt å kjøpe den første bare, men da jeg ikke klarte å gå personlig sendte jeg faren min (av alle folkene !!: headbang:) og i stedet for å få Kesar, Aloe Vera og Honey en, endte han med å bringe meg dette! Jeg var litt skeptisk til dette først, da jeg trodde det var mangelfullt i de andre viktige ingrediensene i Kesar og Honey som den andre hadde, og jeg hadde elsket det. Ah men har ingen mulighet Jeg brukte det likevel: sidefrown:

Og her går min erfaring:

Jeg liker Khadi Aloe Vera Moisturizing Lotion fordi

• Selv om det ikke har Kesar og Honning; disse er ingrediensene den har og som fungerer veldig bra -

• Det absorberer huden super raskere enn 'Kesar, Aloe vera og Honey' • Det gir ingen greasiness • Igjen, mengden er enorm og vil vare deg hele sesongen: happydance: • Jeg elsker emballasjen og er gjennomsiktig. Jeg kan sørge for at jeg kan avslutte de siste biter av den nydelige lotionen: Tanngris: • Den store forskjellen som jeg ser også som en fordel over Kesar, Aloe vera og Honey lotion er at denne er mindre intens og mye lettere. Så, jeg kan også bruke det i varmt vær; sammenlignet med Kesar-en, som er mer egnet for vintre. Dette bør derfor forhåpentligvis gjøre det brukbart hele året: jiggy1: • Jeg vet ikke om jeg tenker på det (!), Men jeg synes å legge merke til at huden min lyser på å bruke denne! : woot:: woot:: woot:

Hvis det er noe jeg ikke likte om Khadi Aloe Vera Moisturizing Lotion:

• Det første jeg ikke likte det var lukten - vel det lukter bare med aloevera, og jeg likte det ikke så mye. Nut nå når jeg har vokst til å bruke den jeg har begynt å like det: toothygrin: Den har en forfriskende lukt, det er jeg har kommet til å innse: bravo: • Umm ... om konsistensen, finner jeg det litt tykkere enn Kesar-en, så ikke så jevnt flytende. Vel, jeg finner ikke så mye av et handikap 'coz det gjør jobben sin briljant: yahoo: • Som jeg allerede kan se fra vurderingene jeg fikk på Kesar en. KHADI er ikke lett tilgjengelig rundt i landet så ja de utenfor Delhi må slog litt: svette:: sulten:: dødsfall:

Alt i alt, en annen flott en fra Khadi. Hvis du ber meg om å velge mellom dette og Kesar-en, vil jeg innrømme at det er vanskelig for meg: Inlove: Begge fuktighetsgivende lotionene er like fantastiske, og jeg kan virkelig ikke si hvilken som er bedre! Men ja som jeg nevnte, for de kommende varmere klatene passer denne Aloevera en bedre. Åh! så ja! det går forskjellen! : Toothygrin:

Vil jeg kjøpe det igjen? - En veldig ettertrykkelig JA! : Woot: Hvilken skal jeg velge mellom de to? - Uansett hva jeg legger hendene mine på først !!! : Toothygrin:

Pris : Rs.90 (Jeg tilskriver forskjellen i pris til tidskløften ... Jeg hadde kjøpt Kesar en et år før, så jeg tror Khadi har hiked opp prisene. Fortsatt ikke dårlig i det hele tatt !!: woot:) Størrelse: Standard størrelse på 210ml Holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdatoen

Vurdering: :-* :-* :-* :-*

Har du brukt Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion? Vennligst rate i boksen under

Les også: FabIndia Aloe Vera Under Eye Gel Review Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler Khadi Fuktighetskrem Kesar, Aloe Vera, Honey Review Oriflame Aloe Vera & Arnica Soothing Toner Review Body Shop Aloe Vera Calming Cleanser og Toner Review Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Review Baba Ramdev Aloe Vera Gel Review Oriflame Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning Review Khadi Scrub Silver Moon (med sandal) gjennomgang

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: