Jeg kjøpte denne flasken i shoppers stopp. Jeg gikk forbi Chambor-telleren og denne kutten tok min oppmerksomhet. Det var kjærlighet ved første øyekast. Jeg visste ikke engang hva det var og bestemte meg for å kjøpe det. Så ... .det var et øye- og leppesettfjerner og prisen var Rs.825 for 120 ml flaske. Ærlig talt behøvde jeg ikke det som jeg allerede hadde øye sminkefjerner. Og det er kostbart !!! Men kjærligheten er blind, ikke sant? Så endelig kjøpte jeg det mot min bedre vurdering.

Den kommer i en klar plastflaske med en ståldeksel. Det er en bifasisk væske som betyr at det er en blanding av vann og oljebaserte væsker. Hvis den står stille, blir begge separert og den skinnende klare væsken flyter og den gjennomsiktige sjøblå legger seg ned. Det ser så søt ut!

Du må riste den for å blande begge væskene før hver bruk. Og det blir enda bedre! ingredienser: Aqua (vann), cyklopentasiloksan, koko-kaprylat / kaprat, butylenglykol, kaliumsorbet, natriumklorid, fenoksyetanol, panthenol, pentylenglykol, malakitt-ekstrakt, kaliumklorid, dietylheksyl syringylidenmalonat, benzofenon-4, kapryl / capritt triglyserid, natriumhydroksyd.

Etter blanding ser det slik ut

Hva hevder Chambor:

Chambor øye og leppe make up remover for vanntett sminke. En bi-faset formel for raskt å fjerne alle øyne og lepper, selv tung eller vanntett. Rist godt før bruk. Ta 3 ml produkt på en bomullspute og tørk forsiktig over øyelokk, visker eller lepper uten å gni. Passer til følsomme øyne og kontaktlinser. Dermatolog og Ophthalmologist testet.

Vanligvis bruker jeg bare eyeliner, kajal derfor bruker jeg fersk ørepropp i stedet for bomullspute for å fjerne øye sminke. Jeg tar 2 -3 dråper på den ene siden av øreproppen og fjern liner & kajal og bruk den andre tørre siden av knoppen for å rengjøre oljen og rester. Bruk separat ørepropp for et annet øye. Det etterlater litt olje etter bruk. Derfor vasker jeg ansiktet mitt med vann som fjerner all olje.

For lepper igjen er 2-3 dråper på bomullsdyn nok.

Jeg har prøvd det med full øyesminke (kajal, vanntett eyeliner, mascara og øyenskygge) og liten mengde på bomullspute (3 ml er ikke nødvendig) har fjernet det enkelt.

Revlon super glatt leppestift - første kjærlighet, Lakme øye artist-black & Chambor blend overføringsfritt øye pensil-grå blende henholdsvis.

Etter første sveipe

Etter 2. sveip

Etter 3. drak

Pros av Chambor øye og leppe make up remover

• Det forårsaker ingen irritasjon. Ingen rødhet. Ingen brenning. • Det fjerner vanntett øye og leppe sminke enkelt og smidig. • Det er veldig forsiktig, det er ikke nødvendig å gni. • Den er egnet for følsomme øyne og kontaktlinser. • For meg vil det vare lenge. • Denne flasken ser jævlig søt ut!

Ulemper med Chambor øye og leppe make up remover

• Høy kostnad! 825 rupees for 120 ml er for mye. Du kan få øye- og leppesminkefjerner av andre merker til mye mindre pris. • Øyeområdet blir oljeaktig etter bruk. Denne oljen forårsaker ikke noe problem. Men huden min er allerede fet, derfor liker jeg ikke tanken på ekstra olje på ansiktet mitt. Hvis huden din er tørr, vil du like den. • Hvis du har full øyefylling (dvs. eyeliner, mascara, øyenskygge) hver dag, vil den ikke vare lenge. • Noen ganger forlater det noen sminkerester (kan være på grunn av øreproppens bruk), men å vaske ansiktet etter å ha fjernet sminke, ta vare på det.

Vil jeg tilbakekjøp det?

Ja. Jeg liker det veldig mye. Kostnaden er hovedproblem, men denne flasken skal vare lenge for meg. Derfor er det verdi for pengene. Definitivt skal jeg kjøpe det igjen.

Les også: Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor Hydra Max Cleanser, Toner og Fuktighetskrem Maybelline Makeup Remover Eye, Lip ELF Eye Makeup Remover Pads Avon Face & Eye Makeup Remover Clinique ta dagen med sminkefjerner ELF Makeup Remover Cleansing Cloths Lakme Nine To Five Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: