Kjøpe en hårmousse for mitt krøllete hår var en blant de utallige tingene jeg har gjort for å bringe en slags disiplin til håret mitt. Jeg har sett mange YouTube-videoer der de bruker mousse til å style krusete hår og legge til volum. Siden Oriflame hadde mousse på sin katalog, måtte jeg ikke se langt. Denne moussen jeg kjøpte var fra HairX-serien. Jeg er ny til å stylere hår og bare venne meg til hår stylisten, så å ha en mousse var et must.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

HVA CATALOGEN SEGER:

Gi umiddelbar all dagsvolum **: Påfør hele det våte håret etter shampooing og condition. Squirt en golfball størrelse i hendene og arbeid gjennom håret ditt fra roten nedover. Stil og tørk som vanlig.

HVORDAN Å BRUKE:

Instant volum mousse som gir volum til håret hele dagen lang. Rist godt og spray mousse i hendene. Fordel jevnt fra root til tips.

PRIS: Rs. 395 for 200 ml.

MY TAKE ON ORIFLAME HAIR X STYLING EKSTRA VOLUME MOUSSE:

Jeg var helt clueless på hvordan denne mousse ville fungere og måtte se mange You Tube videoer for å lære triksene. Oriflame Hair X styling mousse kommer i en lang sølvfarget flaske (vi kaller det flaske eller kan) med en lilla (??) topp. Når du trykker på ryggene på sidene av lokket, kommer moussen ut i skumform fra den.

Moussen er litt parfymert og i henhold til instruksjonene påførte jeg den direkte på vått hår før styling. I utgangspunktet forsvinner skummet i håret som veier på håret, men da jeg blåste tørket håret mitt, kunne jeg se at det hadde gitt håret mitt og sprette. Det hadde ikke stor effekt på frizziness, selv om det så ut som om det var under bedre kontroll. Å merke seg det er at hvis jeg ikke stilte håret mitt med hår stylisten og bare kammet håret, gjorde det ingenting. Så, kjøp dette produktet bare hvis du har en hårføner eller styler.

Det har heller ikke noen form for kondisjonering på håret.

Det er mye mousse i denne lange flasken, og det vil vare i veldig lang tid, selv om du stiler håret regelmessig.

PROFER FOR ORIFLAME HAIR X STYLING EKSTRA VOLUME MOUSSE:

• Mousse gir volum til håret. • Gjør håret hoppende når det brukes sammen med en hår styler. • Har ikke sett noen bivirkninger, noe som betyr at jeg ikke fikk noe hodepine med dette produktet som sitter i håret mitt. .Hva jeg får hodepine med håroljer og serum som brukes på hodebunnen. • Prisen er ganske bra for mengden.

CONS OF ORIFLAME HAIR X STYLING EXTREME VOLUME MOUSSE:

• Er impotent hvis den ikke brukes sammen med en frisør eller hårføner. • Jeg er ikke sikker på alle de kjemiske ingrediensene, hvordan håret blir i det lange løp, det er mange kjemikalier oppført på baksiden. • Har ingen stor effekt på krusete hår. • Gir ingen kondisjonerende effekt.

IMBB STAR RATING: 3/2 ... ..- 2 for så mange kjemikalier.

SKAL jeg kjøpe det igjen: Jeg vil sikkert få en mousse, men ikke sikker på om det blir dette.

Les også:

Matrix Biolage Smoothing Serum Review Habibs Hair Serum Review Loreal Professional TEC Liss Control Serum Review Frizzy Hair: Årsaker, Behandlinger, Produkter, Hjem Remedies Livon Silky Potion Review Wella Hair Loss System Profesjonell Energi Serum Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 24 2020