MAC Peacocky Mega Metal Eyeshadow Photos, Swatch

MAC Peacocky Collection inneholdt også nydelig samling av Mega Metal Eyeshadows. Alle øyeskyggene har en metallisk overflate. Disse forblir vakkert på lokk gjennom dagen og aldri noensinne. Også tekstur er buttery glatt og disse skyggene blander seg inn som en drøm. Alle øyeskygger er pent pigmentert. Lysere nyanser kan brukes som lokk eller markere nyanser mens mørkere kan brukes til krone eller til og med som over farger.

Pris : Rs 1350 / - hver

Tweet meg : Det er en myk gylden farge. Hvis du har problemer med å bruke den sanne gule øyenskyggen, kan dette være et godt valg. Det er ikke OTT og kan lett trekkes av av de fleste kvinner.

Top of the Posh: Det er en lyseblå øyenskygge med hvit-champagne glans. God for indre hjørne eller som over alle lokkfargene.

MAC Dandizette øyeskygge : Det er en gråbrun øyenskygge med myk, silvery glans på den. Gret for myke smokey øyne.

Odalisque øyenskygge: Det er blågrønnblå øyenskygge. Påfugl ville jeg dag.

Sex-Pectations : Denne minnet meg helt om NYX Bronze eller MAC Vainglorious Eyeshadow fra The Venomous Villains Collection

l-r tweet meg, toppen av posh, dandizette, odalisque, sex-pectations,

mac noir plomme: Det er en drue lilla øyenskygge. Denne minnet meg om Marvel fra MAC Mickey Contractor Collection, men ikke som pigmentert.

MAC Ego Eyeshadow: Det er lett skoggrønn øyeskygge med myk, gylden glans til den.

lørrrør, ego

Prance: Det er en purply rosa gullfarge.

Kikk på deg: En stor blek gull eyeshdow for å fremheve.

Parringsrop : Det er en silvery lavendel øyeskygge.

Paparazz-hun øyeskygge: Det er en oransje kobber øyeskygge. Madly pigmentert. Gjett at du må være forsiktig med å bruke den.

l-r prance, kikk på deg, parring, paparazz-hun

Da jeg sverget de to neste øyeskyggene, var mitt første uttrykk "wow! ”

midtfase: Det er en nydelig gylden sjokoladebrun øyenskygge. Stor høy metallisk glans, nydelig pigmentering.

Spectacle of Yourself: Denne er som om de har tatt en yummy bronseøyeskygge, smeltet den, gjort den kremaktig og ut den tilbake i pannen. Det ble litt åndelig, men det var slik det føltes. : engel: nydelig!

Og så var det unflappable:

Sjekk ut anmeldelsen HER

Hvilken er din favoritt Mega Metal Eyeshadow?

Les også: MAC Unflappable Eyeshadow vs Chanel Taupe Grise Eyeshadow MAC Kissable Lipcolour Scandelicious, Mega Metal Eyeshadow Unflappable Preview MAC Peacocky Collection India Launch MAC Kissable LipColour Scandelicious Review, Swatch, FOTD MAC Peacocky Kissable Lip Fargefotografier, fargeprøve (1) MAC Peacocky Kissable Lip Fargefotografier, fargeprøve (2)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: