Hei damer, Du LBD eller din hvite tee vil se så tørt ut hvis den ikke er riktig tilpasset. Tilbehør er noe av en nødvendighet i hver jentes garderobe for å se elegant og stilig ut. I dagens innlegg noterer jeg noen få grunnleggende ting en jente må ha ...

1. skjerf

Et trykt skjerf kan redde noen kjedelige jeans og tee på flere måter enn en. Skjerf vil legge til en pop av farge til en ellers gjennomsnittlig antrekk. Du kan bære et skjerf på så mange forskjellige måter - innpakket eller knutet. Hvis du føler deg for varm, bare dekk hodet med det og det blir et pent hår tilbehør. Det er også et flott tilbehør for bustier kvinner som ikke ønsker å trekke unødvendig oppmerksomhet til hennes bysteområde.

2. Solbriller

Solbriller kan til og med gjøre det varmeste av dagen, sunnier. Dette er ikke bare en mote uttalelse, men også et must for de sommerferiene for å beskytte våre øyne mot skadelige solstråler. De kommer i alle former og størrelser. Velg hva som passer ditt ansikt og se stilig på et øyeblikk.

3. Statement Halskjeder

Et utsagnsstykke gir øyeblikkelig en feminin touch til hele antrekket. Disse er så allsidige. Du kan velge en mindre for te og en forseggjort og dramatisk for de partiene om natten.

4. stilig klokke

Dette er en absolutt favoritt og en må ha for meg. Uansett hva jeg har på, må jeg ha på seg en klokke med den. Hvis du ikke liker å få tilgang til mye, så bare invester deg i en god klokke, og du vil være god å gå.

5. Trendy Belter

Du trenger et belte for å fremheve den midjen. Et belte går med jeans like bra det går med din en-kjole. Belt legger til en ny dimensjon til alle antrekkene den er sammenkoblet med.

6. Svarte strømper

En kjole for kort kan reddes fra å se klebrig til stilig med sorte strømper. Du kan gå for lacy og net ones, hvis du vil oppnå et sexier og edgier utseende. Du kan velge strømpebukser i ugjennomsiktig og litt tykt stoff for vintre for å holde deg varm og se trendy på samme tid.

7. Håndvesker

Du trenger en metallisk kobling til å gå med din tradisjonelle antrekk, slyngeposer til en lunsj med kjæresterne dine, en overdimensjonert pose til de handleturer og så mange andre typer poser av forskjellige andre grunner. Vesker er et must. Fra lommebøker til bærbare poser kommer de i ulike former for å passe alle formål.

8. Øredobber

Dette er ikke en brainier. Vi elsker våre øredobber. En øredobb som er smart sammen med noen av antrekkene dine, kan gjøre underverk på din generelle personlighet. De vil ta det opp et hakk i stilfaktor for sikker. Fra små pinner til klumpete danglere, fra tårefall øredobber til de tidløse diamantbitene, har vi alt! Alle disse øredobber fullfører vårt antrekk som ingenting kan.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Topp 7 må-ha høst tilbehør 9 må ha tilbehør til høst Må ha stykker i indisk kvinneskap Må ha stykker i indisk kvinneskap Må ha MAC øyenskygge Topp 5 må-ha beige ting i garderoben din 8 må ha sminkeprodukter Topp 25 Must-Have Revlon Super Lustrous Lipsticks Hvordan bruke smykker og mote tilbehør Trendy Hekle Tilbehør Dagens antrekk: Vin Churidar med Bling Tilbehør Hvordan arrangere din garderobe og tilbehør Fabulous Fur: A Must Have for Fall / Winter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: