Eva Radiant Moisturizer Review

Jeg plukket denne Eva-fuktigheten en stund tilbake da huden min hadde noen tørre flekker om vinteren. Det smelte veldig fint i butikken, og det er grunnen til at jeg plukket opp og prisen var rimelig også på Rs. 60 per 120 ml flaske. Fikk jeg en smak på det, la oss se,

HVA ETIKETTET KRAGER:

Hvem trenger Eva fuktighetskrem?

Alle som er utsatt for miljøet. Det fungerer på alle typer hud (yey og alle typer hud inkluderer fet hud).

Hvordan virker det? I løpet av dagen, Druefrø ekstrakter med antioksidant egenskaper, beskytter huden mot skadelige effekter av forurensende stoffer. Gjennom natten, vitamin E og vitamin F perler hydrater og nærer huden din.

NØKKELLEGGENDE BESTANDDELER:

Druefrø ekstrakter, hvetekim olje, tokoferyl acetat, retinyl palmitat.

PRIS: Rs. 60 for 120 ml.

MY MÅ TA PÅ EVA NOURISH MISTURIZER MED VITAMIN F BEADS AND GRAPE SEED EXTRACTS:

Eva fuktighetskrem er en av de letteste fuktighetskremene jeg har brukt, og som har passet min fet hud uten å bryte meg ut (om vinteren). Jeg plukket den opp fordi etiketten sa "for alle hudtyper." Den gjennomsiktige, avsmalne-som-du-gå-fra-topp-til-bunn-flasken har en veldig parfymert (tenk på Eva-spray og talker) rosa farget, veldig rennende i konsistens fuktighetskrem. Det sprer seg til ansiktet ganske raskt uten å etterlate mye fett. Bemerkelsesverdig, det har disse, røde, blå, oransje og noen andre farget små perler (Vitamin F perler de sier ... .hvote hoste), som ligner på de fargerike perlene du finner i SURF EXCEL WASHING POWDER. Disse perlene smelter raskt inn i huden og er ikke rotete. Dette er en god fuktighetskrem for oljede skinnede mennesker som skal bæres under fundamentet. Jeg er i to tanker om å gi en yay eller en nay for denne fuktighetskrem, fordi selv om det virker som en fuktighetskrem på huden min, er jeg helt avskåret av denne "vitamin F perler" krav og den ufullstendige ingredienslisten. Jeg håper å finne en bedre fuktighetskrem til neste sommer eller jeg må fortsette å bruke min Oriflame Mulberry Fairness Lotion som fuktighetskrem ... .sigh !!!!

PROS OF EVA NOURISH MOISTURIZER WITH VITAMIN F BEADS AND GRAPE SEED EXTRACTS:

• Fungerer som fuktighetskrem for fet hud uten å produsere noen zits. • Fungerer som en god base for fundamentet. • Prisen er ganske billig.

KONSERVERE AV EVA NOURISH MISTURISER MED VITAMIN F BEADS OG GRAPESÆTEKRAFTER:

• Vitamin "F" perler nærende og beskyttende krav irriterer meg. • Sterkt parfymert. • Kan ikke fungere i somre for fet hud.

IMBB RATING: 2/5 .... + 2 bare for fuktighetsgivende del .......

VIL DU KJØPE DET IGJEN: NEI.

Les også: Dammer Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem ST.Ives Swiss Vanilla-Advanced Body Moisturizer Biotique Bio Redwood Tonet Fuktighetskrem VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Beste fuktighetskrem for tørrfølsom hud God fuktighetskrem for dag og natt Clean & Clear Acne Clearing Fuktighetskrem Kiehls Ultra Facial Cream Review Shahnaz Forever Dry Hair Shampoo Review Shahnaz Forever Hair Oil Shahnaz Forever Sun Protective Cream SPF 40 Review Shahnaz Forever Moisturizer Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: