Hei alle sammen!

Håper dere alle gjør det bra! Dagens artikkel handler om hyperpigmentering. Nå vet vi alle hyperpigmentering er en hudtilstand der melanin dannes av overflødig hud. Det kan være mange grunner til dette.

Årsakene til hyperpigmentering på pannen: En god grunn er hudens eksponering mot solen. Studier viser at folk som utsetter huden mer i solen, har en tendens til å få hyperpigmentering som følge av at huden blir flekkete og mørke flekker vises. Visse medisiner som antibiotika eller ikke-steroide legemidler kan også utløse hyperpigmentering. Den viktigste årsaken til hyperpigmentering i pannen til kvinner er Melasma. I Melasma kan kvinner ha pigmentering på panne og kinn når hun er gravid. Det er åpenbart på grunn av endring i hormoner. Visse medisiner utløser også hyperpigmentering.

Følgende er noen behandlinger du kan velge:

1. Salve og kremer / geler

Før du får noen av disse kremer, er det tilrådelig å diskutere tilstanden hos en hudlege.hydrokinon: Det er den vanligste formen for medisinering som brukes av mennesker. Det gir resultater, men som sagt ovenfor, bør den brukes under tilsyn av en hudpleieekspert.

retinol: Det er et derivat av vitamin A, med bruken av hvilke gamle celler kaster av og nye celler dannes. Det anbefales ikke til amming og gravide kvinner.

Kojinsyre: Det er oppnådd fra sopp og det er like effektivt som hydrokinon. Det er en antioksidant som hemmer veksten av melanin.

Niacinamide: Det stopper overføringen av melanosom til omgivende celler.

Andre behandlinger:

1. Microdermabrasion

Nå er dette en veldig populær metode der det øvre laget av huden forsiktig fjernes for å få en klarere hud som er fri for mørke flekker og flekker. Denne metoden er lett tilgjengelig som hudbehandling i salonger. Det må gjøres av en ekspert.

2. Laser

Folk har blandede vurderinger av laserbehandling. Det er en rekke mennesker som sverger ved denne metoden, og folkene som er imot denne metoden er i godt antall. Derfor er det best å veie fordeler og ulemper med det før du går til behandling.

3. Kjemisk peeling

Dette bør strengt gjøres av en ekspert som det kan føre til arrdannelse. Du bør definitivt konsultere legen din før du får dette gjort.

Hjem rettsmidler:

1. Aloe vera gel

Påfør aloe vera gel til det berørte området tre ganger om dagen. Gjør dette i minst en måned for å se forskjellen. Aloe vera beroliger huden skadet av skadelige UVA / UVB stråler av solen.

2. Kartoffelsaft

Grate poteter eller bare sette dem i en helikopter og ekstraher juice. Påfør denne saften på det berørte området, og du vil snart merke lyset av huden.

3. Sitronsaft og honning

Sitronsaft er rik på vitamin C som bidrar til å lette hudtonen. Klem halvt sitron og bland saften med få dråper honning. Det vil gjøre ansiktet mykt og smidig sammen med lette flekkete flekker.

4. Agurksaft

Påfør agurkjuice til det berørte området for å kvitte seg med de mørke flekkene på pannen.

Merk: Ovenfor hjemme rettsmidler tar litt tid å vise resultatene. Forvent ikke et mirakel å skje over natten.

Ovenfor er noen behandlinger og hjemmemedisiner for å behandle hyperpigmentering på pannen. Det er veldig stressende å behandle hyperpigmentering ettersom prosessen med helbredelse er svært langsom. Den beste måten å håndtere det er å være tålmodig. Det er også nødvendig å gjøre noen grunnleggende daglige endringer i livsstil ved å spise god mat og dekker ansikt når du går ut i solen.

Hvordan få nydelig hud, hår og lepper uten noen salongbehandling Hvordan hvite hud naturlig uten kjemikalier Hvordan gjenopprette skadet sminke og kosmetikk 8 måter å bli kvitt splittede ender 14 effektive måter å bli kvitt din muffin topp 8 hjem rettsmidler for å bli kvitt oljeboltene på ansiktet 7 beste behandlinger for hyperpigmentering på huden 6 beste ansiktsbehandlinger for å bli kvitt hyperpigmentering 7 Shahnaz Husain produkter for hyperpigmentering Hvordan bli kvitt panne rynker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: