Body Shop Seaweed Iconic Clay Mask gjennomgang

Body Shop Seaweed Ionic Clay Mask er noe jeg kjøpte fra IMBB 's salg lenge siden. Denne varen ble lagt til salgs av Priya, og hun sendte meg dette innen tre dager etter å ha bekreftet betalingen. Den faktiske prisen på denne leire masken er rundt 1095, men jeg fikk den fra Priya på Rs. 450, er det ikke en stjele?, Og hun hadde brukt denne masken for bare omtrent to ganger eller så, og i utgangspunktet fikk jeg dette nesten full. Jeg var på utkikk etter en leiremaske på den tiden for min oljeholdige hud, og jeg tenkte ikke to ganger før jeg fikk den. Body Shop's Seaweed-serien er utelukkende ment for kombinasjon / fet hud, og jeg tror at toneren og fuktighetskremet allerede er vurdert her. Nå er det på tide at denne leiremasken blir vurdert.

FRA WEBSITE OM KONTAKT SHOP SEAWEED IONIC CLAY MASK: En dyprensende maskebehandling med algenekstrakter og kombinert naturlig ionisk leireffekt for å trekke urenheter fra porene og absorbere overflødig olje. Beriket med mineraler for å tilstanden og revitalisere huden. Best hvis du vil avgifte og dype, rengjør huden din med en ukentlig maske som bruker naturlig ionisk leirevirkning for å trekke ut urenheter og kontrollere overflødig olje. Best for: oljeaktig / kombinasjonshud

HVORDAN DET FUNGERER: • Fellesskapsblærevann og tang hentet fra den franske kystbalansen hudtone og rense og avklare hudfarge. • 100% naturlig leirekompleks renser og revitaliserer huden; negativt ladede ioner fungerer som magneter for å tegne ut smuss og urenheter fra porene.

EN LITT OM BLADDERWACK SEAWEED:

En kilde til jod; rapportert å bidra til å fjerne giftstoffer. Avledet fra Thallus av Fucus Vesiculosus. Bladderwrack er en tang. Dette ekstraktet anbefales for toning av huden og stimulerende celleaktivitet.

PRIS: Rs. 1095 er den opprinnelige prisen, gjennom IMBB salg, jeg fikk på Rs. 450.

MINE TA PÅ LIVET SHOP SEAWEED IONIC CLAY MASK:

Denne tykke leiremasken kommer i en 100 ml plastbeholder som er veldig solid, jeg mener at den blir kastet rundt så mye, det må trolig være solid. Leremasken har en veldig sterk lukt, noe som en vaskemiddel vil lukte, men mye sterkere og søtere, håper du har det. Leirmasken er veldig tykk og gråaktig i fargen. Igjen, på grunn av den tykke konsistensen måtte jeg fortynne den med litt vann for å la det spre seg lett. Bemerkelsesverdig tørker leiremasken nesten like umiddelbart som du bruker den, så det er åpenbart at et tynt lag ikke vil gjøre det. Et tykt lag er hva som skal fungere. Etter at jeg har tørket masken, kunne jeg se at den har renset ansiktet grundig. Det forlot ikke huden tørr. Jeg følte at huden min var mye forfrisket, og jeg bruker den når jeg føler at huden min er blitt for fet. Det myker eller glatter ikke huden, bare en forfriskende følelse og vil fungere best i sommermånedene når huden har en tendens til å bli fet og fettete. Men hvis du forlater masken i friluft i beholderen, tørker den veldig lett opp i badekaret. Min venn som har tørr hud prøvde denne masken, og hun følte at huden hennes var blitt litt tørr, så det vil ikke fungere for tørr hudfolk. Samlet sett fant jeg det fungerte bra for min oljeholdige hud og leiremasker er så gode å suge olje fra huden.

PROS OF BODY SHOP SEAWEED IONIC CLAY MASK:

• Fungerer best for fet hud som suger opp olje og forfrisker huden. • Ikke tørker ut fet hud. • Det er mye produkt i karet, og det vil vare veldig lenge. • Jeg liker detergent slags duft.

KONSERVER AV BODY SHOP SEAWEED IONIC CLAY MASK:

• Vil tørke ut tørr hud. • Ikke myk eller myk hud. • Har ingen form for lysende effekt. • Tørker ut raskt, om noen få minutter. • Dyrt ved Rs. 1095 rupees. • Sterk vaskemiddel som lukt, som kanskje ikke passer til andre.

VIL DU KJØPE DET IGJEN: Ja og Nei .... fordi jeg liker hvordan det virker på huden min på sommeren ... det suger ut all overflødig olje, men den høye prisen er et stort utslipp.

IMBB STAR RATING: 3/5 ... ..- 1 for høy pris og -1 for å tørke ut raskt.

Har du brukt The Body Shop Seaweed Clay Mask. Vennligst rate i boksen under

Les også: Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream-Review Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream Review The Body Shop Anmeldelser: Seaweed Rensende Facial Cleanser, Seaweed Mattifying Moisture Lotion, Alt-i-ett ansiktsbase, Cheek Color Lotus Herbals Face Pack gjennomgang: Teatreeclear, Claywhite, Marinyouth

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: