Hei IMBB-lesere, jeg ønsket å gjøre et bildeopplæring ved hjelp av en av de våtwildpalettene jeg hadde skrevet om noen uker siden, og dele det med dere alle! Så her går jeg! Jeg tror det er litt mørkt for det jeg normalt ville gjøre, men ønsket å eksperimentere og se om det passet meg! Jeg likte å gjøre smokey eye makeup!

Hvordan gjorde jeg det?

Etter å ha brukt basen (jeg brukte ikke primer) gjorde jeg en mørkblå øyenskygge i ytre halvdel av lokket og lyse blå øyenskygge i den indre halvdelen av lokket. Jeg gjorde litt skinnende grønn øyenskygge for øyeforing på nedre lokk og flekker det litt. Jeg brukte også øye blyant i svart farge for å linje mine øvre øyelokk og nedre øyelokk, selv om på øvre lokk, gikk jeg ikke ekstra foring; bare 1 gang. Jeg ønsket å gi noen definisjon. Jeg blandet noe av den hvite glitrende øyenskyggen under øyenbrynene og blandet alt for å få det til å bli godt blandet. 🙂 Mascara gikk sist, etterfulgt av litt espresso på øyenbrynene; det var morsomt å gjøre dette på lat søndag kveld!

Kinnene: Jeg brukte min MAC Coppertone rødme; bare en mild feie av søt murstein farge.

Lips: Jeg brukte to nyanser, Avon for basen, deretter MAC på toppen av den. Jeg ville ikke gjøre tunge lepper. Basen farge for Avon er i swatch bildet, den andre, lysebrun ... slags naken til mine lepper.

Her er to serier, en frontal og en fra siden ....

Produkter brukt til øyne (siste 3 farger i fargeprøven)

1. Sheseido Dual Balancing Foundation som Base 2. MAC Care blander presset pulver til Set 3. WetnWild eye shadow palette Pride 247 4. WetnWild eye shadow single Lagoon 254B 5. MAC Espresso for øyenbryn 6. Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i null 7. Avon Super Shock Mascara (ikke i bildet ... oops)

Produkter som brukes til Base (Face)

8. Sheseido Dual Balancing Foundation som Base 9. MAC Care blander presset pulver til Set

For kinnene

10. MAC Coppertone Blush

For lepper (første to farger i fargeprøven)

11. Avon malt malt M501 for base 12. MAC Stay-In-Touch

Jeg håper dere alle likte det! Gi meg beskjed om dine meninger!

Se Rati? Har du sett min penselsamling? Jeg hadde ikke noe før IMBB; disse er bare halvparten av det jeg har vist ... og jeg er bare en nybegynner! 🙂

Les også: Faces Kosmetikk Smokey Eye Palette Review Smokey Eye: Brown Black Smokey Eye Tutorial Smokey Eye: Hvordan få smokey Eyes Black Smokey Eye Tutorial Eye Makeup: Myk Smokey Eyes-Makeup Tutorial Brun Svart Smokey Eye Makeup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: