Wella System Professional Hydrate Mask

Hei alle sammen. I dag skal jeg vurdere Wella System Professional Hydrate Mask.

Jeg ble introdusert til denne Wella Dry Hair Mask nesten et og et halvt år siden, og siden da har det ikke vært noe å se på noe annet. Jeg begynte å bruke det når jeg fikk håret mitt i august 2009 som gjenoppretting kan føre til overdreven hårtørrhet. Men til min redning var Wella Hydrate Mask.

Wella har mange profesjonelle behandlinger som Hydrate, Volumize, Shine, etc for forskjellige hårtyper. Siden jeg har fint og tørt hår kan jeg gå til Hydrate eller Volumize-serien. Men hårstylisten min foreslo at jeg fortsatte å bruke Hydrate for bedre resultater, selv om jeg ikke lenger har gjenvunnet hår!

Nettstedet sier - Langvarig beskyttelse mot uttørking. Gir merkbar mykhet. For normalt til grovt hår Ingredienser -

Inneholder parabener! Pris: Rs.900 bruk: Glatt på håndkle-tørket hår etter sjampo. La den være på i minst 5 minutter.

Min erfaring med Hydrate Mask:

Jeg ble rådet av Hårstylisten til å bruke dette etter å ha reist håret mitt etter hvert som alle får behandling. Faktisk fikk min venn og jeg behandlingen ferdig rundt samme tid, men hun fikk Matrix og jeg fikk Wella. Så vi begynte begge å bruke etterbehandlingsprodukter fra den respektive linjen. Etter en stund begynte håret å tørke ut og bli krøllete i enden, som mange også klager som en etterpåvirkning av rebounding - ekstremt tørre ender. Jeg overtalte henne på en eller annen måte å prøve ut Wella og Voila ... .Håret begynte å komme tilbake til livet, de var godt fuktet til endene. Så selv etter at alt mitt opprørede hår har blitt hakket, vel nesten, fortsetter jeg å bruke denne hårmassen. Det var noen ganger når jeg begynte å lete etter billigere alternativ fordi håret mitt ikke er gjenoppbygget nå, og jeg kan bruke noe produkt, men jeg faller alltid tilbake til det. Når jeg tar badene mine, er det aller første jeg gjør med sjampo håret mitt, håndkle tørker det eller bare skyll det med hendene mine, slik at det ikke er rennende vann og legg svært lite beløp på meg mitt hår. Dobbel amout vist på bildet. Deretter knytter jeg bare på håret mitt, og fortsetter at badet en gang er rask som fem minutter andre ganger, når jeg har tid til å spare, kan det ta opptil en halv time, og det siste jeg gjør er skyll med kaldt vann - som kaldt som du kan stå uten å gi hodepine. 🙂 Bruk kaldt vann til å gjøre kutikula liggende flatt og gi håret et jevnt utseende!

Etter håndkle tørking håret mitt bruker jeg Hydro Milk fra samme linje på håret mitt for å forsegle i fuktighet!

Konsistensen av produktet er tykk, ikke rennende som vanlig balsam. Men glatter over håret lett. Unngå røtter og konsentrere deg på enden!

Resultatet: Håret mitt blir så glatt og skinnende. Og trenger ikke å fjerne dem i det hele tatt. Kammen min løper bare om håret mitt uten å stoppe. Jeg bruker den med everywash, men må brukes minst en gang i uka hvis ikke med hver vask. Etter den aller første bruken vil du bare merke til mykhet og sprette i håret ditt.

Pros av Wella System Professional Hydrate Mask

1. Flott produkt for super mykt og fuktet hår. 2. Great Deep Conditioning produkt som kan kombineres med varme for intens fuktighet. Fest håret med et varmt håndkle etter påføring av produktet. 3. Sure shot resultater for alle med tørt, limt hår. 4. Bruk er veldig mindre

Ulemper med Wella System Professional Hydrate Mask

1. Det er kostbart - kan være en avskrekkende faktor for mange mennesker 2. Tub emballasje - et lagerhus av edelstener og bakterier. 3. Selv om det er lite brukt, varer det meg 2-2,5 måneder da jeg vasker håret mitt hver andre dag.! Må gi mer produkt til prisen! 4. Hvis det ikke brukes i riktig mengde, blir håret greit den andre dagen selv .... Tar en stund å forstå hvor mye som kreves for håret ditt. 5. Defiantly ikke for fet hår!

Vil du anbefale det? Jeg vil anbefale produktet ... hvis du leter etter noe i dette prisklasse. Men defiantly verdt et forsøk en gang!

Vil du tilbakekjøp det? Ja jeg elsker det ! Stjerner - : - *: - *: - *: - * (1/2 for prisen, ½ for badekar)

Har du brukt Well Professional Hydrate Dry Hair Mask? Vennligst rate i boksen under

Les også:

L'oreal Instant Clear Anti Dandruff shampoo L'oreal Total Repair 5 Hårmask L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Himalaya Anti Dandruff Hair Cream Review Himalaya Herbals Protein Hair Cream Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum Review Habibs Hair Serum Review Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Wella Hair Loss System Profesjonelt energiserum L'Oreal Absolut Repair Neofibrine Hair Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: