Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer - 12 Aveline Review

Dette er mitt første produkt fra dette merket, og jeg husker ikke hvor jeg fikk dette. Jeg tenker fortsatt 😛 Jeg bruker neppe leppeforbindelser, men har alltid ønsket å bruke en som jeg hørte å bruke dem, gjør leppefarge bedre og varer lenge. Siden jeg for det meste bruker lip gloss som forsvinner ganske snart fra leppene mine, trodde jeg at jeg trenger en god leppeforing, og denne tjener formålet. Denne lip liner kommer også med en skjerp, så trenger du ikke å få en separat.

Emballasjen er i den klassiske sort kartongboksen og blyanten er ganske lang. Den ene enden har blyant mens den andre enden har børsten. Jeg elsker også børsten. Det er mykt og praktisk å bruke og gir følelsen av å eie en Chanel børste også. 🙂 I utgangspunktet trodde jeg at dette var snørebåndet, som ser stilen, men bare da jeg så skjerpen, skjønte jeg at den måtte bli skarp og ikke vridd.

Forsiktighet: • Unngå kontakt med øynene, hvis det gjør det, vennligst skyll straks ut. • Hvis huden har allergiske reaksjoner, må du slutte å bruke.

Fargen er noen hvilken dyp plomme [min kamera tok ikke fargene riktig opp], og jeg tror dette kan skape en god base for de fleste medie til mørkeste leppestifter. Strukturen på leppeforingen er super dooper kremaktig og glir på veldig jevnt. Også på grunn av sin kremholdige konsistens blir det over veldig raskt. 1g lip liner koster $ 29. Jeg vet at det er veldig veldig dyrt, men du ser det er Chanel. Ønsket å spørre Rads så hvilken skygge har du?

Når jeg sjekket deres nettside, er den samme fargen ikke oppført, så jeg er ikke sikker på om den er tilgjengelig. La meg liste og fordeler og ulemper nå. Det er en ganske god leppe liner og jeg liker alt om det annet enn at det blir over ganske snart, men denne faktoren kommer alltid med kremete liners, så dette er ikke en con for meg.

Pros av Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer Aveline

  • Det er veldig kremaktig og glir på jevnt.
  • Har et bredt utvalg av farger å velge mellom.
  • Den leveres med en børste og en spisser.

  • Som den klassiske Chanel-emballasjen.
  • Tilgjengelig i alle Chanel tellere.

Ulemper med Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer Aveline

  • Jeg finner ingen con, men få kan føle det er veldig dyrt.

Min vurdering -4/5

Vil jeg tilbakekjøp? Ja, når jeg føler meg splurging igjen.

Har du brukt Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer? Vennligst rate i boksen under

Les også: Avon Lip Pencil Jordana Easy Liner for lepper: Svett og gjennomgang Colorbar Lip Pencil Review Maxfactor Eye pencils og Lip liner-Review Daglig skjønnhetstips: Lip Liner Avon Simply Pretty Lipgloss & Lip Liner Duo Review, fargeprøver NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød anmeldelse Lakme Lip Artist Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: