Oriflame Lift Expert Firming Peel Off Mask

Jeg holder alltid øye med de høye anti-agingprodukter på Oriflame-katalogen. De ser så fristende ut i katalogen, men prisen er så høy at de fleste ganger jeg lar det gå, men noen ganger får de høye flygerene en stor slashdown, og jeg tar dem opp umiddelbart. En av disse høye flygebladene som ble slått ned i forrige måneds katalog var Oriflame Lift Expert Firming Peel-off-masken. Opprinnelig priset til Rs. 890, ble det brakt ned til Rs. 239 i august katalog og jeg la det ikke gå! Her vurderer jeg avskalingsmasken fra Oriflame etter å ha brukt den på min mor, min tante, og selvfølgelig selv.

Produkt blir vurdert:

Oriflame Lift Expert Firming Peel-Off Mask.

Pris:

Rs. 890 er den opprinnelige prisen, jeg fikk den på tilbud på Rs. 239 for 75 ml.

Hva Oriflame Lift Expert Expert Firming Avskallingsmaske krav:

For å holde din ungdommelige og faste hud, tilbyr Oriflame deg en spesielt formulert, kraftig avskallingsmaske. Formulert med Bio Spring-teknologien, en kombinasjon av 3 kraftige aktive ingredienser (Rye-ekstrakt, Pro-Retinol og Sodium hyaluronat), er det spesifikt rettet mot aspektene av sagging og aldrende hudbehov:

• Løfting og fimring. Rye ekstrakt bidrar til å styrke de mekaniske egenskapene til huden ved å gjenopprette sine naturlige løfteegenskaper. • Glattende rynker og redefinering av ansikts konturer, Pro-Retinol bidrar til å øke cellefornyelsen. • Fuktighetsgivende og holder huden smidig. Natriumhyaluronatets filmdannende egenskaper binder vannmolekyler. Takket være filmdannende egenskaper i formelen er huden din fortsatt lys og strålende.

Hvordan å bruke: Bruk en gang i uken. Glatt over ansikt og nakke, unngår øyeområdet og la det stå i 10 minutter og deretter avkli masken med en oppadgående bevegelse. Passer til normal hudtype.

ingredienser:

Aqua, Alkohol Denat, Polyvinylalkohol, Glycerol, Butylenglykol, PVP, Xantangummi, Parfume, Syntetisk Fluorflogopitt, Secal Cereale Extract, Natrium Hyaluronat, Retinyl Palmitat, CI 77891 og CI 17200.

Jeg tar på Oriflame Lift Expert Firming Peel-Off Mask:

Denne avskalingsmasken fra Oriflame er en del av et anti-aging kit, men i motsetning til tidligere anti-aging produkter, som jeg kjøpte for min mor og prøvde for meg selv og fikk dårlige resultater i form acne og zits, hadde jeg ingen slik erfaring med dette. Siden dette er en avskallingsmaske og bare må holdes i 10 minutter på huden, var det en sikker innsats for meg, og jeg følte at det ikke var vondt i å prøve.

Dette lilla-farvede røret kommer med en flip-open cap som inneholder en vakker, lilla farget viskøs væske med mange glitrende partikler i den. Jeg ble forelsket i fargen. Masken er veldig rennende, da jeg åpnet, hetten, rømmet den bare ut. Første gang jeg hadde søkt det, tok jeg bare en stor mengde av produktet og brukte det.

Umiddelbart etter at masken ble påført følte jeg en prikkende følelse, mer prikkende følelse til det luktende systemet enn på huden, siden jeg følte at jeg lukte eddik / eddiksyre. Etter 10 minutter, da jeg trodde at masken hadde tørket, prøvde jeg å peeling det av, men jeg måtte tilbringe en halv time for å fjerne ansiktet på alle biter og biter av peelen. Også, jeg kunne bare se minimal endringer med hensyn til resultater.

Den andre gangen jeg brukte den på moren min, brukte jeg det liberalt på henne og igjen, jeg hadde problemer med å peeling det av fra ansiktet hennes fordi det ikke skreller av i zip-zap-zoom-måten jeg er vant til, slik som som med Everyuth eller annen avskalling. Men jeg kunne se at morens ansikt syntes å løfte opp og litt lysere også. Så, det krever å bli brukt i et "veldig" tykt lag for å vise resultater. En annen gang hadde jeg brukt det på min tante, og denne gangen også, i en tykkere mengde, og igjen, hadde hun problemer med å peeling det av, men resultatene var tydelige.

Enda et poeng å merke seg at denne effekten ikke er langvarig, kan være noen timer til en dag er hva det ville vare. Så, hvis du må delta på en funksjon eller fest, vil det gjøre deg bra, men vær sikker på at du ikke bruker den når du er trykket for tiden.

Også, da hadde jeg brukt det til rundt 3 ganger, det ble nesten halvt tomt, men jeg er ganske fornøyd med hvordan det gikk på meg også. Jeg har gode resultater minus noen akne eller zit på meg; ellers er jeg ganske vant til å prøve ut anti-aldrende kremer og seromer som lar meg være arret.

Oppsummering fordeler og ulemper ved denne masken:

Fordeler med Oriflame Lift Expert Firming Peel-Off Mask:

• En avskallingsmaske som faktisk strammer opp huden og gjør den strålende hvis den brukes på riktig måte. • Lever huden lysere. • Hud vises tydeligere. • Avskallingsvæsken ser så pen ut med den vakre lilla fargen og glitterne i den. • Inneholder rug ekstrakt.

Ulemper med Oriflame Lift Expert Firming Peel-Off Mask:

• Etter tørking skylles det ikke godt, det kommer av i biter, og det skjer på samme måte, selv om du har påført et tynt lag eller tykt lag. • Hvis ikke tilbudt, ville det koste en heftig Rs. 890, som jeg tror er bare for mye. • Den lysende og strålende effekten det gir, er ikke langvarig, det vil bare vare i en dag, men så hvis du har noe viktig hvor du må se strålende ut, ville dette gjøre. • Skallet er veldig rennende og strømmer ut gjennom den store dysen, jeg skulle ønske de kunne ha gjort en smalere dyse.

Vil jeg tilbakekjøpe denne masken igjen? Ja, men til samme pris.

IMBB Rating: 3.5/5.

Oriflame Visions leppestifter: Foto og fargeprøver Oriflame Svensk Spa Beauty Wonder Oil Oriflame abrikos og hvit te hånd og neglelak Oriflame Hair X Repair Therapy Hair Mask Oriflame Pure Color Perfect Powder Oriflame Fairness Lotion med Mulberry & Vitamin E Oriflame Duo Core Foundation Garnier Wrinkle Lift Anti-Aging Cream Maybelline Instant Age Rewind Radiant Firming Foundation Palmolive Thermal Spa Firming Dusj Gel Oriflame Optimals White Peel-Off Mask Ayur Herbals Peel Off Mask Sitron for fet hud Oriflame Nail Beauty Peel Off Whitener Kroppsbutikken Vitamin C Peel Off Mask Oriflame Grape Antioxidant Peel Off Face Mask Jovees Apricot & Honey Peel Off Mask Biotique Bio Peach Clarifying & Refining Peel-off Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: