Colorbar Nail Lacquer Exclusive 40 Review + Dupe

Min kjærlighet til Colorbar er i topp nå siden min gjenforening etter nesten to år. Jeg har allerede fått mange ting fra Colorbar og vil gjennomgå min favoritt av alle Colorbar kremete matte leppestifter. I dag har jeg nettopp malt neglene mine en anstendig rosa (ingen neglelakk og grønn og blå neglelakkvirksomhet denne helgen) siden svigerfamilien min kommer til å komme over i helgen: engel: så jeg ville ikke la naglene være gulaktig at de alltid er, men bare noen ganske skinnende, glansfulle crème slags farge som også ville se bra ut for å spise ute på alle fancy steder over helgen og fortsatt diskret. Selvfølgelig måtte jeg bruke mine nye neglelakker og så har jeg malt dem med denne vakre babyrosa. Colorbar neglelakk er noen 150 rupees: dumt: Jeg glemte etter å betale den totale regningen amt i en hast: toothygrin: avon de rosa kyssene er en ganske nær dupe av den andre, men varierende i kvalitet også og brosjyren prisen for det er 55 rupees.

Colorbar neglelakk i eksklusiv 40:

Jeg har et par flotte baby pinks, men jeg er spesielt glad i de kremete med en blank overflate. Men med piggy pigmentering er alltid et problem. Colorbar-en er for lys til å gå for en enkelt strøk som sådan. Jeg maler neglene mine tre strøk alltid av flere grunner. Fargebjelken viser alle gule under fra mine gule negler: Yuck: men to lag var fint med meg denne gangen. fortsatt gikk jeg videre og malte dem tre strøk og det er det du ser på bildet. Dens en kremaktig baby rosa farge og vil gå veldig bra med franske manikyr, eller nakente negler eller kontorrekvisita. Målet er glatt og jeg elsker det. Fargen er ikke veldig pigmentert, men lakken er ikke rennende. Jeg pleier å legge et helvete mye av en farge i den børsten. Jeg donno hvordan og da ender jeg med farger av farge noen ganger: tanngris: det tar en god 5 minutter å være helt tørr, som ville være kremaktig nagelmaling og målingen er en litt streaky også fordi fargen ikke er ugjennomsiktig. Over alt jeg elsker fargen, fullfører og holder strøm også. Jeg elsker Colorbar: sjenert:

Hvis noen fra Colorbar lytter, elsker jeg Colorbar for det faktum at de alltid reformulerer gjenoppfinne deres emballasje, farger, bringer inn trendskygger i samlingen, og også prissettingen endres ganske ofte: kamp: merkevaren forsøker alltid å komme seg til internasjonale standarder.im bruker sine produkter i 6 år eller mer nå, så jeg kan si det. 🙂 3,5 på 5

Avon bare ganske farger meg pen spikeremalje i rosa kyss:Jeg fikk dette nylig på tilbud på 109 fr tre og jeg kan ikke få nok av pinks for negler. Og alltid brosjyren fargen er annerledes, men jeg er fornøyd med den virkelige fargen. Nå ser du på de dumme børstene som danner den lille børsten: Yuck: Avon børster alltid variere i mitt tilfelle ikke bare for dette, men for pro wear også.

Fargen er litt hvitere enn Colorbar-en, men er tykkere enn ovennevnte også. veldig kremaktig, men ikke glanset som Colorbar. tar lang tid å tørke på grunn av sin tykke kremete tekstur, bra for prisen, og mindre flaske betyr ferdigere for meg å få litt mer: toothygrin:

3 på 5

Hvilken er din favoritt baby rosa neglelakk?

Les også:

Colorbar Triple Act Compact Colorbar jeg glir øye blyant Colorbar Soft Touch Lipstick Colorbar Full Finish Long Wear Lipstick Colorbar Eksklusiv Makeup Pouch Photos, Swatches Colorbar Varm øyenskygge Palette Look: Taupe Pink Eye Makeup Colorbar High Definition Kohl Eye Liner ColorBar Star Shine Lip Gloss Pink Kiss

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: