Kroppen Butikk Kropp Smør Duo Macadamia Review

Produktkrav:

Best hvis du vil: Fukt huden din med denne twin potten som inneholder to typer fuktighet: En lett krem ​​for hvor huden trenger mindre fuktighet og en rik krem ​​for tørrare områder som albuer og knær. Den har en subtil, mykaktig duft.

Best for: Alle hudtyper

Hvordan det fungerer: • Gir 24-timers hydrering • Etterlater huden myk over hele kroppen • Subtil, mykaktig duft

Mine tanker om dette produktet: Jeg hadde vært ivrig etter å prøve The Body Shops nyutgitte kropps-smør duo fordi jeg er en total lotion junkie, og også fordi jeg likte ideen om dette karbonrøret med to separate rom for en lett lotion og en rik krem. Det er sant at enkelte deler av kroppen trenger mer hydrering, som for meg personlig, det ville være mine føtter og albuer, mens resten ikke alltid trenger så tung fuktighet, spesielt under varmt, fuktig vær.

Venstre siderik krem, høyre side-lyskrem.

Body Butter Duos er priset 995 filippinske pesos (ca Rs. 1082) på The Body Shop butikker her i Manila, og $ 18 på The Body Shop USAs nettsted. Den inneholder 200 ml produkt. Jeg var heldig å ha sjokkert på en lokal selger på Ebay som solgte Body Butter Duos (helt ny og fortsatt forseglet med foliebelegget) for bare 300 pesos.

Ser på bildet ovenfor, tror jeg at du kan se hvordan venstre side, som inneholder den rike krem, virker solid, mens høyre side, med lyskremet, ser ganske lett ut og lett å scoop ut. Denne varen ble sendt til meg, så den må ha tippet over til den ene siden under transitt, og da den kom, hadde lyskremet alle stablet på bunnen av karet, men den rike krem ​​ble helt satt!

Venstre rike krem, høyrelyskrem. Wow, min arm ser superbrun her.

Jeg ville ikke kalle duften av dette produktet veldig nøt som helhet - det lukter til meg som en nyskapet, sprukket åpen Macadamia-mutter, med et snev av søthet. Jeg var ikke sikker på Macadamia duften først, men nå er det virkelig vokst på meg. Den stormfulle regntiden er kommet hit, og denne varme, søte duften får meg til å føle seg enda kosere mens jeg holder tørr og trygg innendørs.

Pros av Kroppsbutikk Kroppsmør Duo

• Jeg liker virkelig at denne lotionen har to utpekte kremer for å håndtere de vanlige delene av huden min og tørkesiden som krever tyngre fuktighet. • Både lys og rik side gir tilstrekkelig fuktighet til tørr hud. Jeg elsker å sette den rike krem ​​på skuldrene og føttene, det gjør dem til å føle seg mykere etterpå. Lyskremet er godt som en daglig lotion for armene og bena. • De er lett å spre, spesielt lyskremet. Den rike kremens tekstur føles ikke så tykk som den ser ut. Det er relativt enkelt å søke og litt av det går langt. • Den har en nydelig, varm duft som er perfekt for regnværet. Jeg er også glad for at den er subtil og ikke for tung. • Karet er ganske stort. 200 ml produktinnhold bør vare meg mer enn 3 måneders bruk.

Ulemper med Body Shop Body Butter Duo

• Det er (kjøpesenterpris) litt dyrt, i min personlige mening. 995 pesos er litt bratt for meg - jeg kan få min favoritt Aveeno lotion til halve prisen og de inneholder dobbelt så mye produkt. • Den lette krem ​​forlater i første omgang en oljeaktig glans (som den vanlige TBS Body Butters gjør) som jeg ikke er veldig glad i. Det går bort etter 5-10 minutter, men jeg tror ikke jeg skal bruke dette i løpet av sommeren på grunn av den første oljemessige følelsen.

Totalt sett liker jeg dette produktet og vil anbefale det. Jeg har nevnt at jeg synes det er litt dyrt, men jeg liker at dette gir en enkel og effektiv måte å bruke en lyskrem på og en rikere krem ​​for ulike deler av kroppen din, og jeg vil kjøpe den igjen, selv i kjøpesenteret pris. 🙂 Jeg ville prøve Vanilje duften neste gang, sikkert.

Har du brukt Body Body Body Butter Duo Macadamia? Vennligst rate i boksen under

Les også: Shea Kroppsmørk Fabindia Almond og Coconut Body Butter Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish Frodig kroppsmørk Satsuma Kroppsmørk og såpe Japansk Cherry Blossom Body Butter H2O Plus Sea Marine Triple Butter Cream Wild kaprifolje Kroppsmørk Body Shop Body Butter Duo Info

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: