Sunsilk Super Light Mist Conditioner

Hva produktet hevder: Er du i kompromiss med å vaske håret ditt fordi det blir fettete for fort? Elida Hair Institute har utviklet Sunsilk Super Light Mist-balsam med vannproteiner som fjerner håret ditt og bryr seg om dine tips uten å etterlate noe fettete rester. Spray på hvor det er nødvendig for å holde håret ditt følsomt lenger.

ingredienser: - Aqua, polyquaternium-16, panthenol, parfum, PEG 40, sitronsyre, natriumhydroksyd - Hydrogenert ricinusolje, Hydrolysert hveteprotein

Min erfaring med Sunsilk Super Light Mist Conditioner

Håret mitt er normalt tørt og krøllete. Hvis jeg ikke har kondisjonert, har det en tendens til å bli frizzier og vill :). Men fordi jeg lider av migrene, må jeg ofte olje håret mitt - som er hver 1-2 dag. Så mitt hår og hodebunnsforhold varierer - fra tørr til fettig til super fet. Jeg kan ikke sjampo / tilstand daglig fordi selv det utløser migrene. 🙁

Jeg plukket opp denne tåkebalsammen noen måneder tilbake fordi jeg trengte noe i mellom vasker for håret mitt.

Dagen etter at jeg har vasket håret mitt og hvis det begynner å bli fettete - så bruker jeg dette. Det er en tåkebalsam som navnet sier. Det er akkurat som å sprøyte vann på håret ditt. Sprayflasken er søt. Den har en on-off mekanisme, så selv om du bærer den i posen din, trenger du ikke bekymre deg for spill når det er låst. Jeg sprayer det hele over å unngå hodebunnen. Balsammen har en blomstrende lukt - noe som keokarpin hårolje. Men det er superlys. Og etterlater håret ditt flettfritt og glatt. Jeg kan ikke stoppe meg selv fra å rive fingrene gjennom håret mitt når jeg har brukt dette. Håret holder seg jevnt og håndterbart for en god 1-1.5 dager. Samlet sett er jeg ganske fornøyd med denne permisjonen.

Fordeler med Sunsilk Super Light Mist Conditioner

- Ingen behov for å vaske den av, det er en super lett, tåkete balsam - lett å bære - lett å bruke - fjerner tangles smertefritt - Lette og friske (ikke som kremaktig forlatelse i balsam) - har aqua proteiner - kan sprøyte det på vått hår eller på tørt hår også (jeg har prøvd begge og fungerer bra på begge måter)

Ulemper med Sunsilk Super Light Mist Conditioner

- tilgjengelighet (jeg er ikke i stand til å finne den i butikkene nå) - lukt (noen kan ikke like den sterke blomstreften)

Pris: selger mellom £ 1,99 og £ 2,99. Jeg fikk det for £ 1

Vurdering- 3,5 av 5. Vil jeg tilbakekjøp? Ja - men nå er jeg ikke i stand til å finne den lokalt og måtte plukke opp en krem-inn-balsam. (Vil vurdere det snart)

Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Solsilke Lekkert tykk og lang sjampo Sunsilk Anti Dandruff Solution Shampoo Victoria's Secret Beauty Rush Candy Baby Double Mist Oriflame Hairx Daglig pleie Kroppsbutikken Marokkansk Rose Body Mist Lakme Lip Love Conditioner Bad og Kroppsarbeid Sea Island Cotton Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: