Gjennomgang av Slank Pout Polsk Sjokolade Kiss 948 og Perfekt Plomme 949

Hei Alle: Pompom :,

I dag skal jeg gjennomgå min siste kjærlighet, og det er slank pout polering. Helt siden jeg så Rati sin første sminkeoppgave ved hjelp av Sleek's eye palette, var jeg fast bestemt på å få en til meg selv og bestilte denne paletten sammen med pout polishene. Selv om jeg alltid er bekymret for å chatte riktig nyanse på nettet, fordi det er mye variasjon i nyanser, likevel jeg likte dem veldig søt, så bestilte to av dem, Perfect Plum og Chocolate Kiss. Det var ganske lang ventetid da jeg hadde bestilt denne paletten gjennom Sireesha, så først kom den til henne og da sendte hun den over til meg, men jeg må legge til at disse poleringene var virkelig verdt ventetiden.

La oss ta en titt på den detaljerte anmeldelsen:

Produkt blir vurdert:

Slank Pout Polish Chocolate Kiss 948 og Perfect Plum 949.

Hva nettstedet krever?

En tonet leppe condition balm formulert med naturlige oljer som mandel olje, Shea Butter, Avocado Extract og vitamin A, C og E for å hjelpe tilstanden leppene og lås i fuktighet.

Det inkluderer også SPF 15 for å beskytte leppene mot sollys.

Bruk en leppebørste eller fingre, bruk en liten mengde til øvre og nedre leppene for en ren vask av farge og glans.

Pris / Antall / emballasje:

INR 600 for to av disse eksklusive frakt. Mengden er 10 gm. Disse kommer i slike søte, robuste gjennomsiktige krukker med en brunt vriddeksel.

Jeg tar på slank Pout Polish Chocolate Kiss 948 og Perfect Plum 949:

Som jeg sa tidligere, er det definitivt vanskelig å velge riktig nyanse når du bestiller artiklene på nettet, men med disse poutpoleringene ble jeg hyggelig overrasket fordi jeg fikk akkurat de samme nyanser, som vises på nettsiden. Jeg var på utkikk etter en sjokolade nyanse for en stund, og jeg er så fornøyd med resultatet. Disse er som tonede leppebalmer, som har en fin, blank overflate på leppene i 2-3 timer, hvorpå skinn og glans begynner å falme. Men fargen er fortsatt. Det er ikke i det hele tatt klebrig og tørker ikke ut leppene selv når det begynner å falme. Det eneste problemet som noen av dere kan finne med dette er at det lukter veldig sterkt av karamell, men for meg var det ikke et problem som jeg likte den sterke duften. Jeg finner det er valuta for pengene. Mengden som vi får, er også god til å vare oss i noen måneder.

Fordeler med slanke poutpolerer Chocolate Kiss 948 og Perfect Plum 949:

1. Disse pout poleringene er ganske fuktighetsgivende. 2. Kan brukes alene som de er ganske pigmentert eller kan brukes over en lipistick som erstatning for glans. 3. Jeg har de samme nyanser som vist på nettsiden. 4. Det har SPF 15, så det ville beskytte leppene mot de skadelige UV-strålene. 5. Ikke i det hele tatt klebrig eller tungt på leppene.

Ulemper med slanke poutpolerer Chocolate Kiss 948 og Perfect Plum 949:

1. Jar emballasje er et problem som jeg trenger å bære børsten sammen med alltid. 2. Det lukter veldig sterkt av karamell. 3. Kan bare kjøpes via Sleek nettsiden.

IMBB Rating:

3,85 av 5

Vil jeg tilbakekjøp?

Kan ikke være online (vil lagre frakt: toothygrin:), men kan legge den til i min etterspørselsliste og sende over til min forlovede ': jalwa:: jiggy1:

Sist men ikke minst, jeg vil takke Sireesha for å bestille ting for meg og være tålmodig alt dette mens jeg har uendelige bekymringer. Takk Siree, glad for å ha møtt deg gjennom denne vakre bloggen: puchhi:

Les også: Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Slank Makeup Pout Paint Photos, fargeprøver Slank Pout Polsk Bonaire Tinted Lip Conditioner Review, Swatch Slank Oh så spesiell palett øye sminke utseende Slank Makeup Caribbean Collection Photos, stikkord Slank Makeup Aruba Blush Review, Swatch, FOTD Lotus Herbals Lip Balm - Jordbær Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Lotus Herbals Vanilla Lip Therapy Jovees Lip Balm Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Ikke skinnende leppeblommer: Spør IMBB Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Hvordan lage Tinted Lip Balm hjemme Vaselin Lip Care Fem Smink og skjønnhetsprodukter under Rs.100 Oriflame Beauty Lip Spa Therapy Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix Matte Makeup Se etter ansikt, øyne og lepper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020