Baviphat Apple AC Therapy Sleeping Pack

Før jeg fikk dette produktet, visste jeg ikke helt hva en sovepakke var. Tilsynelatende er det en ansiktsmaske, men i stedet for å forlate den på de vanlige ti eller femten minuttene, bruker du det før sengetid, legger det på hele natten mens du sover, og vasker det av om morgenen når du våkner. Ganske praktisk, hvis du spør meg. Baviphat er et koreansk merkevare eller sminke- og hudpleieprodukter, og de har en rekke sovepakker tilgjengelig, hver med forskjellige fordeler for huden.

Baviphat Apple-varianten hevder å "forhindre hudproblemer og fjerne døde hudceller med naturlige fruktsyrer. Denne overnatte sovepakken myker, lyser og hydrerer huden '. I utgangspunktet hevder det å hjelpe med å håndtere akne, exfoliere, lysere og hydrere huden, noe som høres bra ut.

Jeg kjøpte Baviphat Apple AC Therapy Sleeping Pack fra nettbutikken til Holika Holika Aqua Petit Jelly Blusher, som jeg skal vurdere. Jeg lette på selgerens liste over koreanske merker for andre gjenstander jeg kunne få i tillegg til blusheren, og så denne 8ml-prøven. Det var bare 75 pesos (ca. Rs. 80) og det var i denne søte miniatyrappleburken. Jeg elsker å få prøver, spesielt for hudpleieartikler, for å se hvordan de trener på huden min.

Jeg liker at dette lukter epler. Jeg har brukt denne ukentlig de siste tre ukene, og beløpet på bildet over er det som er igjen. Instruksjonene var å bruke det som en erstatning for en nattkrem, gjelder ansikt og nakke, og skylle om morgenen, og det var det jeg gjorde.

Siden jeg aldri hadde brukt en sovepakke før, ventet jeg Baviphat Apple AC Therapy Sleeping Pack for å ha en sterk konsistens, typisk for ansiktsmasker, og at jeg måtte legge et håndkle på puten min, men det er mye lettere og har en litt vannaktig konsistens. Det er litt klebrig enn min fuktighetskrem, men det er bare innen de første fem eller ti minuttene. Etter det ser det ut til å synke inn i huden og ansiktet mitt er tørt å røre, så det sprer seg ikke rundt på pute eller laken.

Etter at jeg har skyllet den av om morgenen, føles huden mykere mykere og synes å være mer hydrert, selv om jeg ikke merker noen lysende effekt. Men det jeg liker mest om dette er at det tørker ut pimples. Jepp! Pimples blir ikke umiddelbart tørket opp når de våkner om morgenen, men jeg merker at de tørker ut senere om natten samme dag. Jeg var så glad for at dette ikke forårsaket noen irritasjon for min vanligvis følsomme hud.

Så her er et annet element å legge til i min hudpleie rutine: sovende pakker! Jeg vil gjerne få full størrelse på dette og også prøve ut andre varianter. Jeg vet ikke mye om Baviphat (navnet høres ganske morsomt for meg ) bortsett fra disse sovepakker. Foruten Apple er det også Citron, som er for bleking, Peach, for peeling og andre frukter fortsatt. Heldigvis får jeg prøve de andre to som jeg nevnte som selger med rikelig inkludert gratis poser med bestillingen min.

Jeg håper du likte innlegget mitt og at du ikke blir lei av å lese om koreanske skjønnhetsartikler i søt emballasje fordi jeg bare gaga over disse for øyeblikket! 🙂

Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Jovees Anti Tan og Clarifying Herbal Face Pack Biotique Pistachio Ageless Nourishing & Revitalizing Face Pack Himalaya Forfriskende Fruktpakke Hjemmelaget ansiktspakke for hudbleking Dove Hair Fall Therapy Treatment Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 07 2019