Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo

Hei damer,

I dag vurderer jeg en av mine favorittprodukter, som jeg har brukt de siste fem årene. Jeg har vært en vanlig og lojal kunde av Sunsilk Black Shine shampoo siden skoledagene mine. Etter å ha blitt med på college prøvde jeg forskjellige andre sjampoer av forskjellige områder, men ingen av dem passet meg så mye som dette produktet. Fra nå av har jeg innsett at uansett hvor mange sjampoer jeg prøver, vil jeg vende tilbake til dette produktet på slutten. Denne sjampoen er skapt av hårspesialisten Jamal Hammadi i samarbeid med Sunsilk Co-Creations.

Koste:

Rs. 184 / - for 400 ml.

Hva produktet krever:

Dette produktet er beriket med Amla-Pearl-komplekset, som fungerer som et beskyttende skjold mot solskader, noe som kan føre til at hårets naturlige farge blir kjedelig over en periode. Det hevder også å gi et sunt lys og næret hår.

Viktige ingredienser: Jeg har vedlagt et bilde som viser alle ingrediensene.

Bruksanvisning:

• Skum til å rense hodebunnen og fjerne smuss. • Skyll og gjenta igjen. Produktet anbefaler å følge det med et balsam for bedre resultater.

Jeg tar på produktet:

Den kommer i en slank skinnende svart flaske med en flip-flop cap. Man må være forsiktig med å lukke hetten fordi den krever litt innsats, og hvis den ikke er lukket riktig, kan det føre til unødvendig spild. Jeg fant ikke emballasjen solid nok til å gjøre den egnet til å bære rundt. Så, når jeg reiser, bærer jeg sachets med meg selv. Jeg finner dem mye mer praktisk. Som jeg allerede har nevnt ovenfor har jeg brukt dette i mange år. Jeg bruker den hver annen dag til å vaske håret mitt. Jeg har gjort det til en del av min ukentlige rutine for å olje håret mitt to ganger i uka og vaske det av neste dag. Den har en mørk svart farge og inneholder noen glitrende partikler. Den har en tykk halvflytende konsistens og gir tilstrekkelig skum. Jeg prøvde selv oransje og gule fra Sunsilk-serien, men det endte med å gjøre håret mykt og tørt. Så endelig, jeg byttet tilbake til dette produktet. Heldigvis har jeg blitt velsignet med silkeaktig, svart, rett hår. Denne sjampoen har en nærende effekt, og jeg trenger ikke å bruke noen balsam etter dette. Det fjerner alle spor av smuss og fett fra håret mitt effektivt.

Pros av Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo:

• Ingen kløe eller støt eller andre infeksjoner i hodebunnen. • Ganske rimelig. Dette er det beste ved dette produktet. Det er perfekt for bruk på daglig basis. • Gjør håret jevnere og fukter det godt. Håret mitt føles veldig mykt etter å ha brukt det. • Rengjør hodebunnen grundig og har ingen tørkeeffekt. • Gjør håret skinnende og lyst. Hårfargen min er svart, så jeg kan ikke forsikre de samme resultatene for andre hårfarger. • Lett tilgjengelig i alle generelle butikker og i poser også. • Inneholder spesialformulert Amla-perle kompleks. • Den har en mild duft og etterlater en veldig lett fruktig lukt. • Gjør håret mindre frizzy og detangles det ganske bra. • Gir også UV beskyttelse.

Cons of Sunsilk Stunning Black Shine Shampoo:

• Det forhindrer ikke at håret faller. Så, alle de damene som lider av hårfall, anbefales å prøve andre produkter. Det øker ikke hårfallet heller. • Det har ingen reduserende effekt på split-endene. • Dette hjelper ikke med å behandle flass. • Inneholder kjemiske ingredienser og er ikke urte.

Vil jeg tilbakekjøpe dette produktet?

Ja, sikkert. Jeg har allerede kjøpt det mange ganger, og jeg tror det er et must-prøve for alle. Jeg er en ivrig fan av dette produktet og vil fortsette å bruke det 

Min vurdering:

3.5/5

Les også: Sunsilk Hair Fall Solution Sjampo og Conditioner Sunsilk Anti Dandruff Solution Shampoo Frisyre: Frisyrer til langt hår Hvordan velge frisyrer i henhold til ansiktsform 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Beste skrap sjampo L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo The Body Shop Banana Shampoo Pantene Lively Clean Shampoo Schwarzkopf Professional BONACURE Reparasjon Rescue Shampoo for skadet hår Khadi Amla & Bhringraj ayurvedisk sjampo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Loreal Absolut Repair Shampoo Med Neofibrin Garnier Fructis Fall Fight Fortifying Shampoo Oriflame Kiwi & Orange Boosting Shampoo Pantene Lively Clean Shampoo Frodig jeg elsker saftig sjampo Skadelige kjemikalier i en sjampo Wella System Professional Hydrate Shampoo Hårvasketips Hvordan vaske hår Frodig NYTT! Sjampo Bar og American Cream Conditioner Sodium Laureth Sulphate i en sjampo-Yay eller nei?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: