Eyetex Dazzler Lipstick finner: Lipsticks i nummer 054 Lip Preety og nummer 041 Lip Chic 🙂

Da jeg flyttet til Chennai, var jeg opptatt av å prøve et lokalt merke som ble kalt eyetex dazzler som jeg ofte hadde sett reklame på southie kanaler og også på andre et par ganger. Eyetex har lenge produsert kajal og kumkum og har ventured inn i fargekosmetikk av forsinket forsøk hardt for å holde tritt med trender, men de har faktisk fortsatt langt bak. De har mye variasjon for leppestifter og kajal og neglelakker til en svært rimelig pris som gjør det enkelt for makeup maniacs som meg å få noe nytt hver uke. Disse er lett tilgjengelig på det lokale supermarkedet, og kan til og med være dagligvarebutikk. En butikk i nærheten av huset mitt har også lakme som nabo til dette merket. Dette kan være halvparten av lakme skjønt, og en tredjedel når det gjelder kvalitet (eller kanskje mindre), men det er alltid så gøy å plukke opp litt tid fra dette merket når jeg går på dagligvarebutikk, litt morsomt neglelakk som jeg kan bruk et par tid og dump det senere. Ingen av disse er matte. Det er ikke så ille for en pris på 30 å være ærlig og fabelaktig variasjon for neglelakk og morsomme eksperimentelle farger hvis du ikke vil skade lommen og nylig har dristet seg inn i fargegjenopprettingen kategorien (som i neon neglelakk n fuchsia lippy)

Å være en leppestift jente, måtte jeg legge min hånd på noen av disse. De har en rekke av dem i ulike emballasjer, men klassifiseringen er mmm ... ingen kommentarer. Også, de har bok med leppestift fylt plastiske lepper på rad for å velge nyanser, danner en forvirrende virksomhet jeg forteller deg, men det er billig spenning å få en og innse hjemme at det er enda bedre enn prospektboken (det er bokstavelig talt en bok, som du kan åpne for å se fargene) være en elsker av rustlepper. Jeg plukket opp det jeg syntes å være nærmest murstein. Og jeg ble ikke skuffet over skyggen. Kvaliteten er et annet problem. Disse leppestifter har morsomme navn, og du kan til og med se dem på nettstedet til eyetex labs. Dette er bare en morsom anmeldelse om min erfaring med eyetex leppestifter. De eneste to jeg har i den gamle lakme-stilen brune emballasjen. Åh, min gud, hvis du ser emballasjen, blir du nostalgisk når mamma pleide å ha de lakme leppestifter. Det er noe morsomt interessant om denne gamle stilen sminke fra øyekunst. Hvis du har tilgang til disse, kan du bare plukke opp nyanser direkte uten å måtte utforske, hvis du liker disse. 🙂

Om leppestiften 054 leppe preety: Pris rs 95 for 4 gram Gammel stil brun slank emballasje ...

Dette er en gyldenbrun svært mild frost / glasur beige farge og jeg var veldig glad for å ha plukket opp denne nakenfargen som det hadde sett horribly murstein i boken. Men da jeg åpnet seglet, ble jeg ikke skuffet da jeg sikkert kan gjøre bruk av denne, hvilken som helst måte, og det er flott å tone ned mørkebrune som jeg kan ha. På egen hånd viser det ikke mye å være ærlig, pigmenteringen er veldig gjennomsnittlig, selv om den er jevn nok for meg. Emballasjen er solid og jeg har ikke hatt noe problem med det. Oppholdsstyrken sier bare to timer i mitt tilfelle som enhver lys slitestift. Det har jeg ikke noe imot. Det er bare en gang å gå gøy farge fo0r mindre enn en 100 rs.thats det! og på toppen av alt det er overraskende kremaktig!

Om leppestiftet 041 leppe chic(hvilke morsomme navn men minst noen tok vondt å nevne dem og ikke bare la dem være med tall) Dette er en rødaktig murstein farge, jevn nok for meg. Pigmenteringen er også bra, og jeg elsker å blande dem begge for å tone det ned. En annen morsom farge og et tillegg til mursteinene mine. Ikke så ille på lommen, enten for en leppestift-hoarder.

Siste ord: Dette er gode leppestifter for Rs 95. Jeg vil si om du kan finne en fin nyanse. Ikke forvent for mye av det når det gjelder pigmentering og oppholdsstyrke, bare bruk den til en morsom farge uten å bryte hjertet ditt over det. Hvis du vil utforske noen fuchsia territorier, kan du prøve disse som de har mange rosa varianter. Ingen klager for prisen jeg betalte. Åpenbart er disse veldig daglige avforadable lippene!

Vurdering 3,5 på 5

Les også: Eyetex Dazller Lipstick Review Eyetex Kajal Review Eyetex Dazzler vs Helse & Glødet Nail Polish Remover L'Oreal Made For Me Naturals Lipstick Review Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift i Bronse Orange Colorbar Limited Edition leppestift Bilder, stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 02 2020