Maybelline Color Sensational Moisture Ekstrem leppestift

I dag vurderer jeg en leppestift fra Maybelline som synes å være en favoritt blant bloggere. Jeg har lest raves om denne skyggen på mange indiske blogger, men kunne ikke finne en anmeldelse av det på IMBB, så jeg trodde jeg ville vurdere det. Dette er en av de første leppestifter i min samling og definitivt min første oransje nyanse. Å være ny til leppestifter, var jeg litt nølende med å kjøpe denne skyggen. Videre var en av de første nyanser jeg fikk fra Maybelline støvete ros. Jeg kjøpte den og trodde det ville være en hverdags rosa-mauvy-farge, men det var for mørkt for meg. Hvis Bronze Orange Shade hadde vært dyrere, ville jeg ha revurdert å kjøpe den, men Rs 220 er et ekstremt overkommelig prispunkt. Jeg fikk ytterligere 10% rabatt da jeg kjøpte den på Beauty Fair, som betyr at jeg bare betalte Rs 198 for det. Så det var ingen grunn for meg å ikke kjøpe det. 😉 Det siste året har jeg eksperimentert mye med utseendet mitt og å kjøpe dette var en del av utviklingen av en dristig, ny meg 🙂

Jeg ble ikke skuffet med denne leppestiften. Faktisk elsker jeg det. Det er min absolutte favoritt ut av de få som jeg eier. Jeg har det hele tiden. Når jeg møtes med venner og stadig på en siste tur i utlandet. Det er spesielt bra for bilder. Jeg må ha brukt det nesten hver gang vi stoppet for å ta bilder på monumenter og museer. Det lyste opp min skjønnhet i en jiffy og fikk meg til å se veldig bra ut i alle bildene.

Fargen er en blanding av oransje og rosa. Det er en ganske lys farge, men samtidig ekstremt slitesterk. Det er en perfekt måte å utøve den nylige oransje / lyse leppestrenden. Pigmenteringen er utmerket, og fargen dukker opp i bare en sveipe. Fargen er også veldig glanset og fuktighetsgivende for en leppestift.

Tekstur av dette produktet er glatt. Det er også veldig lett og det er ingen tyngde etter påføring. Fargen bløder ikke, og det er ikke nødvendig å bruke en leppeforing, med mindre du vil bruke den for å øke oppholdskraften. Det er som om du har brukt et veldig tynt lag Vaseline petroleumsglass på leppene dine. Denne leppestiften har nøyaktig samme følelse på leppene.

Det blir sagt, det slites også veldig raskt ut som Vaseline 😉 Jeg har ikke prøvd det med en leppe eller en base, men i seg selv har den svært dårlig oppholdskraft. På meg varer det knapt en time eller to, og det vil si hvis jeg ikke drikker eller spiser noe. Også på svært kort tid lyser fargene opp drastisk og blir en svak appelsin, så du må hele tiden bruke igjen for å holde fargen ser lys ut.

Den er forankret i et metallisk oransje rør som jeg liker. Røret er ganske solid og leppestiftene knuser seg ikke lett. Jeg snurrer alltid opp bare noen få inches mens du bruker den slik at det ikke er sjanse for at noen brudd skjer. Jeg synes at dette ikke er nok til å hindre lakme leppestifter fra å smelte og bryte. Så dette er et klart pluss med Maybelline fuktighet ekstreme leppestifter.

Hva jeg elsker om Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lipstick

- Nydelig, lett bærbar pinky oransje skygge. Flott for å legge farge til din hudfarge. - Utmerket pigmentering. - Glatt applikasjon og lett tekstur. - Det er veldig fuktighetsgivende og tørker ikke ut lepper i det hele tatt. - Den morsomme metalliske oransje emballasjen. Jeg har lagt merke til at mange bloggere nevner det som en minus, men jeg liker fargene på røret. - Smelter ikke eller bryter, selv om sommeren. - Bløder ikke i det hele tatt uavhengig av hvor mange lag du hoper på. - Den rimelige prisen på Rs 220 og Rs 198 hvis du kjøper den i skjønnhetsbutikker. - God, solid emballasje. Ingen problemer med hetten lukket.

Hva jeg ikke elsker om Maybelline Color Sensational Moisture Extreme Lipstick

- Å holde seg på egen hånd er latterlig dårlig, så du må kanskje prøve det med leppeforingen for å få det til en god tid. - Fargen fader veldig raskt til en lys oransje fargetone.

Til slutt, elsk alt om denne skyggen og rekkevidde unntatt oppholdskraften. Hvis det var en måte å få det til å bli litt lengre, ville jeg kjøpe mye flere nyanser fra dette området. Jeg vil absolutt anbefale det til alle som ønsker å legge til en fin bærbar, morsom oransje nyanse til deres samling 🙂

Maybelline Moisture Extreme leppestift karamellkrem Maybelline Moisture Extreme leppestift Dusky Mauve Maybelline Moisture Extreme Lipstick Buff, Pure Plum Maybelline Color Sensational Lipsticks Maybelline Color Sensational Lipstick Totally Toffee Maybelline Color Sensational Lipstick-My Mahogany

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: