Avon Advance Techniques Moisture Smooth Smoothing Conditioner Review

HELLOOOOOOO VENNER !!!!!!

Jeg skal gjennomgå Avon-fuktighetsklær balsam. Jeg hadde kjøpt dette sammen med sjampoen, og tenkte at etter å ha brukt begge sammen, vil resultatene bli bedre.

Første øyekast:

Denne flasken ser veldig ut som sjampoflasken (hvit buet flaske + blå hette), bortsett fra at den har en hvit hette i stedet for den blå. Flasken er veldig solid med en flip cap. Flasken har et middels hull slik at overflødig balsam ikke kommer ut.

Prisfaktor:Den faktiske prisen er Rs. 149 for 200 ml. Jeg fikk dette til Rs. 109 under tilbudet.

Farge og duft:Balsam er hvit med en fruktig duft og tykk konsistens.

ingredienser:

Avon krav:

På samme måte som sjampoen har balsammen også den spesielle teknologien. Med Hydra-Seal Technology låser dette hydratiserende balsam i fuktighet for å glatte håret og bidrar til å forhindre frizz versus ubehandlet hår.

Min erfaring:

På samme måte som sjampoen trodde jeg at dette var et veldig lovende produkt, men det var en letdown ... men ikke så stor som sjampoen. Denne balsam er fortsatt bedre enn sjampoen. Det gjør håret mitt mykt, men gir ikke en glans som er hva jeg hater mest om det. Duften varer ikke lenge. Jeg elsker stor luktende hår. Høsten neste dag så håret mitt olje og begynte å stinke. :Æsj:

Pros av Avon Advance Techniques Fukt Slank Utjevning Balsam:

Den eneste gode tingen jeg kan tenke på er mykheten den gir til håret mitt, minus skinnet. Og ja emballasjen er god, flasken er ganske solid. Kanskje dette fungerer for ekstra ekstra tørrhårede mennesker. ? :)

Ulemper med Avon Advance Techniques Fukt Slank Utjevning Balsam:

Jeg tror jeg kan skrive en hel bok om ulemper med sjampo og balsam sammen. :panne:

Min vurdering: 2/5 (Hvorfor trenger jeg å forklare mer ???) :panne:

Vil jeg kjøpe det igjen ?? Ikke engang om dette ble gitt gratis på et annet produkt. : nonono:: nono:: nababana:

Har du brukt Avon Advance Techniques Moisture Sleek Smoothing Conditioner? Vennligst rate i boksen under

Les også: L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Avon Glimmersticks Lip Liner 3 Avon Senses Parfymert Kroppspulver Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Slank Pout Polsk Bonaire Tinted Lip Conditioner Review, Swatch Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020