Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

LA Farger Twisty Gloss Review, stryker - UTSEENDE 2023
LA Farger Twisty Gloss Review, stryker - UTSEENDE 2023
Anonim

LA Colors Twisty Gloss: Gjennomgang og fargeprøver

Jeg har endelig fått min første pakke fra Cherryculture, og jeg er så begeistret. Faktisk var det lenge siden jeg hadde bestilt og produktene ikke kom, og jeg var sikker på at noen måtte ha nicked den, men da pakken endelig kom, i en pappkasse og alle produktene boblet innpakket, var jeg på himmel. Etter å ha brukt noen av produktene, bestemte jeg meg for å gjøre en anmeldelse på en av dem, den jeg ble grundig overrasket med, for selv om tingen er så billig, er det ekstremt bra.

Hvis du har gjort rundene på www.cherryculture.com, vil du være ganske kjent med navnet LA Colors. For de som ikke vet om merkevaren, er LA Colors et kosmetisk selskap basert på USA, som hovedsakelig selger budsjettkjøp for sminke-gale kvinner. 😛 Hvis du besøker deres hjemmeside: www.lacolors.com, vil du være forvirret med produktene og farger de har der.

Produktet jeg vurderer her er L. A. Colors Twisty Gloss !!!!! ("Som om jeg ikke hadde gjettet det fra posthodet", må du tenke. Og her forsøkte jeg å legge til litt spenning: /)

Image
Image

For de som har lest mine tidligere innlegg, må de allerede ha forstått at jeg bare er gal om leppeprodukter, spesielt glosser og balsam. Faktisk kan jeg veldig mye bli uten sminkeprodukt, men leppene mine må se bra ut. 😛 Dette er hvordan glansene var pakket:))

Så, da jeg surfer gjennom Kirsebærkulturen, skjedde øynene mine på disse og jeg sjekket ut nyanser som var tilgjengelige; selv om de ikke har mange nyanser som Nyx-glans, er disse nyansene slik at de sikkert vil fange din fancy [ummm … i hvert fall de fanget meg.:)]
Så, da jeg surfer gjennom Kirsebærkulturen, skjedde øynene mine på disse og jeg sjekket ut nyanser som var tilgjengelige; selv om de ikke har mange nyanser som Nyx-glans, er disse nyansene slik at de sikkert vil fange din fancy [ummm … i hvert fall de fanget meg.:)]
Image
Image

De nyanser som er tilgjengelige er:

Image
Image

Pris: $ 5 (Rs.225) i Kirsebærkultur, men akkurat nå er et tilbud på, og du får dem kun for $ 3 (Rs.135).

Jeg kjøpte tre nyanser derfra ut av de tolv: Jordbær Lemonade, Kanel Apples og Mochaccino.

Venstre til høyre: Kanel Apples, Mochaccino, Jordbær Lemonade.

Image
Image

Jordbær Lemonade: Det er en ganske rosa-farget glans med gylden glimmer i den. Kan brukes på dagen eller natten. Kanel Apples: en vinfarget glans infused med gullskinn. Jeg foretrekker å ha på seg denne om natten, siden shimmermengden i dette er ganske høy. mochaccino: en naken glans med gullskinn. Også dette kan brukes på dagen eller natten.

Glossene kommer i sølvmetallrør utstyrt med metallhett. Det er et gjennomsiktig hylse i mellom som viser fargen på glansen. Hvis du åpner hetten, vil du se at det gjennomsiktige hylsteret har disse teeny-weeny hullene på toppen, gjennom hvilken glansen kommer ut (som Lakme Aquashine Lip Color, minus det hvite skumtipset). For å klemme ut glansen, må du vri på bakenden av metallrøret, og snart vil du se glansen komme opp og ut av hullene.

Metallhetten og toppenden av røret.

Image
Image

Her er fargene i de tre glansene:

Image
Image

L-R: Kanel Apples, Jordbær Lemonade, Mochaccino.

Og nå oppsummerer det gode og det dårlige (som jeg egentlig ikke finner) -
Og nå oppsummerer det gode og det dårlige (som jeg egentlig ikke finner) -

Tommelen opp for LA Farger Twisty Gloss Hvorfor: • Det er ekstremt pigmentert. De vil også vise sin farge på svært pigmenterte lepper. • Oppholdsstyrken er god. Den forblir i over to timer og forsvinner ikke hvis du nipper eller har en lett matbit. • Det er ikke klissete. Men hvis en "hawa ka jhonka" blåser hårene dine på leppene dine, kan de bli sittende litt, men det betyr ikke at du må pry dem av leppene dine. Håret ditt kommer automatisk av. • Shimmer i Strawberry og Mochaccino er ikke over toppen, men det i kanelapplene er litt høyt. • Twist-up-mekanismen forhindrer tap av produkt 😀 • High-end emballasje er flott. • Får ikke av med vann. • Til slutt, prisen. Du vil neppe finne glans av slik kvalitet til en slik pris.

Thumbs-Down For LA Farger Twisty Gloss Hvorfor: Ærlig, jeg kunne egentlig ikke finne noe som jeg kan lede som et negativt attributt til glansen.

Vurdering:

Vil jeg kjøpe igjen? Ja, jeg vil. Faktisk har jeg et godt sinn å kjøpe de andre nyanser også.

Anbefaler jeg det? Selvfølgelig gjør jeg det. Nå må du ha forstått at 😀 De er en god erstatning for Maybelline Color Sensational Lip Glosses eller Revlon Super-Glossy Lip Glosses, for meg. Så, neste gang du besøker Cherry Culture, gi disse Twisty-glossene en sjanse til å komme seg inn i sminkeposen din. Jeg er sikker på at du ikke vil angre på det.:))

PS!: Jeg tror noen kjøpesenter i Gurgaon har LA Colour counter. Nå vet jeg hvor kjedelig jeg høres ved å si dette, fordi Gurgaon har ganske mange kjøpesentre og akkurat den som har det, vet jeg ikke. Men jeg prøvde å legge inn litt info til din fordel.

Har du brukt LA Colors Twisty Gloss? Vennligst rate i boksen under

Les også: LA Colors Nail Polish Remover Pads LA Farger Auto Lip Liner Burgundy Review, Swatch LA Girl Luxury Creme Lip Color Rendezvous, Inspirasjon LA Farger Bakte Øyenskygge L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal LOreal Paris Glam Shine 6H Lip Gloss Bilder og fargeprøver Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss 60 Exces

Populært emne